Beauty 03.06.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 To samo w tej chwili usłyszałam od m .Chyba końcu zrobię płytki pocięte z cegiel kominowych.Boże , kiedy te dylematy się skończą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 To samo w tej chwili usłyszałam od m .Chyba końcu zrobię płytki pocięte z cegiel kominowych.Boże , kiedy te dylematy się skończą? Już tylko kilka lat i z głowy Zacznie się remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczórNefuś bój się Bozi po coś do 4 rano pracowała:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 A bo pchnąć trza było Ale jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 no to teraz intensywnie odpoczywaj i rozmyślaj jak tu do mnie przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Wstałam o 13. i znowu poszłam spać. Wstałam o 18.00 . Na szczęście dziś dopiero czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 no to git tylko o mnie myśleć nie zapomnij;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.06.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 no to git tylko o mnie myśleć nie zapomnij;) Jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.06.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dzień DObry Zbieram się do roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 No weż tak z poniedziałku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKM 07.06.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 hej, Nefer...dawaj ten plot zapowiada się super, jak postępy w pracach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.06.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Daguś kochanie o co ty takie mury obronne stawiasz ?? Ale ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.06.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nefcia, moj syn caly czas do Ciebie jedzie. ciagle mowi a kiedy pojedzie to cioci Dragmary (on tak mowi ) tej ktora przespal tlumacze mu ze ty juz zabawek nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.06.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wpadam sie powitać.... odwiedziny cza przełozyć niestety... mały wciąż na antybiotyku ale już nie kaszle na szczęście Widziałam płot i jeża.... jestem na bieżąco.... płot masz taki jaki ja bym sobie z chęcią pierdykneła na całej długości z wiadomuch względów... ale nadrabiam... roślinami... ku rozpaczy małżona... bo to on kopie rowy pod to wszystko.... a dobrze mu tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Daguś kochanie o co ty takie mury obronne stawiasz ?? Ale ładniutkie Jacuś, witaj Słoneczko :) Jaka okolica taki płot Wolę ich mieć na odległość kija Nefcia, moj syn caly czas do Ciebie jedzie. ciagle mowi a kiedy pojedzie to cioci Dragmary (on tak mowi ) tej ktora przespal tlumacze mu ze ty juz zabawek nie masz Jak nie mam ? Piła spalinowa, siekiery, odkurzacz przemysłowy - ja dopiero teraz to mam fajne zabawki :) Pocałuj go od cioci Wpadam sie powitać.... odwiedziny cza przełozyć niestety... mały wciąż na antybiotyku ale już nie kaszle na szczęście Widziałam płot i jeża.... jestem na bieżąco.... płot masz taki jaki ja bym sobie z chęcią pierdykneła na całej długości z wiadomuch względów... ale nadrabiam... roślinami... ku rozpaczy małżona... bo to on kopie rowy pod to wszystko.... a dobrze mu tak O masz , jak nie urok to sraczka. Jak się ogarniesz - wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.06.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 hej, Nefer...dawaj ten plot zapowiada się super, jak postępy w pracach? yyyyyyyyyyy postęp taki sobie powiedziałabym........ jutro albo pojutrze ciąg dalszy tynkowania. Przyszedł domofon i skrzynka. Dogaduję się z panem od spawania metalu... Jak krew z nosa generalnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Doberek:) Byłam wczoraj w Twojej okolicy, bo małż ma tam księgową My u nas też niedługo ruszamy z ogrodzeniem i też chyba skusimy się na marmolit, tylko brązowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jeżyk jest odjazdowy!A jakieś nowe zdjecia ogrodzenia to gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Doberek:) Byłam wczoraj w Twojej okolicy, bo małż ma tam księgową My u nas też niedługo ruszamy z ogrodzeniem i też chyba skusimy się na marmolit, tylko brązowy:) Mój jest brązowy :) Jak stoi srebrna Hondka to wjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jeżyk jest odjazdowy! A jakieś nowe zdjecia ogrodzenia to gdzie?? nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts