Nefer 16.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Bosko, tylko mnie nie ma na Boze Ciało w domu. Nie da się kiedy indziej?? Kasia, daleko nie jest:) COś sięskołuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 No i Bosko!!!! Ja się już cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.05.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefciu! Dziękuję za gościnę! Było cudnie! Ło matko, ile Ty masz w sobie energii, entuzjazmu, radości!!! I wiesz, skutecznie tym zarażasz!!! Bardzo spodobały mi się niektóre Twoje pomysły! "Górna kładka" mniamuśna!!!!! Dzięki A teraz: Odbijemy sobie. Coś widziałam u Raśki błysk w oku jak spytałam czy jedziemy na Śląsk na Boże Ciało Tylko spytała : -razem ? No to ok. Czyli już się montuje konwój z Łorsoł No i Bosko!!!! Bosko, tylko mnie nie ma na Boze Ciało w domu. Nie da się kiedy indziej?? Buuuuuuuuu Kasiu, teraz już nie bardzo, bo niektórzy sobie ten dzień zaklepali w pracy. Ale, ale 2 to dzień przed Bożym Ciałem. To może dasz radę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzięki Nelciu za odwiedziny - i za Twoje dobre oczy :) Dzięki WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI za odwiedziny, przytulasy, śmichy- chichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 cześć Imprezę robiłaś ? Hmmm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 cześć Imprezę robiłaś ? Hmmm ... O widzę, że Cię Tour ominął Gości miałam a potem się zadekowaliśmy u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.05.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ... a Jej P. ma jeszcze perkusję ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefka, co tu dużo gadać, ja też dziękuje za przytulańce, koisz moje nerwy normalnie i rozbrajasz hasłami. To przy zdjęciu zwłaszcza było niezłe i warte zapamiętania, tak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzięki WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI za odwiedziny, przytulasy, śmichy- chichy A ja dziękuję za zaproszenie i możliwość zobaczenia na żywo wykończonego domku, bo dawno u ciebie nie byłam zapraszam z rewizytą do mnie , bo też się wiele zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 A ja dziękuję za zaproszenie i możliwość zobaczenia na żywo wykończonego domku, bo dawno u ciebie nie byłam zapraszam z rewizytą do mnie , bo też się wiele zmieniło Widziała, widziałam, Nelcia mi wysłała zdjęcia i miałam koparkę na b utach - muszę koniecznie na żywo zobaczyć, bo domek Twój wygląda po prostu pięknie TO te okna chyba czy co ... Bardzo mi się podoba - fantastyczna bryła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefka, co tu dużo gadać, ja też dziękuje za przytulańce, koisz moje nerwy normalnie i rozbrajasz hasłami. To przy zdjęciu zwłaszcza było niezłe i warte zapamiętania, tak sądzę TO hasło to cytat Zresztą sprzed bardzo wielu lat . Usłyszałam w wykonaniu pewnych tynkarzy , pewnego bloku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.05.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefer, bardzo dzięki za mozliwość obejrzenia Twojego domku, przyznam, że kładka nad salonem mnie urzekła! Normalnie zazdraszczam jak to się na FM mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefer, bardzo dzięki za mozliwość obejrzenia Twojego domku, przyznam, że kładka nad salonem mnie urzekła! Normalnie zazdraszczam jak to się na FM mówi. TO ja dziękuję za wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 TO hasło to cytat Zresztą sprzed bardzo wielu lat . Usłyszałam w wykonaniu pewnych tynkarzy , pewnego bloku :) ty sie za dużo z Budowlańcami zadajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 ty sie za dużo z Budowlańcami zadajesz Taka karma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefcia strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam, juz wiem co maja dziewczyny na mysli piszac ze zarazasz pozytywna energia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefcia strasznie sie ciesze, ze Cie poznalam, juz wiem co maja dziewczyny na mysli piszac ze zarazasz pozytywna energia MOja energia jest zawsze do Twojej dyspozycji Ja się też bardzo cieszę, że miałyśmy okazję się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nef jak się spisał Twój hydraulik, bo jeśli OK to poproszęo namiary AleWam było fajowo. Zazdroszczę. A moje dziecię chyba maospę bo dzisiaj podczas kąpieli wykryłam z 9 malusich czerwonych krostek. Zobaczę jak będzie wyglądał jutro rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefcia powtórzę za dziewczynami, że bardzo się cieszę, że mogłam Ciebie poznać, móc pooglądać Twój piękny domek, i pomacać ładnych kamieni..... Oj cudne..... Zapraszam do siebie... - do mnie zawsze jest po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nef jak się spisał Twój hydraulik, bo jeśli OK to poproszęo namiary AleWam było fajowo. Zazdroszczę. A moje dziecię chyba maospę bo dzisiaj podczas kąpieli wykryłam z 9 malusich czerwonych krostek. Zobaczę jak będzie wyglądał jutro rano. Witaj Raczej nie polecam, chyba , że chcesz zdejmować podłogę (położoną 2 dni wcześniej) od nowa kłaść, cyklinować, lakierować oraz kupować nową głowicę do nowej baterii (która sama pękła) i nowe Servo do szuflady (zalane podczas zakładania syfonu) . Jeśli na powyższe odpwiedź brzmi : tak - polecam mojego hydraulika - jest niezawodny :) Zdrówka dzieciowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts