Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

.. i jak Ci idzie Nefer palenie tych sztuczności ? ... bo moja Pinezka zaczęła "palić" e-papierosa kilka miesięcy temu. Teraz pali znów prawdziwe. Ale znam kilka osób, którym e-papieros pomógł rzucić palenie w ogóle.

Ja tam jak palę, to palę prawdziwe. Albo w ogóle nie palę ... tak jak teraz.

.. i jak Ci idzie Nefer palenie tych sztuczności ? ... bo moja Pinezka zaczęła "palić" e-papierosa kilka miesięcy temu. Teraz pali znów prawdziwe. Ale znam kilka osób, którym e-papieros pomógł rzucić palenie w ogóle.

Ja tam jak palę, to palę prawdziwe. Albo w ogóle nie palę ... tak jak teraz.

Wiesz Gwoździku, Ja nie chcę rzucić, bo lubię palić i nigdy nie rzucę. Ale palenie 40 szt dziennie nieco mnie przeraziło, bo wiadomo czym to się kończy.

Obecnie palę zamiennie. Więc zeszłam z 40 dziennie na 5-7 i gra.

Też zaczęło mnie wkurzać kupowania 6 kartonów fajek miesięcznie, bo to oznacza ponad 600 pln.

Teraz paczka starcza mi na 3 dni. A za kartridże płacę 30 pln tygodniowo (bo mi się nie chce bawić z napełnianiem) czyli 120 pln miesięcznie (1 karton z kawałeczkiem )

Tak więc - raz , że taniej. Dwa - co ważniejsze - nieco zdrowiej. A dodatkowa zaleta - nie smrodzę mężowi w domu. Co bardzo sobie chwali. I nie smrodzę w firmie (bo ja palę u siebie w pokoju) i czuję różnicę.

Ponadto odzyskałam węch :)

Dorn . NIestety na zamówienie. Zadowolona bardzo - przetestowałam w zeszłym roku na -30 i są super. Ani nie przemarzają, ani nie ma szronu i są szczelne, więc ciepłe. Polecam - pogadaj ze Starym :)

Dziękiwielkie!!! Dzisiaj rozmawiałam z Kruelcia i ona też takie ma os Starego właśnie więc chyba się do niego uśmiechnę - mam tylko nadzieję że się nie obrazi na okna bo jak wstawiałam swoje to jakoś tak jeszcze o nim nie słyszałam :eek::eek:

Dziękiwielkie!!! Dzisiaj rozmawiałam z Kruelcia i ona też takie ma os Starego właśnie więc chyba się do niego uśmiechnę - mam tylko nadzieję że się nie obrazi na okna bo jak wstawiałam swoje to jakoś tak jeszcze o nim nie słyszałam :eek::eek:

NIe żartuj :):) Stary jest cool facet :)

Nefcia śniegu ni ma to ciem nie zasypało .Skoro ciem nie zasypało to ciem od świata nie odcieło to gdzie jesteś???????????????:(

Jestem, jestem, ale zaraz spadam, bo normalnie usypiam na stojąco :) Właśnie gości pożegnałam :) Dziś była Kruelcia z Dobroszką i jak zwykle popłakałyśmy się ze śmiechu . A zaczęło się od tego, że Kruelcia przywlokła lemura :

http://www.youtube.com/watch?v=ShMcEkI-Wv4

A w robicie zapieprz - to prawda ...