DPS 28.03.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Będzie dobrze. Musi być dobrze. Nie może być inaczej jak dobrze. Kciuki zaciskam nadal i nie puszczę, aż się dowiem, że kredyt przyznany. PW poproszę, termin wizytacji u mnie ustalić trzeba. Ale będzie fajnie!!! Kochana - ja sie też już cieszą jak dziecko Ale kiedy to Pan Bóg jeden wie. Może wakacje jakoś ? A może sie dostosuję , bo nie chcę gości płoszyć, a przecież możesz ich mieć :) Odezwę się (mam na łbie już 2 konferencje i zaczynam wykłady, i jeszcze sobie piórko wsadzę i pozamiatam) Kochana, jak już będziesz mieć jakieś ramy czasowe i jakiś grafik, to coś ustalimy. Wolę wcześniej, bo u mnie w sezonie ciężko o wolny termin i mógłby kłopot być, ludzie się dużo wcześniej rezerwują w dzisiejszych czasach. Z tym brakiem czasu to nawet nie wiesz jak ja Ciebie rozumiem. Właśnie mam teraz taki okres, że tylko jeszcze piórko w d... wsadzić i zamiatać. I proszę mi tu nie bajdurzyć o straszeniu gości. Jak robisz zamieszanie to i dobrze, goście rozrywkę będa mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Się przywitam, z lekka niewyspana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Zielonooka trzeba z tym fantem cos zrobic. Nefercia tylko daj znac kiedy i dzin wczesniej, ok? w przyszlym tygodniu mamy miec rehabilitacje (juz dwa razy nas przesuwali, bo pani ciagle chora), ale to jest od 14 gdzies do 15... Wiec mozna do nas wpadac od rana do 12 i po 16. p.s. widze, ze dzicko moje slawne sie robi. co ja mam z Wami poczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kochana, a jaki to problem ? Dawaj termin i już :) ja sie dostosuje - w takim terminie jaki i Tobie i Żelce pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.03.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Zielonooka trzeba z tym fantem cos zrobic. Czeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kochana, a jaki to problem ? Dawaj termin i już :) ja sie dostosuje - w takim terminie jaki i Tobie i Żelce pasuje . ja cala sobote sama bede, to moze u mnie.... tylko jakos tak w srodku dnia.., raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.03.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Nefer pisala ze chyba ma jakies szkolenia - wiec to zalezy juz od niej ja moge - tez tak wczesnym/poznym popoludniem Ew. tak jak pisalam - dostosuje sie do kazdej opcji [ w dni powszednie - w godz. "popracowych"] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 moja tesciowa przyjezdza 7.4. - chyba, ze znowu ja snieg zalatwy to w razie czego po 7. to tez juz w ogole bede mogla ugoscic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.03.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 buu ja też bym chciała z wami na to ciacho.... tylko jak suńkę malutką moją zostawić na tyle samą w domku...? i skorelować to z godzinami szkolnymi dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Hej Nefer! Czytałam Twój dziennik z uwagą i choć chałupka Twa nie pod moje potrzeby podlega masz kobieto zacięcie i opisujesz to badzo charyzmatycznie. Aż chce się czytać!!!! Pozdrawiam Dzięki Vieviora za dobre słowo - charyzma poszła w pizdu póki co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dziś mam doła. Kuźwa. Bank nie dzwoni. Kumpel, który miał mi pożyczyć kasę nie dostał od faceta oczekiwanych pieniędzy ( sprzedał działkę). Wykonawca - anioł, ale każdy anioł ma swoje granice wytrzymałośći- czekam , kiedy to wszystko jebnie i pójdzie. Chyba muszę się przespać z problemem. A więc mało rozmowna jestem i już. I jeszcze na koniec dnia miałam spotkaniem z pewnym Szwedem - na koniec spotkania zapytał : "Ale te wasze bliźniaki to sławne nawet w Szwecji" NO i spierdolił mi łikend :) Siem odezwem soon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Szweda w łep!!!! Najpierw Częstochowy im się zachciało, a teraz nam bliźniaki wypominają - cham Nefer- spokojnie. Prześpij się, dobrej herbatki się napij ... wszystko ma swój kres, problemy też No ... (tu niecenzuralne) mówię Ci!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.03.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Rano zycie będzie fajniejsze trochę. Trzymam kciuki cały czas, mam nadzieję, że bank nie będzie jaj robił. Szwedy głupie są, to i głupio gadają. Bliźniaki sławne, ale czy musi zaraz o tym nas informować? Wiemy i bez niego i wstydzimy się. Druknę se chyba portrecik rodzeństwa i strzałkami porzucam. Fajnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.03.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Druknę se chyba portrecik rodzeństwa i strzałkami porzucam. Fajnie będzie. Się podłączę - zawody sobie urządzimy Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.03.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kochane Dobranoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.03.2008 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 do spania !!!!! sio !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.03.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 żaba, co Ty zwolennik kaczek przecież to szkodniki niech sobie ulżą, niech porzucają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 żaba, co Ty zwolennik kaczek przecież to szkodniki niech sobie ulżą, niech porzucają Dzięki Dochtór, miło z Twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Nefercia poniedzialek przyniesie na pewno dobra wiadomosc z banku. Musi tak byc i juz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Nefercia, a ja tam nawet na tych targach o Tobie myślę. Trzymaj się, bank musi Ci dać kredyt. Musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts