wu 24.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 dobry wieczórno tak jak nie urok to przemarsz ruskich wojsk:( trzymam kciuki coby nie trzeba było operować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.04.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 o kurcze punkcja to nic przyjemnego, oby tylko jedna była i bezoperacyjnie się skończyło Kruelki córeczka to jakaś nowa dawno jej nie widziałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ale mam zaległości.... Gratuluję zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Ale mam zaległości.... Gratuluję zamieszkania Cześć Aguś, dzięki Dawno Cię nie było o kurcze punkcja to nic przyjemnego, oby tylko jedna była i bezoperacyjnie się skończyło Kruelki córeczka to jakaś nowa dawno jej nie widziałam:cool: Mamy takiego chirurga, co punkcję robi totalnie bezboleśnie - moje dziecko nawet nie zdążyło zemdleć. A córeczka Kruelki to jest super laska dobry wieczór no tak jak nie urok to przemarsz ruskich wojsk:( trzymam kciuki coby nie trzeba było operować Coś się musi dziać , nie ? LOL Ozesz... Mam nadzieje, ze sie jednak uda bez operacji. Nadal zbiera się płyn, więc chyba jednak stałe uszkodzenie. Się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.04.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 się z tym kolanem narobiło . Działajcie i nie dajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Wiekopomna chwila : dziś zasadziłam pierwsze rośliny w swoim życiu - graby od Kruelci. Jestem z siebie bardzo dumna :) Najpierw wyrwałam 3 zeschnięte resztki drzew w żywopłocie. Potem przekopałam wyrywając i wycinając siekierą kłącza cholernego chmielu. Wyrwałam im mniej niż metr, ale walka nie była łatwa A oto efekt : http://lh6.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S9Q4ixi-fMI/AAAAAAAAJa4/uRLu_--YzOM/s640/IMG_2104.JPG http://lh3.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/S9Q4n3JD4xI/AAAAAAAAJa8/A5dhv4p2Qr8/s640/IMG_2105.JPG A na koniec je przycięłam i wystają z ziemi tylko takie kikutki buuuuuuuu Okopałam ścianę garażu sąsiada w granicy. Stanie tam kratka a przy niech - Klematisy w różnych kolorach. NIe nadaję się do pracy fizycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A co z chmielem zrobilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Z jebanym chmielem mam sprawę osobistą.Biere łopatę i sobie rozmawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Z jebanym chmielem mam sprawę osobistą. Biere łopatę i sobie rozmawiamy. Browarek zakladasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Szukam przepisu na napalm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Szukam przepisu na napalm Voila! http://zschpiroman.webpark.pl/substancje1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 A dzięki Małgoś, dzięki - to chyba jedyna metoda na to kurestwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 dobry wieczórNefcia kurcze paskudnie z tym kolanem:( a praca fizyczna to nawykniesz Kochana nawykniesz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 dobry wieczór Nefcia kurcze paskudnie z tym kolanem:( a praca fizyczna to nawykniesz Kochana nawykniesz:lol: Nie zamierzam Wusiu do niej nawykać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.04.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 mam, mam ...niese cza opić by pachruście nie padły tylko pieknie rosły.. co to ? graby tak? http://img18.imageshack.us/img18/7057/finlandia.jpg no to za te graby.... i od razu pod te pińcetke, co to jutro strzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.04.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 To ja łykam za Twoje i za swoje - bo nasze graby też dziś trafiły do ziemi :rolleyes: Dopiero wrócilismy z działki - alee było bosko .Rozdziewiczyliśmy grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Nefcia No to Młody nawojował... A to jest ten młody, co sobie kawałek palca odciął? I ten co mdleje? Jak ten to nie zazdroszczę.... A roślinki urosną.... Ja też dzisiaj posadziłam jerzyny pnące bezkolcowe, i aronię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 mam, mam ...niese cza opić by pachruście nie padły tylko pieknie rosły.. co to ? graby tak? http://img18.imageshack.us/img18/7057/finlandia.jpg no to za te graby.... i od razu pod te pińcetke, co to jutro strzeli Ty sie chyba niezle napilas tej Findlandii kochana... Jeszcze historii forumu nikt nie natrzaskal 51 stron w jeden dzien. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 mam, mam ...niese cza opić by pachruście nie padły tylko pieknie rosły.. co to ? graby tak? http://img18.imageshack.us/img18/7057/finlandia.jpg no to za te graby.... i od razu pod te pińcetke, co to jutro strzeli Dzięki Kochana - od dziś codziennie do nich zaglądam i z nimi rozmawiam. Zajrzałam 4 godziny po posadzeniu, ale nie miały żadnego nowego listka - nie wiem dlaczego :) LOL Mój mąż tylko kiwa głową Właśnie się zakochałam w czymś takim : http://oczarjk-pl.maxtrader.pl/products_photo/45/45248.jpg Chyba mi całkiem już odbiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 To ja łykam za Twoje i za swoje - bo nasze graby też dziś trafiły do ziemi :rolleyes: Dopiero wrócilismy z działki - alee było bosko .Rozdziewiczyliśmy grilla Ja dziś zasadziłam grabiki - a wczoraj zakupiłam grilla i go poskładam :) i nawet odpaliłam, bo mój brajdak przyszedł z żoną posiedzieć na słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts