Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Cze Brazula :) Miło CIę widzieć :)

Wejdź w Ustawienia --> Moje subskrybcje --> Subskrybcje (swoją drogą dobrze byłoby ujednolicić to słowo hehehe ) Jak to klikniesz pojawi CI się lista subskrybowanych wątków.

Obok tych, ktorych nie chce obserwować jest kwadracić. Zakliknij go .

Pod listą jest "wybrane wątki" albo wątki, nie pamiętam. Klikasz na to.

I masz rozwiniętą listę : znajdziesz na niej "usuń subskrybcję"

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gosiek,

Oczywiście, że będzie dobrze. Teraz tak uczą. Jak ja robiłam prawko, to mój instruktor spał albo czytał gazetę. Ożywiał się jak przekroczyłam 100 km/h tylko po to by sprawdzić, czy wiem jaki był znak. I czytał dalej.

Ja strasznie kozaczyłam , na szczęście miałam farta. Po pewnym czasie się zorientowałam,że mogę kogoś zabić i zdjęłam nogę z gazu. I byłam na takim etapie jak moje dziecko teraz.

Pojeździ , to się nauczy. Ale musi ćwiczyć ...

Cze WUsia,

Dziś kota znów była na spacerze. I znowu spotkała Czarnego. Puknęły się noskami. Czarny na nią nagulgotał a ona się strasznie zjeżyła :) Czarny poszedł, a ona za nim. Musiałam ją zabrać zanim przekroczyła ogrodzenie :) Skusiłam polędwiczką :)

A to niezła jest :) Moja działkowa kota (czarno biała z obróżką ) właśnie jest coraz grubsza. Jak ją widzę na horyzoncie , to chowam domową kotę, bo boję się,że jej zrobi krzywdę. Zazdrosna jest, bo pan tamtą głaskał LOL :) A gruba jest bardzo gruba, więc nieruchawa...