Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Cześć Ziki :) Dzięki za dobre słowo. Jak widzę kominek będziecie mieli taki sam :) Zadzwoń w tej kwestii do Pana Daniela z Kominy i Kominki (

Daniel Hrehorecki -Tel.kom. 503 033 999- Tel. 68 322 27 27- Fax 68 323 76 60) . U niego dostałam najlepszą cenę. Ale fakt- wynika ona głownie z kursu euro.

Niemniej warto spróbować (razem z obsługą) . Uwielbiam mój kominek. Kocham go pasjami :):)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W zależności co chcesz zanim zrobić - dobierz taki, żeby było dobrze.

Jutro zrobię Ci zbliżenie.

Zresztą - zapraszam na naoczne zapoznanie się z tematem :)

Dziękuję bardzo za wiadomości :D Ja teorię też opanowałam, ale jak pojechałam do sklepu to za chiny nie mogłam się dogadać ze sprzedawcą...w końcu zwątpiłam, bo facet jeszcze wciskał mi konieczność impregnowania :eek:

A za zaproszenie bardzo dziękuję:yes: być może przy najbliższej bytności w stolycy zaawizuję się :) Taki domek oblukać to prawdziwa przyjemność :D:D

Dziękuję bardzo za wiadomości :D Ja teorię też opanowałam, ale jak pojechałam do sklepu to za chiny nie mogłam się dogadać ze sprzedawcą...w końcu zwątpiłam, bo facet jeszcze wciskał mi konieczność impregnowania :eek:

A za zaproszenie bardzo dziękuję:yes: być może przy najbliższej bytności w stolycy zaawizuję się :) Taki domek oblukać to prawdziwa przyjemność :D:D

Żywicowany i fugowany (polerowany) nie trzeba impregnować. NIech spada :):)

Mam nadzieję, że się spikniemy przy Twojej wizycie. A domek jak domek... myślę, że nic specjalnego - znam ładniejsze :) Ale dzięki :)

Cały dzień sprzątałam garaż. Masakra. Złożyliśmy z małżem dwa regały i jakoś 50 % udało się zutylizować burdelu. Jeszcze nie koniec ....Wykończę się. Szorowanie podłogi na kolanach te klimaty ...

Bo tak gadaja że można to operować jak wzrost zakończony.

Prawdę mówiąc to kożdy gada inaczej niestety

Wiesz, ja mam praktycznie nieograniczone zaufanie do naszego chirurga, więc zakładam, że facet wie co mówi.

Ja nie mówię że masz mu nie ufać .Sam ze swoim gagatkiem temat już przerabiałem kiedyś i co lekarz to inna opinia była właściwie.Generalnie jeśli nie zrobi się tego na "świeżo" to czekać do zakończenia wzrostu(ogólnie około 18lat),bo tam jest drobne prawdopodobieństwo że można uszkodzić chrząstkę wzrostu .

Moje dziecko jednak ma zerwane wiązadło krzyżowe przednie. Niestety. Na razie ćwiczymy nad obudowaniem mięśniami. A potem operacja.

Jak nie urok to sraczka.

Ojojoj! Strasznie mi przykro... :( Pozdrów Młodego. Mój Księciunio ma zerwane dokładnie to samo...:(