Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Będzie dobrze. Musi być dobrze. Nie może być inaczej jak dobrze. Kciuki zaciskam nadal i nie puszczę, aż się dowiem, że kredyt przyznany.

PW poproszę, termin wizytacji u mnie ustalić trzeba. :D :D :D

Ale będzie fajnie!!! 8) :D

Kochana - ja sie też już cieszą jak dziecko :) Ale kiedy to Pan Bóg jeden wie. Może wakacje jakoś ? A może sie dostosuję , bo nie chcę gości płoszyć, a przecież możesz ich mieć :):)

Odezwę się (mam na łbie już 2 konferencje i zaczynam wykłady, i jeszcze sobie piórko wsadzę i pozamiatam) :)

Kochana, jak już będziesz mieć jakieś ramy czasowe i jakiś grafik, to coś ustalimy. Wolę wcześniej, bo u mnie w sezonie ciężko o wolny termin i mógłby kłopot być, ludzie się dużo wcześniej rezerwują w dzisiejszych czasach. :D

Z tym brakiem czasu to nawet nie wiesz jak ja Ciebie rozumiem. Właśnie mam teraz taki okres, że tylko jeszcze piórko w d... wsadzić i zamiatać. :lol:

I proszę mi tu nie bajdurzyć o straszeniu gości. Jak robisz zamieszanie to i dobrze, goście rozrywkę będa mieli. :D

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zielonooka trzeba z tym fantem cos zrobic. :wink:

Nefercia tylko daj znac kiedy i dzin wczesniej, ok? w przyszlym tygodniu mamy miec rehabilitacje (juz dwa razy nas przesuwali, bo pani ciagle chora), ale to jest od 14 gdzies do 15...

Wiec mozna do nas wpadac od rana do 12 i po 16. :D

p.s. widze, ze dzicko moje slawne sie robi. :lol: co ja mam z Wami poczac... :lol:

Kochana, a jaki to problem ?

Dawaj termin i już :):)

ja sie dostosuje - w takim terminie jaki i Tobie i Żelce pasuje .

:)

ja cala sobote sama bede, to moze u mnie.... 8) tylko jakos tak w srodku dnia.., raczej :roll:

Hej Nefer!

Czytałam Twój dziennik z uwagą i choć chałupka Twa nie pod moje potrzeby podlega masz kobieto zacięcie i opisujesz to badzo charyzmatycznie. Aż chce się czytać!!!!

Pozdrawiam

Dzięki Vieviora za dobre słowo - charyzma poszła w pizdu póki co :):)

Dziś mam doła.

Kuźwa.

Bank nie dzwoni.

Kumpel, który miał mi pożyczyć kasę nie dostał od faceta oczekiwanych pieniędzy ( sprzedał działkę).

Wykonawca - anioł, ale każdy anioł ma swoje granice wytrzymałośći- czekam , kiedy to wszystko jebnie i pójdzie.

Chyba muszę się przespać z problemem.

A więc mało rozmowna jestem i już.

I jeszcze na koniec dnia miałam spotkaniem z pewnym Szwedem - na koniec spotkania zapytał :

"Ale te wasze bliźniaki to sławne nawet w Szwecji"

NO i spierdolił mi łikend :):)

Siem odezwem soon.

Szweda w łep!!!! Najpierw Częstochowy im się zachciało, a teraz nam bliźniaki wypominają - cham :x

Nefer- spokojnie. Prześpij się, dobrej herbatki :wink: się napij ... wszystko ma swój kres, problemy też :D No ... (tu niecenzuralne) mówię Ci!!!!

Rano zycie będzie fajniejsze trochę.

Trzymam kciuki cały czas, mam nadzieję, że bank nie będzie jaj robił.

Szwedy głupie są, to i głupio gadają.

Bliźniaki sławne, ale czy musi zaraz o tym nas informować?

Wiemy i bez niego i wstydzimy się.

Druknę se chyba portrecik rodzeństwa i strzałkami porzucam. Fajnie będzie. 8) :D