Nefer 28.03.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 i się spóźniłam.Chyba dobrze poszło , skoro niewiele zostało Twoja karpatka jest cudna :) NIe była taka dobra jak Twoja (trochę rozciaptana, ale jak zauważałm - im dłużej stoi tym mniej ciaptata - może nie trzeba jej jeść na ciepło ?? ) Kamysiu, Rasia mi dziś przyjechała w ogrodzie posprzątać. Ale jak się umówimy to Tobie też zrobię karpatkę , spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 i się spóźniłam.Chyba dobrze poszło , skoro niewiele zostało to było tylko dla wybrańców ja siem wpraszałem i nici nie martw sie na jakieś następne spotkanie zrobę dwie i dla wszystkich starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Neferio wszak w przepisie stało jak byk : odstawić do wystygnięcia Ale łakomczuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.03.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kamysiu, Rasia mi dziś przyjechała w ogrodzie posprzątać. Ale jak się umówimy to Tobie też zrobię karpatkę , spoko w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Neferio wszak w przepisie stało jak byk : odstawić do wystygnięcia Ale łakomczuchy Ale ona zajebiaszczo dobra taka ciepła, wiesz ? :) Przyznam się - zjadłam dziś 5 kawałków. Moje dzieci po 4 . Mężowi nie liczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 w niedzielę Palmową ???? że dorzucę :) A co. Powódź nie powódź orać trzeba WIerzbę sobie zabrała na żywopłot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 w niedzielę Palmową ???? że dorzucę :) A co. Powódź nie powódź orać trzeba WIerzbę sobie zabrała na żywopłot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ha!! następnym razem zrobię coś zupeeeełnie innego Mam jeszcze parę przepisów w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.03.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Dobrocha a Ty siem przeprowadzasz na te śięta czy już jesteś przeprowadzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ha!! następnym razem zrobię coś zupeeeełnie innego Mam jeszcze parę przepisów w zanadrzu s cekoladom, ssss cceeeekkkooolllllaaaadddooommmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 No co Ty U mnie od tygodnia dopiero glazurnik szaleje Do przeprowadzki to jeszcze hohohohohoho albo jeszcze dłużej Mam nadzieję,że na jesieni się jakoś przesadzimy do chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Jezus, co Ty mi zrobilas? Ale kto bo chyba nie ja? No Ty, Ty. Od razu mi sie nowojorskie brownies przypomnialy, slinka mi pociekla i zachorowalam... Dobrze, ze czasu dzisiaj nie mam na takie ekscesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ha!! następnym razem zrobię coś zupeeeełnie innego Mam jeszcze parę przepisów w zanadrzu s cekoladom, ssss cceeeekkkooolllllaaaadddooommmm nic nie powiem , bedzie surprajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Jezus, co Ty mi zrobilas? Ale kto bo chyba nie ja? No Ty, Ty. Od razu mi sie nowojorskie brownies przypomnialy, slinka mi pociekla i zachorowalam... Dobrze, ze czasu dzisiaj nie mam na takie ekscesy. To jest przepis szybcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Jezus, co Ty mi zrobilas? Ale kto bo chyba nie ja? No Ty, Ty. Od razu mi sie nowojorskie brownies przypomnialy, slinka mi pociekla i zachorowalam... Dobrze, ze czasu dzisiaj nie mam na takie ekscesy. To jest przepis szybcior Najpierw trzeba skladniki zakupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Najpierw trzeba skladniki zakupic... następna a potem szybko zjeść i nikomu nie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja zrobiłam brownie z takiego przepisu, gdzie ciasto rusza się w piekarniku NIezłe było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.03.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja zrobiłam brownie z takiego przepisu, gdzie ciasto rusza się w piekarniku NIezłe było to ja zjem to na b i na k też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.03.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja zrobiłam brownie z takiego przepisu, gdzie ciasto rusza się w piekarniku NIezłe było Dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts