Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefciu! Dziękuję za gościnę! Było cudnie! Ło matko, ile Ty masz w sobie energii, entuzjazmu, radości!!! I wiesz, skutecznie tym zarażasz!!! :) Bardzo spodobały mi się niektóre Twoje pomysły! "Górna kładka" mniamuśna!!!!! Dzięki

A teraz:

Odbijemy sobie. Coś widziałam u Raśki błysk w oku jak spytałam czy jedziemy na Śląsk na Boże Ciało :) Tylko spytała : -razem ? No to ok.

Czyli już się montuje konwój z Łorsoł :)

:wiggle::wave:

No i Bosko!!!! :D

:wiggle::wave:

Bosko, tylko mnie nie ma na Boze Ciało w domu.:bash:

Nie da się kiedy indziej??

Buuuuuuuuu :( Kasiu, teraz już nie bardzo, bo niektórzy sobie ten dzień zaklepali w pracy. Ale, ale 2 to dzień przed Bożym Ciałem. To może dasz radę???

A ja dziękuję za zaproszenie i możliwość zobaczenia na żywo wykończonego domku, bo dawno u ciebie nie byłam :D

zapraszam z rewizytą do mnie :D, bo też się wiele zmieniło

Widziała, widziałam, Nelcia mi wysłała zdjęcia i miałam koparkę na b utach - muszę koniecznie na żywo zobaczyć, bo domek Twój wygląda po prostu pięknie :) TO te okna chyba czy co ... Bardzo mi się podoba - fantastyczna bryła :)

Nefka, co tu dużo gadać, ja też dziękuje za przytulańce, koisz moje nerwy normalnie i rozbrajasz hasłami. To przy zdjęciu zwłaszcza było niezłe i warte zapamiętania, tak sądzę :)

TO hasło to cytat :) Zresztą sprzed bardzo wielu lat . Usłyszałam w wykonaniu pewnych tynkarzy , pewnego bloku :):)

Nefcia strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam, juz wiem co maja dziewczyny na mysli piszac ze zarazasz pozytywna energia :)

MOja energia jest zawsze do Twojej dyspozycji :) Ja się też bardzo cieszę, że miałyśmy okazję się poznać :)

Nef jak się spisał Twój hydraulik, bo jeśli OK to poproszęo namiary :)

AleWam było fajowo. Zazdroszczę. A moje dziecię chyba maospę bo dzisiaj podczas kąpieli wykryłam z 9 malusich czerwonych krostek. Zobaczę jak będzie wyglądał jutro rano.

Witaj :) Raczej nie polecam, chyba , że chcesz zdejmować podłogę (położoną 2 dni wcześniej) od nowa kłaść, cyklinować, lakierować oraz kupować nową głowicę do nowej baterii (która sama pękła) i nowe Servo do szuflady (zalane podczas zakładania syfonu) . Jeśli na powyższe odpwiedź brzmi : tak - polecam mojego hydraulika - jest niezawodny :):)

Zdrówka dzieciowi :)