wu 14.04.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 dzień dobry Nefcia i jak Duch robotę zrobił kociaki będą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 14.04.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Widzę, że wiosna w nas krew burzy ( albo wapno w żyłach lasuje- zależy chyba od przypadku ) Nefcia, jak się domek miewa? Co nowego? Po nocach śni mi się ten Twój blat w kuchni...ale mię się budżet dziwnie skurczył i wiry na koncie nie na darmo ten etap nazywa się "wykończeniówką" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Ja sie gubie w chronologii Twojego dziennika troche... szczerze mówiąc ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 tsiendhoberekh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.04.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dzień dobry przyszłam powiedzieć I przytulam mocno:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 tsiendhoberekh:) Siemanko!!!Ty tsiendhoberekhhttp://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif rozkminiłeś siem już z tym wozem drabiniastym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dobry wieczórNefuś gdzies Ty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cze Robaki, Wczoraj na sygnale jechałam po starszego, ktory na wf uszkodził sobie kolano. Wizyta u naszego chirurga - za tydzień. Wygląda na zerwane krzyżowe ... To ta sama noga co była złamana...Cóż począć. Dobrosiu - w domku nic nie przybyło, ale mam nadzieję, że niebawem pojawi się płot. O ile znajdę wykonawcę Ash - nie będziemy rozmawiać o kasie, dobrze ? :) Wusia - przytulam Generalnie większość dnia spędzam w korkach. Aleeeeeeee jak mi ptaki śpiewają w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dzięki Nefciu oj biedny Twój Synek:( ale z kolanem to ja bym tydzień nie czekała:( zerwane ścięgna i tydzień czasu nieleczone to nie jest dobra kombinacja:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dzięki Nefciu oj biedny Twój Synek:( ale z kolanem to ja bym tydzień nie czekała:( zerwane ścięgna i tydzień czasu nieleczone to nie jest dobra kombinacja:( NIe żartuj - mąż 10 lat chodził bez krzyżowych. Na razie i tak go nie ruszą dopóki opuchlizna nie zejdzie - póki co Coldpack, podusia- ameryka Kochana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ale fotkę trzeba by zrobić czy to tylko ścięgna czy się co nie rozleciało w środku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Tak właśnie zrobimy. Pewnie USG i rezonans... ale muszę mieć skierowanie do odpowiedniego człowieka, ktory to umie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No ja z zerwanym krzyzowym kroku nie umialam zrobic nie wiem jak innym udaje sie z tym chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.04.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 no pewnie zrobić byle zrobione było też nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No ja z zerwanym krzyzowym kroku nie umialam zrobic nie wiem jak innym udaje sie z tym chodzic Trzeba nauczyć się spinać tak mięśnie, żeby trzymały kolano Udaje się to sportowcom - cyborgom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No ja nie moglam nawet stanac na ta noge bo mi uciekalo kolano, nie wyobrazam sobie spinac miesni bo do tego trzeba pelnego wyprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.04.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 No ja nie moglam nawet stanac na ta noge bo mi uciekalo kolano, nie wyobrazam sobie spinac miesni bo do tego trzeba pelnego wyprostu Bo nie jesteś sportowcem - cyborgiem Ja z takim mieszkam Najpierw padło pierwsze kolano a potem drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.04.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cześć Neferciu Zawsze jak do Ciebie zaglądam to mi się nastrój poprawia, mimo wszystkich przeciwności Mam nadzieję, że syn szybciutko dojdzie do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.04.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 mamamia czy to syn bezopuszkowy takie szczęście ma ? kciuki trzymam by się wyleczyło szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bo nie jesteś sportowcem - cyborgiem Ja z takim mieszkam Najpierw padło pierwsze kolano a potem drugie Po diabla sie meczyc jak mozna zrekonstruowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts