78mysz 16.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Po diabla sie meczyc jak mozna zrekonstruowac?? można, tylko szybko po fakcie, zaraz jak stan zapalny zniknie, zeby operator widział co się stało, a nie co tam dalej narosło. Mojemu M. robili kolano w Piekarach, ale to juz trochę było przedawnione i zaleczone i doszły "nowe ustawienia" w stawie, co juz zmienia statykę.Więc należy działac szybko i juz na wizytę zapisywać i czekać na zabieg, a opuchlizna zejdzie w międzyczasie. Biedaczysko ten cyborg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Neferciu Zawsze jak do Ciebie zaglądam to mi się nastrój poprawia, mimo wszystkich przeciwności Mam nadzieję, że syn szybciutko dojdzie do zdrowia Cieszę się bardzo DarioAS i miło Cię widzieć Takie problemy to nie problemy :) Trzeba iść naprzód :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 mamamia czy to syn bezopuszkowy takie szczęście ma ? kciuki trzymam by się wyleczyło szybko Taaak, to ten bezopuszkowy Przy dzieciach to zawsze coś Po diabla sie meczyc jak mozna zrekonstruowac?? Ano - mąż już sobie zrekonstruował oba i szczęśliwy jak prosiak, bo ma mocniejsze niż naturalne można, tylko szybko po fakcie, zaraz jak stan zapalny zniknie, zeby operator widział co się stało, a nie co tam dalej narosło. Mojemu M. robili kolano w Piekarach, ale to juz trochę było przedawnione i zaleczone i doszły "nowe ustawienia" w stawie, co juz zmienia statykę.Więc należy działac szybko i juz na wizytę zapisywać i czekać na zabieg, a opuchlizna zejdzie w międzyczasie. Biedaczysko ten cyborg Mamy wizytę na 23.04 - to już za tydzień. Opuchlizna zejdzie i będzie lepsza ekspozycja. Dziś już chyba trochę lepiej, więc mam nadzieję,że nie zerwane tylko naciągnięte albo lekko naderwane. Zobaczymy - młody twardy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Bo nie jesteś sportowcem - cyborgiem Ja z takim mieszkam Najpierw padło pierwsze kolano a potem drugie Nefcia dobra jesteś z tym cyborgiem , ciekawe czy wie, że tak Go nazywasz pozdrowienia dla Twardego Młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Pasiu Oczywiście, że wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Tyż siem przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Tyż siem przywitam Widzieliśmy się u Ciebie Ale CIę pitulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobry Nefcia Ty to masz anielską cieprliwość do swoich Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.04.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Widzieliśmy się u Ciebie Ale CIę pitulam ale siem cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 dzień dobry Nefcia Ty to masz anielską cieprliwość do swoich Panów Młody dziś przestał się certolić i zaczął powoli chodzić na uszkodzonej nodze. No i git Mam cierpliwość :) Nauczyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ale siem cieszę Już Ci troszkę lepiej ? A wiesz, że kupiłam sobie e-papierosa i zeszłam z 40 fajek dziennie na 7 ? Dzielna ze mnie dziewczynka, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ooooooo Nefcia ale dopiero rewelacją by było jakbyś bez e-papierosa paliła 7 ale i tak jest całkiem cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ooooooo Nefcia ale dopiero rewelacją by było jakbyś bez e-papierosa paliła 7 ale i tak jest całkiem cudnie:) Problem polega na tym, że ja nie chcę rzucić palenia. Lubię palić. To część mnie - ja bez papierosa to niemożliwe :) Jak Marlena Dietrich Ale 40 dziennie to już było za dużo dla mnie. Teraz mam problem, bo mi się węch poprawił - i nie jest mi z tym tak cudnie, bo wiem, na jakim paliwie jeździ samochód przede mną w korku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ale Kochana za to będziesz mieć też i większą przyjemność z jedzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Wczoraj na sygnale jechałam po starszego, ktory na wf uszkodził sobie kolano. Wizyta u naszego chirurga - za tydzień. Wygląda na zerwane krzyżowe ... To ta sama noga co była złamana...Cóż począć. współczuje bardzo! a ptaszkami też musze się pochwalic...do Agusi Jeżykowej muszę lecieć się pochwalić i przyznać, że faktycznie szpaki pięknie śpiewaja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Szpaki śpiewają bajecznie i jeszcze umieją udawać dźwięk komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ale Kochana za to będziesz mieć też i większą przyjemność z jedzenia;) Taaaaaaaa i zaraz w 38 zrobi się 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Nefcia a tam przejmuj się 44 umartwiać się za życia będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.04.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Nefcia a tam przejmuj się 44 umartwiać się za życia będziesz Ale już mi się takie ładne 38 zrobiło - jak przed dziećmi :) Mam teorię , że to przez te metry w domu. W poprzednim mieszkaniu jak siadłam na sofie to mogłam ręką sięgnąć do łazienki i do kuchni. A tu muszę się nalatać Czyli posiadanie domu to samo zdrowie O ile serce wytrzyma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 na serce latanie po schodach też dobrze robi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts