Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja nie mówię że masz mu nie ufać .Sam ze swoim gagatkiem temat już przerabiałem kiedyś i co lekarz to inna opinia była właściwie.Generalnie jeśli nie zrobi się tego na "świeżo" to czekać do zakończenia wzrostu(ogólnie około 18lat),bo tam jest drobne prawdopodobieństwo że można uszkodzić chrząstkę wzrostu .

Mój 18 skończył, ale widzę po ciuchach , że już więcej nie urośnie (rósł 14 cm rocznie )

musisz zrobić zdjęcie nadgarstka i będzie wiadomo ..

Zaraz będę mu robić milion badań i RTG - myślę, że to też wezmą pod uwagę ..

Ojojoj! Strasznie mi przykro... :( Pozdrów Młodego. Mój Księciunio ma zerwane dokładnie to samo...:(

Jak wiesz mój małż chodził z obydwoma kolanami z zerwanymi krzyżowymi 15 lat - i żyje :) Ale chcemy tu szybko sprawę załatwić ... nie ma jak wf w szkole

Czyli mamy we dwie smardzowy sezon działkowy:yes:

Bardzo mi przykro z powodu dolegliwości Mlodego ...jak trzeba naprawiać to trzeba...

A za mojego proszę kciuki szczególnie jutro mocno trzymać cały dzień, bo dwie tury robi...

A wiesz, że smardze są pod ochroną i nie wolno ich jeść ???? A ja i tak je ususzę.... :) Trzymam kciuki za Twojego Ancymonka :)

dobry wieczór

Nefuś dokładnie jak nie urok to przemarsz ruskich wojsk:( to teraz tylko trzymać kciuki żeby szybko odbudować mięśnie:( a kiedy można grzebać ??

a smardze no bjuti:)

Przy dzieciach nie można się nudzić to fakt...smardze mnie totalnie zaskoczyły :)

Przesadziłam ich grzybnię :) Ciekawe co z tego będzie ( na ich miejscu będzie kostka soon :)

Paskuda ale jaką kolor czy cóś

a czemu nie przeca nie las ani nie publiczne;)

Wusia - betonowe świństwo, ale może mi się zmieni - okaże się 7.05 ...to bym sobie wzięła tego pięknego jesiennego liścia, co koło Ciebie produkują... siedzi mi w głowie :)

no to ja liczę z Tobą:) bardzo często przejeżdżam koło ich wystawi wiec sobie to wszystko naocznie wymacałam i ooooooooooooooooooo nie dość że kostki piękne mają to jeszcze pięknie poaranżowane na olbrzymiej wystawce przy drodze ;)