Nefer 17.04.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Ja Wasz odwiedzę jak się zapętam w tamtę okolicę Ale wracając do wielbładów ....kiedy będziesz w okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.04.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Właśnie wróciłam od Kruelcie, która ma założone piękne okna . I się objadłam i obśmiałam i widziałam z Dosią i tiramisu dowiozłam na przednim siedzeniu - czyli jak zwykle - wszystko w normie :) Dzięki Kruelcia i Dobrosia (wraz z rodzinami) I Ja się również objadłam .... ale bardziej obśmiałam, obśmiałam, obśmiałam .... Tia ... bosko szalone ... Dzięki kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 dobry wieczórło matko to nawet e-fajek musi mieć odpowiedni kształt:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 dobry wieczór ło matko to nawet e-fajek musi mieć odpowiedni kształt:eek: TO mit, że rozmiar nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.04.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Potwierdzam,że u Sisterii Kruelli bosko było - towarzystwo cud , mniód i łorzeszki i obżarstwo straszliwe. Kamyś jak się w końcu jakoś zapowiesz , to espeszyli 4U zrobie całą blachę czegoś słodkiego I dopiero teraz wróciliśmy z budowy - normalnie lato sie dziś pojawiło - lataliśmy w krótkich rękawkach Cześć Wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Nefcia toż ja o kształcie mówiłam nie o rozmiarze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 rozmiar ma wpływ na kształt (jest kształt duży i mały ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Potwierdzam,że u Sisterii Kruelli bosko było - towarzystwo cud , mniód i łorzeszki i obżarstwo straszliwe. Kamyś jak się w końcu jakoś zapowiesz , to espeszyli 4U zrobie całą blachę czegoś słodkiego I dopiero teraz wróciliśmy z budowy - normalnie lato sie dziś pojawiło - lataliśmy w krótkich rękawkach Cześć Wsiem Ja też dziś walczyłam w ogrodzie (a raczej tym co kiedyś ogrodem będzie). Mamy mnóstwo palenia. A obiad był w formie grilla ... na słoneczku, bosko Chmura pyłu nad Finlandią - małż się cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 a tam Nefcia wsio jedno czy duży czy mały byle do ręki pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 i był sprytny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.04.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 i obrotny:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Cześć Nefcia Ale się dzieje... Młody, jak młody kontuzjowany.....- to i u Ciebie i u mnie norma co jakiś czas... Wyjdzie z tego... Pod wrażeniem jestem tych ćwiczeń... E-papieros - słuszna sprawa.... Rzuć palenie.... mądre i zdrowsze... Uśmiałam się, że w mieszkaniu wszędzie dostałaś ręką siedząc na kanapie... To tak jak u mnie teraz w wynajętym mieszkaniu... przyjścia mamy z przepychem po 50 cm... Czyli posiadanie domu dobrze robi... - tylko te schody szkodzą... Dobrze, że ja nie mam schodów..... I nie miałam pojęcia , że rozmiar też się dobiera:jawdrop:.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.04.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Rzucić nie zamierzam, bo nie mam czasu latać 5 razy w tygodniu na siłownię (żeby po miesiącu zrzucić te dodatkowe 30 kg). Ale umrę zdrowsza Rozmiar teeeeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.04.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Dzień dobry Nef czy ja dobrze kojarzą że Ty masz drzwi wejściowe stalowe?Jeśli tak tonapisz mi prosze jakiej firmy i czy jesteś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 cześć .... ... przepraszam, a o czego rozmiarach tak długo rozmawiacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 cześć .... ... przepraszam, a o czego rozmiarach tak długo rozmawiacie no jak to, nie wiesz czego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Nefcia ja to bywam w okolicy często dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.04.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 no jak to, nie wiesz czego ??? ... jak nie wiadomo o co chodzi ...to chodzi o.......... pałkę .... ... perkusyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 dobry wieczór Gwoździku ściślej rzecz biorąc o fajkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.04.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Dorn . NIestety na zamówienie. Zadowolona bardzo - przetestowałam w zeszłym roku na -30 i są super. Ani nie przemarzają, ani nie ma szronu i są szczelne, więc ciepłe. Polecam - pogadaj ze Starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts