Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Nefcia pralka no patrzaj Pani też wczoraj grzebałam na stronie Siemensa za pralką :lol: :lol: :lol: i doszedłam do wniosku że w domku bedę miała gdzie suszyć to sobie mogę nawet taką z 1000 obrotów wziaść ale też nie mniej niż 7 kg :lol: :lol: :lol:

dobry wieczór

Nefcia pralka no patrzaj Pani też wczoraj grzebałam na stronie Siemensa za pralką :lol: :lol: :lol: i doszedłam do wniosku że w domku bedę miała gdzie suszyć to sobie mogę nawet taką z 1000 obrotów wziaść ale też nie mniej niż 7 kg :lol: :lol: :lol:

Trzy miesiące dymam z praniem w te i we w te. Dom - mieszkanie , mieszkanie - dom. Moja stara pralka jest na ostatnich nogach (10 lat) i jak zaczęłam prać co jakiś czas, a nie codziennie to zaczęłam śmierdzieć. Starczy. Wyrzucę ją przez okno.

W poniedziałek przywioza nową :) Nareszcie :) I uruchomię swoje zrzutnie :) Na razie w wersji tymczasowej, ale to już coś :)

Amen Wusia,amen. W końcu mój mąż będzie mógł włożyć swoją judogę na jeden raz a nie na dwa. I pościel można wszystkim na raz wyprać a nie w ratach. Jakoś wcześniej nie myślałam o ładowności, ale jak stanęłam w sklepie to wybrałam dwa czynniki :

ładowność

klasę A++

a potem decybele (w garażu mi nie wadzi)

Dzięki za opinię Kasiu, bo wahałam się czy nie Bosch. ALe nie było takiego 7 kg. Były jakieś egzotyczne ...ale nie zaryzykowałam, choć miały ładny design (przezroczyste fronty w większej części)

A opinii o Semensie w sensie pralkowym nie miałam. Jest nadzieja, że popracuje. Szczególnie,że kupiłam sobie rozszerzoną gwarancję na 5 lat (włacznie z uszkodzeniem mechanicznym)

Nefuś ja myślałam o Boschu ale coś za duzo w oczęta mi wpadło opinii że ostatnio to im pralki coś nie wychodzą :roll: ja powiedziałam sobie że jak bedę pralkę kupować to pierwsze kryterium od 7 kg w górę potem reszta czyli mało prądu mało wody Siemensiki to mają :wink:

Dziewuszki, bosch i siemens to juz od dluzszego czasu jedna i ta sama firma :wink: i tak w jednej jak i w drugiej "nazwie" trafiaja sie felerne modele ...

Tez mam pralke Siemensa od chyba 5-ciu lat - ale z tych 4.5 kg - 45-tek glebokosci jest okejos - dla nas dwojki wystarcza.... ale poprzednia jakas tam wloska (potrzebowalam takie od gory ladowane a wloskie wteczas byly dosc przystepne cenowo) mialam 18-scie lat i tez hulala do konca.