zielonooka 27.03.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ups... zarżnełam chyba dyskusje w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nieeeee, czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nieeeee, czemu? depsia - dzieki! bo juz mi sie nieswojo ciut zrobiło ze taka niezreczna cisza zapadła ♦ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No coś Ty!!! Nefer lata gdzieś, to i cicho się zrobiło. Do mnie też czasem nie każdy chce gadać. Niespecjalnie się tym przejmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nieeeee, czemu? depsia - dzieki! bo juz mi sie nieswojo ciut zrobiło ze taka niezreczna cisza zapadła ♦ Bywają momenty, że też mam takie wrażenie, ale wcale się tym nie przejmuję A na takie ciacho to i ja bym sie załapała - koniecznie z kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Będzie dobrze. Musi być dobrze. Nie może być inaczej jak dobrze. Kciuki zaciskam nadal i nie puszczę, aż się dowiem, że kredyt przyznany. PW poproszę, termin wizytacji u mnie ustalić trzeba. Ale będzie fajnie!!! Kochana - ja sie też już cieszą jak dziecko Ale kiedy to Pan Bóg jeden wie. Może wakacje jakoś ? A może sie dostosuję , bo nie chcę gości płoszyć, a przecież możesz ich mieć :) Odezwę się (mam na łbie już 2 konferencje i zaczynam wykłady, i jeszcze sobie piórko wsadzę i pozamiatam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Się przywitam A jak już ten kredyt będzie to wrzaśnij!! Oj będę wrzeszczeć :) Póki co : jutro jest komisja. Bo mój wniosek staje na komisji Jakich chory czy co ? Bo ponad 500.000.... Ale jest dużo wniosków , więc nie wiadomo czy jutro stanie czy nie. Jak nie jutro to we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 I ja się przybłąkałam Neferko kciukasy nadal trzymam I dobrze, że Ci się wszyscy meldują...a co...spierniczyli robotę to niech się teraz trochę wysilą...w końcu zgarną od Ciebie kupę kasy jak będziesz spałcać...to za darmo tego nie robią Ufff... jak dziś zadzwonił pan z banku, to nie wiedziałam czy mam ten telefon odebrać. Spalam się jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nefercia to mowisz, ze w przyszlym tygodniu bedziesz? Czwartek? Dasz znac. A ciacho kcesz znowu? Moze sie na impreze przyda? Kochana, w czwartek mam od 10 do 16 wykłady. Więc pewnie bardziej środa. Może być ? Zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Buuuu ... a ja... ja tez bym chciala I Zelke zobaczyc i Neferke (chyba ponad rok minal od wspolnego ciacha *) Buuuu.... niech mnie ktos wezmie ze soba [aha- jak wpraszanie sie jest mega bezczelne - prosze spokojnie walnac mmnie po łapach ] Aha - Nefer - stawiam 2(dwa) ciacha i kawe ze z bankiem bedzie ok juz jutro * mialo byc ciacho reważowe z mojej strony i tym razem to JA mialam zapłacic Kochana, a jaki to problem ? Dawaj termin i już :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Neferciu, ja przepraszam ale nie zrozumiałam - a czym Ty bys miała tych Depeesiowych gości straszyć Z tym mieczem na nich pójdziesz, albo co??? Noo, chyba że Depeesia bankowców będzie gościć - Ci moga mieć przy Tobie przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 27.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ważne żeby stanął... no ten....wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No coś Ty!!! Nefer lata gdzieś, to i cicho się zrobiło. Do mnie też czasem nie każdy chce gadać. Niespecjalnie się tym przejmuję. nie, nie agitowałam na innym portalu w kwestii kaski dla Stefka :) Dlatego trochę mnie zniknęło Ja przecież bez Was nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ups... zarżnełam chyba dyskusje w komentarzach guuuupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ważne żeby stanął... no ten.... wniosek Prawda ? Jak nie staje to nie jest dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ważne żeby stanął... no ten.... wniosek ..... też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Neferciu, ja przepraszam ale nie zrozumiałam - a czym Ty bys miała tych Depeesiowych gości straszyć Z tym mieczem na nich pójdziesz, albo co??? Noo, chyba że Depeesia bankowców będzie gościć - Ci moga mieć przy Tobie przechlapane A bo ja taki dzikus i zawsze wprowadzam zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Neferciu, ja przepraszam ale nie zrozumiałam - a czym Ty bys miała tych Depeesiowych gości straszyć Z tym mieczem na nich pójdziesz, albo co??? Noo, chyba że Depeesia bankowców będzie gościć - Ci moga mieć przy Tobie przechlapane A bo ja taki dzikus i zawsze wprowadzam zamieszanie Przynajmniej nudno nie jest Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przynajmniej nudno nie jest Dobranoc Dobranoc Brazunia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIEVIORA 28.03.2008 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej Nefer! Czytałam Twój dziennik z uwagą i choć chałupka Twa nie pod moje potrzeby podlega masz kobieto zacięcie i opisujesz to badzo charyzmatycznie. Aż chce się czytać!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts