Nefer 23.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 witam zaczytalam sie dzis w Twoim dzienniku trudna droge przeszlas - podziwiam !!!! jestem pelna uznania juz po pierwszych stronach dalas mi natchnienie, bo dzis moje marzenia zaczely sie walic za dobrze nie moze byc przeciez ........ ale tez sie nie dam jeszcze nie wiem co zrobie ale wybuduje dom, moze nie za rok ale wybuduje !!!!! przejrzalam dopiero kilka dziennikow ale juz wiem, ze dobrze, ze tu trafilam pozwolisz, ze bede czesciej zagladac - dom masz pieknie urzadzony, po prostu (a moze nie po prostu pieknie CZeść Słonko, Dzięki za dobre słowo - wszyscy są mile widziani w dzienniku i w komentarzach Oczywiście, że dasz radę - nawet przez chwilę nie myśl, że sie nie uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 dobry wieczór Nefuś co tam u Ciebie Słońce:) Właśnie dochodzę do siebie po wczorajszej imprezie ... ale jeszcze mi się trochę łapki trzęsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ..... Oczywiście, że dasz radę - nawet przez chwilę nie myśl, że sie nie uda :) ... słusznie prawisz Nefer .... ... optymiści mają lżej ... w życiu.... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ... słusznie prawisz Nefer .... ... optymiści mają lżej ... w życiu.... cześć Nie wiem czy lżej Czasem wychodzi , że są po prostu naiwni Ale niektórzy są nieuleczalni w tym zględzie Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 dobry wieczórNefcia mam nadzieję że te trzęsące się łapki to od nadmiaru trunków a nie nerwów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 dobry wieczór Nefcia mam nadzieję że te trzęsące się łapki to od nadmiaru trunków a nie nerwów:lol2: Ewidentnie trunków Super impreza, super ludzie, super żarcie (kolega ugotował boską zupę tajską z mlekiem kokosowym - mniam ) Wróciliśmy do domu o 3.30 tylko o 11.00 ciągle byłam w stanie wskazującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 no tak a ze mną toś się nie napiła:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Nie wiem czy lżej Czasem wychodzi , że są po prostu naiwni Ale niektórzy są nieuleczalni w tym zględzie Cześć ... ja nie jestem naiwny ... ale nieuleczalny to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 no tak a ze mną toś się nie napiła:cry: Nadrobimy Wiesz, w tym wieku, to 3 dni się dochodzi do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 ... ja nie jestem naiwny ... ale nieuleczalny to fakt Ja raczej naiwna jestem ... cóż zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 24.05.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Właśnie dochodzę do siebie po wczorajszej imprezie ... ale jeszcze mi się trochę łapki trzęsą To nie łapki siem trzęsą to jest tak zwane "trzęsienie ziemi";) Lepiej to wygląda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.05.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 siem witham siem jutro wybieram do stolycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 dobry wieczórNefcia wobec tego zapraszam na co najmniej 4 do siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.05.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 To nie łapki siem trzęsą to jest tak zwane "trzęsienie ziemi";) Lepiej to wygląda:D Zdecydowanie lepiej Ale już pokutuję za występy siem witham siem jutro wybieram do stolycy to miłe dobry wieczór Nefcia wobec tego zapraszam na co najmniej 4 do siebie;) nie ma innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 24.05.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Przewijam i przewijamNie ma zdjęćDo dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Doberek Neferko:) I jak tam zdówko? Doszłaś już do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dzien dobry baldsho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 dobry wieczór Nefcia to ja czekam na Ciebie z 4-dniową rezerwacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 25.05.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Cześć Nefcia! Jak już jestem, to chociaż pozdrowionka zostawię Czytałam o spotkaniu zazdraszczam okropnie:( Akurat miałam komunię córy - 7stopni, silny wiatr i siekący deszcz...pogodowy horror! ale reszta ok;) pozdróweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.05.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Słoneczko nasze forumowe, wychylże się zza górki-kacurki;) Jak będziesz miała chwilkę wolniejszą, to się wpraszam na kawkę:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts