Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie wróciłam od Kruelcie, która ma założone piękne okna . I się objadłam i obśmiałam i widziałam z Dosią i tiramisu dowiozłam na przednim siedzeniu - czyli jak zwykle - wszystko w normie :):) Dzięki Kruelcia i Dobrosia (wraz z rodzinami) :)

I Ja się również objadłam ;) .... ale bardziej obśmiałam, obśmiałam, obśmiałam ;) .... Tia ;) ... bosko szalone ;) ... Dzięki kochane :)

Potwierdzam,że u Sisterii Kruelli bosko było - towarzystwo cud , mniód i łorzeszki i obżarstwo straszliwe.

Kamyś jak się w końcu jakoś zapowiesz , to espeszyli 4U zrobie całą blachę czegoś słodkiego :)

I dopiero teraz wróciliśmy z budowy - normalnie lato sie dziś pojawiło - lataliśmy w krótkich rękawkach :D

Cześć Wsiem :)

Potwierdzam,że u Sisterii Kruelli bosko było - towarzystwo cud , mniód i łorzeszki i obżarstwo straszliwe.

Kamyś jak się w końcu jakoś zapowiesz , to espeszyli 4U zrobie całą blachę czegoś słodkiego :)

I dopiero teraz wróciliśmy z budowy - normalnie lato sie dziś pojawiło - lataliśmy w krótkich rękawkach :D

Cześć Wsiem :)

Ja też dziś walczyłam w ogrodzie (a raczej tym co kiedyś ogrodem będzie). Mamy mnóstwo palenia. A obiad był w formie grilla ... na słoneczku, bosko :)

Chmura pyłu nad Finlandią - małż się cieszy :)

Cześć Nefcia :D

Ale się dzieje...

Młody, jak młody kontuzjowany.....- to i u Ciebie i u mnie norma co jakiś czas... Wyjdzie z tego...

Pod wrażeniem jestem tych ćwiczeń...

E-papieros - słuszna sprawa.... Rzuć palenie.... mądre i zdrowsze...

Uśmiałam się, że w mieszkaniu wszędzie dostałaś ręką siedząc na kanapie... To tak jak u mnie teraz w wynajętym mieszkaniu... przyjścia mamy z przepychem po 50 cm...

Czyli posiadanie domu dobrze robi... - tylko te schody szkodzą... Dobrze, że ja nie mam schodów.....

I nie miałam pojęcia , że rozmiar też się dobiera:jawdrop:....