wu 03.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dobrosia luzik znajdziesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wusia oświeć mnie kochana, czemu mi buźki tylko na początku wyskakują , a nie tam gdzie chcę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dobrosia bo jak wchodzisz w zaawansowana edycję to Ci kursor na początek wypowiedzi przeskakuje to wystarczy kliknąć myszką tam gdzie chcesz np na końcu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nefer, szczęściaro. Doczytałam, ze forum Ci się nowe podoba. Ja jestem tu jak dziecko zagubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.04.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 wusia no nie mogę - cały czas mi przeskakuje ikona koło okienka na tytuł a w okienku wiadomości nie mogę jej umieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 bo Dobrosiu jak chcesz emotka do wiadomości to one z boku są te pod spodem to do tytułu włażą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.04.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 sęk w tym, że jedyne emotki mam pod okienkiem wiadomości i nie widzę żadnych innych Po bokach żadnych buziek nie wiżuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 no nie może to być że tylko u mnie stronka się wyświetla jak należy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Nefcia chciałam Cię przeprosić za wpis w dzienniku... Pomyliłam się... I nie zauważyłam, że to jest dziennik.... To nowe nie jest idealne i trudno się odnaleźć..... I nawet tego czerwonego kliknęłam niechcący i nie mogę go usunąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 trzeba wejść w zaawansowane ustawienia i w Pozostałe opcje Interfejs edytora postów: Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG odhaczyć wtedy pisząc (znów klikając zaawansowane ustawienia ) będziesz mieć z prawej strony ikonki ale i tak gorsze niż poprzednio i masz też podgląd wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 03.04.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 http://www.coolholidaygraphics.com/easter/funnypictures/funnyeaster3.jpg Wesołych Świąt Wielkanocnych. Radosnej, rodzinnej atmosfery, błogiego odpoczynku, wielu niezapomnianych chwil oraz pomyślności na co dzień. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 03.04.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Dzięki Gosiek pojawiły się z boku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 ALeż nie ma za co Arniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 .. Dzięki Dobrosiu - i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2010 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Heloł. Heloł. Musi byc co najmiej 10 znakow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Heloł. Heloł. Musi byc co najmiej 10 znakow... gdzie ? W tym szaleństwie zaczęłam kopiować dziennik buuuuuuu, ale kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.04.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Cześć Zajączki Jak śniadanko? Widzę, że nie tylko ja większą część czasu poświęcam na zapoznanie się z prezentem od FM! Naprawdę trzeba te dzienniki i komentarze kopiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.04.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Cześć Zajączki Jak śniadanko? Widzę, że nie tylko ja większą część czasu poświęcam na zapoznanie się z prezentem od FM! Naprawdę trzeba te dzienniki i komentarze kopiować? Śniadanko , kurde, obfite ... :) Ja skopiowałam tylko piewszy wpis. Potem do tego wpisu wstawiłam link do dzienika z komentarzem - tu przeczytasz więcej. NIe wyobrażam sobie kopiować ponad 800 wpisów w dzienniku. O komentarzach nie wspomnę. Komentarzy nie kopiuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Cześć Nefciu, w końcu zaczynam powoli kumać to nowe Forum no i jestem:D Wszystkiego dobrego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.04.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 I jeszcze pytanie: jak wyłączyć subskrypcję tematu? Jak tak dalej pójdzie, to będę informowana o wszystkich wpisach w wątkach:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts