Nefer 06.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Na padalce zrób pułapkę - dołek, w dołek miskę z liściem kapuścianym - przykryj ale nie za bardzo kawałkiem dachówki czy czymkolwiek, za kilka dni powinnaś mieć obfite zbiory - wtedy wysyp towarzystwo... byle z dala od Twoich roślinek zdrowia dla Teścia życzę Jeeesssoooo Gosiek, ale ja nie wiem jaki ten dół, bo ja po nich chodzę na obszarze 1000 mkw - a winniczki mam wielkości dłoni.... Chyba wilczy szaniec muszę wydłubać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nefcia mówiłam że firanki będa super:) a roślinka baaaardzo piękna:) Moja się pławi w samozachwycie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 niech się Twoja pławi zasłużyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 niech się Twoja pławi zasłużyła:) Się rozbestwi ścierwo ... ale jutro odpokutuje I w przyszłym tygodniu (za kółkiem - niestety Olsztyn i Puławy póki co ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nefuś tylko na sobotę wróć bo się zapłaczę moje ścierwo już niemal kwadratowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nefuś tylko na sobotę wróć bo się zapłaczę moje ścierwo już niemal kwadratowe Staram się Ścierwa tak mają -kwadratowieją czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 no ale powinna już niedługo nabrać normalnych kształtów tylko doczekać się ciężko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Wiesz Kochana, mój elektryk tam coś sobie mieszał ... ale że niedługo stawiają ogrodzenie to jego zawezwę to się się wypytam. Ale z tego mnie pamięć nie myli to żadnego specjalnego kabla tam nie było. e nie może być. Wiedeofon to chyba osmiożyłowego kabelka potrzebuje. Z pewnością wiecej żył niż zwykły domofon. Cieszyc się, ze Teść ma sie lepiej, ale ja być dzisiaj taka słaba i wypruta, ze chyba mówić tylko dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 06.05.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No no nooooooo , toż to prawdziwy buduarrrrrrrrrrrrrrrr się robi Normalnie się się Matka Boska Kapliczkowa schowa Mrrrrau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Jeeesssoooo Gosiek, ale ja nie wiem jaki ten dół, bo ja po nich chodzę na obszarze 1000 mkw - a winniczki mam wielkości dłoni.... Chyba wilczy szaniec muszę wydłubać ... to ze dwa w różnych kątach pod płotem, czy gdzieś tam ... albo kup taką trutkę po której jak przelezą to .... rozpuszczają się w galaretkę a roślinki pojedyncze możesz chronić w ten sposób, że obsypujesz popiołem z kominka - no pasaran albo tak Szczególnie zagrożone rośliny otoczyć można pierścieniem z suchych trocin, ostrego piasku, sieczki trzcinowej, plew jęczmiennych lub igieł jodłowych. Naturalni wrogowie ślimaków to głównie jeże, ropuchy, padalce, jaszczurki, chrząszcze biegacze, ryjówki, ptaki oraz wije żywiące się jajami ślimaków. muszę i ja swoje się wziąć... tylko czasu brak ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.05.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 i jak jeszcze masz ochotę to poczytaj http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=70 http://www.bestpest.com.pl/slimax-04-gb.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobry Mycha ja nie wiem czy ośmiożyłkowego wiem że na pewno więcej niż domofon ale cena wideo skutecznie wyleczyła mojego małża i będziemy mieć zwykły domofonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 muszę i ja swoje się wziąć... tylko czasu brak ;( Dzięki Gocha, jeży Ci u mnie dostatek, ale widać,że za mało... Spróbuję z popiołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.05.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hejka Nefcia mowilas kiedys zdaje sie ze masz namiar na jakies klapki do zsypu bieliznianego? Usmiecham sie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.05.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 berek:) u mnie siłaki to najlepsza zabawa Zu, zbiera je namiętnie i przekłada do sąsiadów za płot mam nadzieję, że już nie wrócą bo u sąsiadów tyle trawy a u nas prawie wszędzie ziemia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Hejka Nefcia mowilas kiedys zdaje sie ze masz namiar na jakies klapki do zsypu bieliznianego? Usmiecham sie ladnie Dorciu Kochana - żadnych namiarów nie mam, bo jeszcze nie powstała koncepcja - prawdopodobnie u chłopaków będzie to połówka alufelgi, a u mnie "jakaś pokrywka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 berek:) u mnie siłaki to najlepsza zabawa Zu, zbiera je namiętnie i przekłada do sąsiadów za płot mam nadzieję, że już nie wrócą bo u sąsiadów tyle trawy a u nas prawie wszędzie ziemia:cool: Dawaj ją do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 mój ślimaki do wiaderka zbiera w domu chce trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 mój ślimaki do wiaderka zbiera w domu chce trzymać Moje ślimaki może zbierać do wiaderka i zabrać sobie do domku (swojego :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 ale wiesz On do mieszkania je chce zabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts