Nefer 01.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Musisz do nich zajrzeć, bo się na pewno stęskniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 01.05.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wiem , ale się wszyscy pochorowaliśmy muszą same trwać na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 łomatkobosko.... jakbyście coś potrzebowali to dzwoń proszę. Wiesz, że mam rzut beretką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 02.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 eeee spoko dziś już lepiej Najgorzej było z małą - przez 3 dni prawie 40 stopni gorączki.Ale dziś już zaczyna fikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 znaczy zdrowieje - to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 (edytowane) Zakupiłam zasłony i firanki do sypialni (tydzież karnisz) Zasłony tafta brąz : http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/69/60/3c84bb10c0731ebdbc30084dbe80-42982373_d.jpg firanki do tego w pionowe pasy atłasowe (miodowe, złote i ciemno brązowe) na prześwitującej tkaninie. Karnisz prosty : http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/63/bf/efe70003a9f23ea98a9e52cca2e2-42876316_d.jpgUszyte będzie na czwartek . Edytowane 2 Maja 2010 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Nefer, czy masz jakieś uwagi do ścian albo bardziej podłóg trawertynowych ? Czy by one dodatkowo zabezpieczane i czy można o jakieś zbliżenie powierzchni prosić? ...im bardziej zagłębiam się w temat, tym więcej drzew - nawet z nazewnictwem . I już nie wiem co co oznacza, każdy sprzedawca klepie, klepie, klepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczórNefcia widzę że dopieszczasz detale;) piękne będą te firanki koniecznie musisz pokazać fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Nefer, czy masz jakieś uwagi do ścian albo bardziej podłóg trawertynowych ? Czy by one dodatkowo zabezpieczane i czy można o jakieś zbliżenie powierzchni prosić? ...im bardziej zagłębiam się w temat, tym więcej drzew - nawet z nazewnictwem . I już nie wiem co co oznacza, każdy sprzedawca klepie, klepie, klepie... Amtluś, Trawertyn jest dość miękkim kamieniem, więc nie nadaje się np. do wiatrołapu. Masz trzy podstawowe sposoby wykończenia : - żywicowany (te dziurki, które ma są jakby zalane bezbarwnym lakierem - przez co są "trójwymiarowe". Taki jest w mojej łazience dla gości na dole) i nie trzeba go inaczej zabezpieczać. Nie jest też tak nasiąkliwy , bo ma powłokę. - fugowany (naturalne dziurki są wypełnione fugą w kolorze zbliżonym do kamienia , a potem jest polerowany. U mnie - łazienka przy naszej sypialni - ten pomarańczowy) Można go zaimpregnować, ale niewiele to zmienia - jest również dobrze zabezpieczony i mało nasiąkliwy - antykowany (nie jest pokryty żadną substancją, wygląda najbardziej naturalnie, ale i dziurki nie są niczym wypełnione) ten jest najbardziej nasiąkliwy - a dodatkowo brud może wchodzić w dziurki. W zależności co chcesz zanim zrobić - dobierz taki, żeby było dobrze. Jutro zrobię Ci zbliżenie. Zresztą - zapraszam na naoczne zapoznanie się z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczór Nefcia widzę że dopieszczasz detale;) piękne będą te firanki koniecznie musisz pokazać fotki;) Na razie w oknie naszej sypialni stoją wieszaki z ubraniami - z ramach zasłon :) Trzeba z tym coś zrobić ,więc wpadłam dziś z małżem do LM i coś wybraliśmy. Małż uczestniczył w doborze karnisza (a w zasadzie jego wymiarów ) ale już nie chciał się wypowiadać w kwestii kolorów i materiałów :) Zobaczymy czy to co wybrałam będzie się kupy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dzień dobry Nefcia nie wiem jak firanki ale zasłonka wygląda idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dzień Dobry , Wiesz, jak stanęłam przed tą masą materiałów .... Przed tą wybrałam jeszcze trzy, ale akurat się skończyły i były tylko na wystawce... -------------- Zamówiłam też żaluzje do łazienek naszych na górze - dość oglądania przez okna Drogi Sąsiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Nef, nie wiem, jak to sie dzieje, ze ale sciagam Twoj dziennik do RSSow i pojawil mi sie ostatni wpis o ogrodzeniu, ale zaslonki pojawily sie jako "komentarze do dziennika Nefer"... Gubie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 I good. Bo zasłonek nie ma w dzienniku - są w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 I good. Bo zasłonek nie ma w dzienniku - są w komentarzach Ale w komentarzach do bloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 nie ,w normalnych komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No widzisz, dlatego to jest dziwne, ze sie nagle ten wpis pojawil w blogu jako "komentarze". Jak wchodze do Ciebie to tez sie pokazuje, czy nie bylo tak, ze kliknelas "dodaj do dziennika?". Moze wtedy zachowane jest oryginalne miejsce wpisu... Kurde skomplikowane to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.05.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Nefer ładne ogrodzenie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Nefer ładne ogrodzenie się zapowiada Pożywiom uwidzim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziki666 03.05.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam,nefer masz przepiekny domek. My tez mamy dom z antreola. Jestesmy na etapie kominka. Mamy zaprojektowany tez SPARTHERM SPEEDY RDRH, jest boski ale cena zabojcza. Nam krzycza za to cudo 18 000 zl - sam wklad. Gdzie ty kupilas go za 11 000 zl (fakt ze byl to rok 2008)? Napisz jak sie sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts