Nefer 04.04.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Cze Brazula Miło CIę widzieć Wejdź w Ustawienia --> Moje subskrybcje --> Subskrybcje (swoją drogą dobrze byłoby ujednolicić to słowo hehehe ) Jak to klikniesz pojawi CI się lista subskrybowanych wątków. Obok tych, ktorych nie chce obserwować jest kwadracić. Zakliknij go . Pod listą jest "wybrane wątki" albo wątki, nie pamiętam. Klikasz na to. I masz rozwiniętą listę : znajdziesz na niej "usuń subskrybcję" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 hej dziękuje za życzenia również życzę Wesołych Świąt...... trochę późno ale to wina tego NOWEGO forum :(:(:(:( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.04.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Nefer ale jazda z kotą Znaczy się teren uznała za swój i pokazała, kto tu rządzi A kierowca, to zupełnie jak moja - ostrożnie, powoli, mówisz, że będzie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Gosiek, Oczywiście, że będzie dobrze. Teraz tak uczą. Jak ja robiłam prawko, to mój instruktor spał albo czytał gazetę. Ożywiał się jak przekroczyłam 100 km/h tylko po to by sprawdzić, czy wiem jaki był znak. I czytał dalej.Ja strasznie kozaczyłam , na szczęście miałam farta. Po pewnym czasie się zorientowałam,że mogę kogoś zabić i zdjęłam nogę z gazu. I byłam na takim etapie jak moje dziecko teraz.Pojeździ , to się nauczy. Ale musi ćwiczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.04.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 fajnie, że młody się wprawia w prowadzenie samochodu i że jeździ ostrożnie , czego nie można powiedzieć i większości nastolatków dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 dobry wieczór Nefcia fajnie że kota sobie nie daje w kaszę dmuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cze WUsia, Dziś kota znów była na spacerze. I znowu spotkała Czarnego. Puknęły się noskami. Czarny na nią nagulgotał a ona się strasznie zjeżyła Czarny poszedł, a ona za nim. Musiałam ją zabrać zanim przekroczyła ogrodzenie Skusiłam polędwiczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.04.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Bry wieczór nowoforumowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Bry Pasieczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 no to faktycznie niezły ubaw masz z kotą moja kota tam mieszka sobie u nas na karmienie przychodzi cwana taka dwa kleszcze miała to tak łebek podstawiała żeby pokazać kleszcza że pojęcia nie masz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 A to niezła jest Moja działkowa kota (czarno biała z obróżką ) właśnie jest coraz grubsza. Jak ją widzę na horyzoncie , to chowam domową kotę, bo boję się,że jej zrobi krzywdę. Zazdrosna jest, bo pan tamtą głaskał LOL A gruba jest bardzo gruba, więc nieruchawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 no i powiem Ci że nawet nie drgnęła jak jej te kleszcze wyrywałam pomimo że i troszku sieści poszło:) moja też niestety coraz grubsza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Dzielna kota Faaaaaaaaaajnie będziesz miała małe kociątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 no czy ja wiem czy tak fajnie boję się że Piotrus będzie chciał wszystkie zatrzymać jakie zobaczy;) o tak kota dzielna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Na pewno będzie chciał - do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.04.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 no nie wiem moje dziecię strasznie do zwierząt chętne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Tak mają wszyscy dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.04.2010 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 gdzie ? W tym szaleństwie zaczęłam kopiować dziennik buuuuuuu, ale kaszana W kazdym poscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hihihi malgoś czytam Twój podpis i myślałam że to Ty jesteś ta mieszkanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts