Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieeeee, czemu? :lol:

depsia - dzieki! bo juz mi sie nieswojo ciut zrobiło ze taka niezreczna cisza zapadła ♦ :wink:

Bywają momenty, że też mam takie wrażenie, ale wcale się tym nie przejmuję :D A na takie ciacho to i ja bym sie załapała - koniecznie z kawą :D

Będzie dobrze. Musi być dobrze. Nie może być inaczej jak dobrze. Kciuki zaciskam nadal i nie puszczę, aż się dowiem, że kredyt przyznany.

PW poproszę, termin wizytacji u mnie ustalić trzeba. :D :D :D

Ale będzie fajnie!!! 8) :D

Kochana - ja sie też już cieszą jak dziecko :) Ale kiedy to Pan Bóg jeden wie. Może wakacje jakoś ? A może sie dostosuję , bo nie chcę gości płoszyć, a przecież możesz ich mieć :):)

Odezwę się (mam na łbie już 2 konferencje i zaczynam wykłady, i jeszcze sobie piórko wsadzę i pozamiatam) :)

Się przywitam :D A jak już ten kredyt będzie to wrzaśnij!!

Oj będę wrzeszczeć :):)

Póki co : jutro jest komisja. Bo mój wniosek staje na komisji :) Jakich chory czy co ?

Bo ponad 500.000....

Ale jest dużo wniosków , więc nie wiadomo czy jutro stanie czy nie.

Jak nie jutro to we wtorek :evil:

I ja się przybłąkałam :lol: :lol: :lol: :lol:

Neferko kciukasy nadal trzymam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I dobrze, że Ci się wszyscy meldują...a co...spierniczyli robotę to niech się teraz trochę wysilą...w końcu zgarną od Ciebie kupę kasy jak będziesz spałcać...to za darmo tego nie robią :roll:

Ufff... jak dziś zadzwonił pan z banku, to nie wiedziałam czy mam ten telefon odebrać.

Spalam się jak nic.

Nefercia to mowisz, ze w przyszlym tygodniu bedziesz? Czwartek? Dasz znac.

A ciacho kcesz znowu? 8) :wink: Moze sie na impreze przyda? :roll:

Kochana, w czwartek mam od 10 do 16 wykłady. Więc pewnie bardziej środa. Może być ? Zadzwonię :)

Buuuu ... a ja... ja tez bym chciala

I Zelke zobaczyc i Neferke (chyba ponad rok minal od wspolnego ciacha *)

Buuuu.... niech mnie ktos wezmie ze soba

[aha- jak wpraszanie sie jest mega bezczelne - prosze spokojnie walnac mmnie po łapach :)]

Aha - Nefer - stawiam 2(dwa) ciacha i kawe ze z bankiem bedzie ok juz jutro :)

* mialo byc ciacho reważowe z mojej strony i tym razem to JA mialam zapłacic :oops:

Kochana, a jaki to problem ?

Dawaj termin i już :):)

Neferciu, ja przepraszam ale nie zrozumiałam - a czym Ty bys miała tych Depeesiowych gości straszyć :roll: Z tym mieczem na nich pójdziesz, albo co??? Noo, chyba że Depeesia bankowców będzie gościć - Ci moga mieć przy Tobie przechlapane :wink: :D

No coś Ty!!! :lol:

Nefer lata gdzieś, to i cicho się zrobiło. :D

Do mnie też czasem nie każdy chce gadać. :wink:

Niespecjalnie się tym przejmuję. :wink: :lol:

nie, nie agitowałam na innym portalu w kwestii kaski dla Stefka :):) Dlatego trochę mnie zniknęło :)

Ja przecież bez Was nie mogę :)

Neferciu, ja przepraszam ale nie zrozumiałam - a czym Ty bys miała tych Depeesiowych gości straszyć :roll: Z tym mieczem na nich pójdziesz, albo co??? Noo, chyba że Depeesia bankowców będzie gościć - Ci moga mieć przy Tobie przechlapane :wink: :D

A bo ja taki dzikus i zawsze wprowadzam zamieszanie :)

A bo ja taki dzikus i zawsze wprowadzam zamieszanie :)

Przynajmniej nudno nie jest :D Dobranoc :D