Nefer 16.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefcia powtórzę za dziewczynami, że bardzo się cieszę, że mogłam Ciebie poznać, móc pooglądać Twój piękny domek, i pomacać ładnych kamieni..... Oj cudne..... Zapraszam do siebie... - do mnie zawsze jest po drodze Dzięki serdeczne Arniczko Bardzo się cieszę, że się wyrwałaś na Tour - było mi bardzo miło z Tobą pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefcia, bardzo dziekuje Ci za to krotkie ale niesamowicie optymistyczne spotkanie . Stol kuchenny faktycznie niewidoczny ale niesamowicie ciezki, ale pamiatki po wizycie sa Twoj kocio ma niesamowicie przyciagajcy wzrok. moj syn obudzil na 5 minut przed domem i pytal kiedy pojedziemy do tej drugiej cioci :) byl rozczarowany jak mu powiedzialam ze spal, mloda obudzila sie jak wsiadalam do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Nefcia, bardzo dziekuje Ci za to krotkie ale niesamowicie optymistyczne spotkanie . Stol kuchenny faktycznie niewidoczny ale niesamowicie ciezki, ale pamiatki po wizycie sa Twoj kocio ma niesamowicie przyciagajcy wzrok. moj syn obudzil na 5 minut przed domem i pytal kiedy pojedziemy do tej drugiej cioci :) byl rozczarowany jak mu powiedzialam ze spal, mloda obudzila sie jak wsiadalam do samochodu. Mnie było bardzo miło Mam nadzieję,że siniak szybko zejdzie ... A dzieci masz niezwykle grzeczne - pocałuj je ode mnie jak otworzą oczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Doberek:) Miło mi było spotkać Cię znowu. Powtórzę za innymi ze dzielisz się pozytywną energią Muszę się w końcu wybrać do Ciebie bo to w sumie rzut beretem. Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobry Nefuś wiesz co stanowczo za mało przytulania było;) a wannę masz boską a Koło ma badziewne zdjęcie patrzyłam na nią setkę razy ale fota mnie wybitnie zniechęcała a na żywo mioooooodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nefciu, dzięki Kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Doberek:) Miło mi było spotkać Cię znowu. Powtórzę za innymi ze dzielisz się pozytywną energią Muszę się w końcu wybrać do Ciebie bo to w sumie rzut beretem. Buziaki:) No ja myślę :) Czuj się wielokrotnie zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.05.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nefciu, dzięki Kochana!!! Nie ma za co Słoneczko TO ja dziękuję A miejsce parkingowe masz zajebiaszcze Mam nadzieję, że byłaś u lekarza i wszystko w porządku, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.05.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobry Nefuś wiesz co stanowczo za mało przytulania było;) a wannę masz boską a Koło ma badziewne zdjęcie patrzyłam na nią setkę razy ale fota mnie wybitnie zniechęcała a na żywo mioooooodzio Za mało,za mało , ale sobie jeszcze odbijemy A właśnie to tak jest, że trzeba pomacać, nawet wleźć czasem :) I wtedy wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no ja już czekam z utęsknieniem:) aaaaaaaaa i oć do mnie coś tam jest specjalnie dla Ciebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Hej Nefcia Fajnie było Cię poznać. Świetna babeczka jesteś Aaaa i zapomniałam dodać, że antresolka z nierdzewnym kominem i balustradami wymiata! :D A drzwi do łazienki, to co one są? Bo wiem już do jakich płytek by mi pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.05.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 te drzwi to z tej firmy chyba http://www.szklanedrzwi.pl/drzwi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 dzień dobry Nefercia jak żyjesz w tą paskudną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 kurcze przez komunie mnie impra omineła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 te drzwi to z tej firmy chyba http://www.szklanedrzwi.pl/drzwi/ Dzięki wszechwiedząca istoto :D Już sobie wrzuciłam do linkowni. ku pamięci duży buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hej Nefcia Fajnie było Cię poznać. Świetna babeczka jesteś Aaaa i zapomniałam dodać, że antresolka z nierdzewnym kominem i balustradami wymiata! :D A drzwi do łazienki, to co one są? Bo wiem już do jakich płytek by mi pasowały A mnie było jeszcze milej :) Drzwi to Gipsy Kings (dzięki Markotko ) . W sumie wyszło 3000 z ościeżnicami, okuciami etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 kurcze przez komunie mnie impra omineła Żałuj, żałuj, zajebiście było - naładowałam akumulatory że hej ! Jadę na nich do dziś -a dziś musiałam wstać o 6.00 i jechac się mądrzyć na konferencji .... i dałam radę Ale jeszcze dziś impra służbowa i jutro drugi dzień .. uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.05.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cześć Najpożyteczniejsza Neferko Świata Co tam u Was słychać? Jakieś smakowite zmiany ? Boszszsz , jak ja Ci zazdroszczę tego ogarniętego zamieszkania już Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.05.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Cześć Najpożyteczniejsza Neferko Świata Co tam u Was słychać? Jakieś smakowite zmiany ? Boszszsz , jak ja Ci zazdroszczę tego ogarniętego zamieszkania już Buźka Kochana, ja to pasożyt jestem :) Nie ma czego zazdrościć Zaraz się przeprowadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Kochana, ja to pasożyt jestem :) Nie ma czego zazdrościć Zaraz się przeprowadzasz zaraz jak zaraz , ale czy ja kiedyś będę miała takie gooood vibrations I pasjami lubię patrzeć z bezpiecznego dołu na tę Twoją pięknie ubarierkowaną antresolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts