anjamen 20.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 czesc Nefciu, moja mala posila zeby ciocie Nef tez obcalowac. buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 czesc Nefciu, moja mala posila zeby ciocie Nef tez obcalowac. buziak Dobre duszki mi zdjecie podesłały :) Piękniasta Królewna Pocałuj mocno ją ode mnie Ciebie też całuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ale cie wzięło na wspominki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 ale cie wzięło na wspominki Nooooooooooo czasem sobie zajrzę do zdjęć I przypomnę jak na tamtym etapie mnie skręcało, żeby to było "już" :) A dziś obwiesiłam linki na balustradzie w pisankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.03.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A dziś obwiesiłam linki na balustradzie w pisankach co zrobilas? mam sie zaczac martwic o Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dobry wieczór Nefcia pralka no patrzaj Pani też wczoraj grzebałam na stronie Siemensa za pralką i doszedłam do wniosku że w domku bedę miała gdzie suszyć to sobie mogę nawet taką z 1000 obrotów wziaść ale też nie mniej niż 7 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 A dziś obwiesiłam linki na balustradzie w pisankach co zrobilas? mam sie zaczac martwic o Ciebie? NIeeeeeeeeee mam małe jajeczka powieszone na balustradzie A co ??? NIe można trochę kiczu zapodać ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 dobry wieczór Nefcia pralka no patrzaj Pani też wczoraj grzebałam na stronie Siemensa za pralką i doszedłam do wniosku że w domku bedę miała gdzie suszyć to sobie mogę nawet taką z 1000 obrotów wziaść ale też nie mniej niż 7 kg Trzy miesiące dymam z praniem w te i we w te. Dom - mieszkanie , mieszkanie - dom. Moja stara pralka jest na ostatnich nogach (10 lat) i jak zaczęłam prać co jakiś czas, a nie codziennie to zaczęłam śmierdzieć. Starczy. Wyrzucę ją przez okno. W poniedziałek przywioza nową Nareszcie I uruchomię swoje zrzutnie Na razie w wersji tymczasowej, ale to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nefcia ja mam teraz taką o ładowności 3,5 kg i chcę się zaprać na śmierć nigdy wiecej małej pralki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Amen Wusia,amen. W końcu mój mąż będzie mógł włożyć swoją judogę na jeden raz a nie na dwa. I pościel można wszystkim na raz wyprać a nie w ratach. Jakoś wcześniej nie myślałam o ładowności, ale jak stanęłam w sklepie to wybrałam dwa czynniki : ładowność klasę A++a potem decybele (w garażu mi nie wadzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Bedzie pani zadowolona z Siemensa Moja ma ładowność 8kg i 1400 obrotów. Poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Dzięki za opinię Kasiu, bo wahałam się czy nie Bosch. ALe nie było takiego 7 kg. Były jakieś egzotyczne ...ale nie zaryzykowałam, choć miały ładny design (przezroczyste fronty w większej części)A opinii o Semensie w sensie pralkowym nie miałam. Jest nadzieja, że popracuje. Szczególnie,że kupiłam sobie rozszerzoną gwarancję na 5 lat (włacznie z uszkodzeniem mechanicznym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nefuś ja myślałam o Boschu ale coś za duzo w oczęta mi wpadło opinii że ostatnio to im pralki coś nie wychodzą ja powiedziałam sobie że jak bedę pralkę kupować to pierwsze kryterium od 7 kg w górę potem reszta czyli mało prądu mało wody Siemensiki to mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.03.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Dziewuszki, bosch i siemens to juz od dluzszego czasu jedna i ta sama firma i tak w jednej jak i w drugiej "nazwie" trafiaja sie felerne modele ... Tez mam pralke Siemensa od chyba 5-ciu lat - ale z tych 4.5 kg - 45-tek glebokosci jest okejos - dla nas dwojki wystarcza.... ale poprzednia jakas tam wloska (potrzebowalam takie od gory ladowane a wloskie wteczas byly dosc przystepne cenowo) mialam 18-scie lat i tez hulala do konca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Bedzie pani zadowolona z Siemensa Moja ma ładowność 8kg i 1400 obrotów. Poezja Potwierdzam Bry wieczór Ja chciałabym się zapytać o ten komplecik obiadowy bo mi się bardzo podoba fakt że też bez tych winogronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Eeeeeeeeeh bo już wszystko to teraz CocaCola anbo Procter :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 dobry wieczór a cóż tak pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Gratuluję praleczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Nefcia czy odgrzebiesz w swej pamięci ile Cię drzwi zewnętrzne kosztowały, ładnie proszę bo Stary bardzo zajęty a chcę mniej więcej takie jak Ty i potrzebuje rząd wielkości żeby małżowi zapodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 dobry wieczór kurcze Nefcia tak z ręką na sercu to chyba właśnie dużej pralki nie moge się najbardziej doczekać gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts