ghost34 06.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 co sie tutaj stało booomba jakas czy cooo:O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Burdel na kompaniiiii ?????? NIe ... to tylko idzie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ja mam nefcia panike na garnizonie jak cholera i nie przychodza mnie powiadomienia i na priv nie wiem jak komus cokolwiek napisac echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 podgląd subskrybcji w panelu użytkownika to jak dla mnie cud miód malina wyłączam powiadomienia na maila. fru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 ja mam nefcia panike na garnizonie jak cholera i nie przychodza mnie powiadomienia i na priv nie wiem jak komus cokolwiek napisac echhhh Staaaaaaaaaaaaaaaaary, nie rób za blondynkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 podgląd subskrybcji w panelu użytkownika to jak dla mnie cud miód malina wyłączam powiadomienia na maila. fru Ewidemą - cud malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.04.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Staaaaaaaaaaaaaaaaary, nie rób za blondynkę :) gryze teamt ale koncze na dzisiaj gryzc...lece sie chwycic za robote jakawąś...w przyszlym tyg nach wawa bedhem wis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 hihihi malgoś czytam Twój podpis i myślałam że to Ty jesteś ta mieszkanka Moge byc mieszkanka, szkoda tylko, ze mi dziennik zniknal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.04.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 jak to zniknal? dopiero co był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 06.04.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 oooo i Nefciem znalazłem nie wiem jakim cudem alem siem udało:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 gryze teamt ale koncze na dzisiaj gryzc...lece sie chwycic za robote jakawąś...w przyszlym tyg nach wawa bedhem wis:) Good ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 czeee Nefcia zeszło mi ale już Cię mam duża buźka i ide szukac dalej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 chodzisz za mną dziś cały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dobra, zaglosowalam. Nitka, a Ty moglabys dziennik ujawnic w tej blogowej wersji jesli on gdzies jeszcze jest, bo w nim mozesz zablokowac dostep dla niepowolanych (np. udostepnic tylko znajomym)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Maaaaaałgoś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.04.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dobry wieczór ja tam zaczynam lubić nowe tylko coby szybciej latalo i gites i cheba też sobie te powiadomienia na emalię wyłączę bo mam komenty mam dzienniki i nie muszę niczego nigdzie szukać jedno kliknięcie 15 minut i się wyświetla:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dobra, zaglosowalam. Nitka, a Ty moglabys dziennik ujawnic w tej blogowej wersji jesli on gdzies jeszcze jest, bo w nim mozesz zablokowac dostep dla niepowolanych (np. udostepnic tylko znajomym)... nie kuś... nie kuś poczekam ciut .. opanuje nowinki i kto wie.... może się skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.04.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A mi dziś błyskiem chodzi i emotki są nowe... Cześć wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 dobry wieczór ja tam zaczynam lubić nowe tylko coby szybciej latalo i gites i cheba też sobie te powiadomienia na emalię wyłączę bo mam komenty mam dzienniki i nie muszę niczego nigdzie szukać jedno kliknięcie 15 minut i się wyświetla:lol2: eee to mnie nawet śmiga i im dłużej tu jestem tym jakoś mi tu lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A mi dziś błyskiem chodzi i emotki są nowe... Cześć wsiem cześćDobrosiu - pyszna ta Twoja karpatka wiesz Cześć Nef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts