dobroszka 22.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dobrosiu czy Duchaty jakoś się do Ciebie w najbliższym czasie wybiera Pasiu był u mnie ze trzy tygodnie temu , teraz mi jakies drewienko u Nefci zostawił.A następnym razem jak będzie to pewnie żeby drewno na budowę przywieźć żeby sobie leżało i czekało na położenie.Pewnie przełom kwietnia - maja pewnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dlatego kupiłam najtańszą mikrofalę A ma grilla :) masz namiary w dzienniku???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dobrosiu czy Duchaty jakoś się do Ciebie w najbliższym czasie wybiera Pasiu był u mnie ze trzy tygodnie temu , teraz mi jakies drewienko u Nefci zostawił.A następnym razem jak będzie to pewnie żeby drewno na budowę przywieźć żeby sobie leżało i czekało na położenie.Pewnie przełom kwietnia - maja pewnie . u mnie też był jakiś czas temu ale miał dopiero coś przywieźć chyba u nas po Tobie będzie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dlatego kupiłam najtańszą mikrofalę A ma grilla :) masz namiary w dzienniku???????? Kuchenka mikrofalowa Samsung FG87KUB (dałam 828 pln) Piekarnik elektryczny Samsung BT 63TDBFGB Piekarnik super - ma podział na dwie strefy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 u mnie też był jakiś czas temu ale miał dopiero coś przywieźć chyba u nas po Tobie będzie robił MOże i Twoje u mnie zostawi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dobrosiu czy Duchaty jakoś się do Ciebie w najbliższym czasie wybiera Pasiu był u mnie ze trzy tygodnie temu , teraz mi jakies drewienko u Nefci zostawił.A następnym razem jak będzie to pewnie żeby drewno na budowę przywieźć żeby sobie leżało i czekało na położenie.Pewnie przełom kwietnia - maja pewnie . u mnie też był jakiś czas temu ale miał dopiero coś przywieźć chyba u nas po Tobie będzie robił no nie wiem.U nas przywiezie drewno wcześniej.I będzie leżało.A Wy jesteście daleko przed nami - u nas dopiero dzis glazurnik zaczął. I podłubie ponad dwa miechy pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Dlatego kupiłam najtańszą mikrofalę A ma grilla :) masz namiary w dzienniku???????? Kuchenka mikrofalowa Samsung FG87KUB (dałam 828 pln) Piekarnik elektryczny Samsung BT 63TDBFGB Piekarnik super - ma podział na dwie strefy. Dzięki Ci Neferio Idę lookac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.03.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 u mnie też był jakiś czas temu ale miał dopiero coś przywieźć chyba u nas po Tobie będzie robił MOże i Twoje u mnie zostawi :) może a ma być w najbliższej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Nefciu , ale mikro ma mniejsza szerokość niż piekarnik prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Nefciu , ale mikro ma mniejsza szerokość niż piekarnik prawda? nieeeeeee ... Przyjdziesz to sobie zmierzysz Znaczy środek ma mniejszą pojemność niż piekarnik. Z wierzchu- wizualnie - wygląda równo z piekarnikiem. Fakt, że ja bardzo żadko używam mikrołejwa. Wolę piekarnik. A nagrzewa się w moment, więc nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.03.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 o dżizas , zycie mi ratujesz Bo już zaczynałam sobie włosy z łepetyny rwać Już widziałam u Ciebie w dzienniku ,że równo.A ja ten piekarnik miałam juz na oku bo idea Twin Convection bardzo mi się.Często z tego korzystasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 o dżizas , zycie mi ratujesz Bo już zaczynałam sobie włosy z łepetyny rwać Już widziałam u Ciebie w dzienniku ,że równo.A ja ten piekarnik miałam juz na oku bo idea Twin Convection bardzo mi się.Często z tego korzystasz? Bardzo często. Na górze mięsko, na dole ziemniaczki Mniam To mój ulubiony sprzęt. Ciasta też fajne wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Muszę pomacać w środę praleczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Muszę pomacać w środę praleczkę... Średnio pikna ona jest .. ale pierze :) ALe koniecznie wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2010 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Muszę pomacać w środę praleczkę... Średnio pikna ona jest .. ale pierze :) ALe koniecznie wpadaj Wolisz przed 16, czy po 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.03.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Muszę pomacać w środę praleczkę... Średnio pikna ona jest .. ale pierze :) ALe koniecznie wpadaj Wolisz przed 16, czy po 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2010 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Muszę pomacać w środę praleczkę... Średnio pikna ona jest .. ale pierze :) ALe koniecznie wpadaj Wolisz przed 16, czy po 20? Kochana, ja nie mam wyjścia- pracuję :) A po 20 mi zupełnie nie przeszkadza Tylko wierzby nie będzie widać Przygotuję Ci coś może jutro na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 dzień dobry Nefcia piekarniczek też masz fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Dobrosiu pralka fajna cena też tylko ma silnik indukcyjny Ania ostatnio się skarżyła że po 9 miesiącach padł Jej taki silnik w pralce i koszt wymiany był 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.03.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Kuchenka mikrofalowa Samsung FG87KUB (dałam 828 pln) Piekarnik elektryczny Samsung BT 63TDBFGB Piekarnik super - ma podział na dwie strefy. Hejka! U mnie zestaw dokładnie ten sam Piekarnik kocham normalnie Wkurw mam tylko na lodówkę, bo dziwne dźwięki wydaje, a serwis twierdzi że są w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts