Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Nefcia powtórzę za dziewczynami, że bardzo się cieszę, że mogłam Ciebie poznać, móc pooglądać Twój piękny domek, i pomacać ładnych kamieni.....

Oj cudne.....

Zapraszam do siebie... - do mnie zawsze jest po drodze :D

Dzięki serdeczne Arniczko :) Bardzo się cieszę, że się wyrwałaś na Tour - było mi bardzo miło z Tobą pogadać :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia, bardzo dziekuje Ci za to krotkie ale niesamowicie optymistyczne spotkanie .

Stol kuchenny faktycznie niewidoczny ale niesamowicie ciezki, ale pamiatki po wizycie sa :)

Twoj kocio ma niesamowicie przyciagajcy wzrok.

moj syn obudzil na 5 minut przed domem i pytal kiedy pojedziemy do tej drugiej cioci :) :) byl rozczarowany jak mu powiedzialam ze spal, mloda obudzila sie jak wsiadalam do samochodu.

Nefcia, bardzo dziekuje Ci za to krotkie ale niesamowicie optymistyczne spotkanie .

Stol kuchenny faktycznie niewidoczny ale niesamowicie ciezki, ale pamiatki po wizycie sa :)

Twoj kocio ma niesamowicie przyciagajcy wzrok.

moj syn obudzil na 5 minut przed domem i pytal kiedy pojedziemy do tej drugiej cioci :) :) byl rozczarowany jak mu powiedzialam ze spal, mloda obudzila sie jak wsiadalam do samochodu.

Mnie było bardzo miło :) Mam nadzieję,że siniak szybko zejdzie ... A dzieci masz niezwykle grzeczne - pocałuj je ode mnie jak otworzą oczki :)

Doberek:)

Miło mi było spotkać Cię znowu. Powtórzę za innymi ze dzielisz się pozytywną energią:)

Muszę się w końcu wybrać do Ciebie bo to w sumie rzut beretem.

Buziaki:)

No ja myślę :):) Czuj się wielokrotnie zaproszona :)

dzień dobry

Nefuś wiesz co stanowczo za mało przytulania było;) a wannę masz boską a Koło ma badziewne zdjęcie :evil: patrzyłam na nią setkę razy ale fota mnie wybitnie zniechęcała a na żywo mioooooodzio :lol2:

Za mało,za mało , ale sobie jeszcze odbijemy :) A właśnie to tak jest, że trzeba pomacać, nawet wleźć czasem :):) I wtedy wszystko jasne :)

Hej Nefcia :) Fajnie było Cię poznać. Świetna babeczka jesteś :)

Aaaa i zapomniałam dodać, że antresolka z nierdzewnym kominem i balustradami wymiata! :D :D :D

A drzwi do łazienki, to co one są? ;) Bo wiem już do jakich płytek by mi pasowały 8)

A mnie było jeszcze milej :):) Drzwi to Gipsy Kings (dzięki Markotko :)) . W sumie wyszło 3000 z ościeżnicami, okuciami etc.

kurcze przez komunie mnie impra omineła :(

Żałuj, żałuj, zajebiście było - naładowałam akumulatory że hej ! Jadę na nich do dziś -a dziś musiałam wstać o 6.00 i jechac się mądrzyć na konferencji .... i dałam radę :) Ale jeszcze dziś impra służbowa i jutro drugi dzień .. uff...

Cześć Najpożyteczniejsza Neferko Świata :) Co tam u Was słychać? Jakieś smakowite zmiany ? :) Boszszsz , jak ja Ci zazdroszczę tego ogarniętego zamieszkania już :yes: Buźka

Kochana, ja to pasożyt jestem :):) Nie ma czego zazdrościć :) Zaraz się przeprowadzasz :)