Amtla 04.05.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Czyli mamy we dwie smardzowy sezon działkowy:yes: Bardzo mi przykro z powodu dolegliwości Mlodego ...jak trzeba naprawiać to trzeba... A za mojego proszę kciuki szczególnie jutro mocno trzymać cały dzień, bo dwie tury robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 dobry wieczórNefuś dokładnie jak nie urok to przemarsz ruskich wojsk:( to teraz tylko trzymać kciuki żeby szybko odbudować mięśnie:( a kiedy można grzebać ?? a smardze no bjuti:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja nie mówię że masz mu nie ufać .Sam ze swoim gagatkiem temat już przerabiałem kiedyś i co lekarz to inna opinia była właściwie.Generalnie jeśli nie zrobi się tego na "świeżo" to czekać do zakończenia wzrostu(ogólnie około 18lat),bo tam jest drobne prawdopodobieństwo że można uszkodzić chrząstkę wzrostu . Mój 18 skończył, ale widzę po ciuchach , że już więcej nie urośnie (rósł 14 cm rocznie ) musisz zrobić zdjęcie nadgarstka i będzie wiadomo .. Zaraz będę mu robić milion badań i RTG - myślę, że to też wezmą pod uwagę .. Ojojoj! Strasznie mi przykro... Pozdrów Młodego. Mój Księciunio ma zerwane dokładnie to samo... Jak wiesz mój małż chodził z obydwoma kolanami z zerwanymi krzyżowymi 15 lat - i żyje Ale chcemy tu szybko sprawę załatwić ... nie ma jak wf w szkole Czyli mamy we dwie smardzowy sezon działkowy:yes: Bardzo mi przykro z powodu dolegliwości Mlodego ...jak trzeba naprawiać to trzeba... A za mojego proszę kciuki szczególnie jutro mocno trzymać cały dzień, bo dwie tury robi... A wiesz, że smardze są pod ochroną i nie wolno ich jeść ???? A ja i tak je ususzę.... Trzymam kciuki za Twojego Ancymonka dobry wieczór Nefuś dokładnie jak nie urok to przemarsz ruskich wojsk:( to teraz tylko trzymać kciuki żeby szybko odbudować mięśnie:( a kiedy można grzebać ?? a smardze no bjuti:) Przy dzieciach nie można się nudzić to fakt...smardze mnie totalnie zaskoczyły Przesadziłam ich grzybnię Ciekawe co z tego będzie ( na ich miejscu będzie kostka soon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nefcia na Twojej działce to Twoje i wolno Ci jeść jaka kosteczkę wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nefcia na Twojej działce to Twoje i wolno Ci jeść jaka kosteczkę wybrałaś NO właśnie nie jestem pewna .... a kostkę wybrałam ...najtańszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Paskuda ale jaką kolor czy cóś a czemu nie przeca nie las ani nie publiczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.05.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ojojoj! Strasznie mi przykro... Pozdrów Młodego. Mój Księciunio ma zerwane dokładnie to samo... mój też ma, ale lepiej jak to jest zerwane niż co innego :wave: MŁODY!!!!-trzymaj się, nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 mój też ma, ale lepiej jak to jest zerwane niż co innego :wave: MŁODY!!!!-trzymaj się, nie daj się Damy radę Musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Paskuda ale jaką kolor czy cóś a czemu nie przeca nie las ani nie publiczne;) Wusia - betonowe świństwo, ale może mi się zmieni - okaże się 7.05 ...to bym sobie wzięła tego pięknego jesiennego liścia, co koło Ciebie produkują... siedzi mi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobryooooooooo Nefcia to ja trzymam kciuki żeby Ci się zmieniło bo ten jesienny liść piękny bardzo jest na żywo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nefeć zdrówka dla Syna! No widziś, jedny mają urazy bo niepełnosprawny, inny bo za sprawny. Samo życie. Ale bedzie dobrze. Musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nefeć zdrówka dla Syna! No widziś, jedny mają urazy bo niepełnosprawny, inny bo za sprawny. Samo życie. Ale bedzie dobrze. Musi być. Dokładnie tak Żeluś ALe musimy z tym żyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 dzień dobry ooooooooo Nefcia to ja trzymam kciuki żeby Ci się zmieniło bo ten jesienny liść piękny bardzo jest na żywo;) Tak po cichutku na to liczę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 no to ja liczę z Tobą bardzo często przejeżdżam koło ich wystawi wiec sobie to wszystko naocznie wymacałam i ooooooooooooooooooo nie dość że kostki piękne mają to jeszcze pięknie poaranżowane na olbrzymiej wystawce przy drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Na razie to rano teścia zabrało pogotowie, więc muszę się skupić na czymś innych.. Dzięki Wunia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.05.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 jak nie sraczka to przemarsz ruskich wojsk, fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.05.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 o żesz w mordę dnia spokoju nie masz:( to niech szybciutko Teść wraca do zdrowia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.05.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 o matko, dopiero miał zawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.05.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 NEfcia trzymaj się jakoś... młodego pozdów... a za teścia trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 SIę trzymam.W szpitalu jak zwykle -nikt nic nie wie. Teść na OIOMie. Żyje i nawet gada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts