Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadam sie powitać.... odwiedziny cza przełozyć niestety... mały wciąż na antybiotyku :( ale już nie kaszle na szczęście :)

Widziałam płot i jeża.... jestem na bieżąco.... płot masz taki jaki ja bym sobie z chęcią pierdykneła na całej długości :lol: z wiadomuch względów... ale nadrabiam... roślinami... ku rozpaczy małżona... bo to on kopie rowy pod to wszystko.... :lol: a dobrze mu tak

Daguś kochanie o co ty takie mury obronne stawiasz ?? :)

Ale ładniutkie

Jacuś, witaj Słoneczko :):) Jaka okolica taki płot :) Wolę ich mieć na odległość kija :)

Nefcia, moj syn caly czas do Ciebie jedzie. ciagle mowi a kiedy pojedzie to cioci Dragmary (on tak mowi ) tej ktora przespal :) tlumacze mu ze ty juz zabawek nie masz :)

Jak nie mam ? Piła spalinowa, siekiery, odkurzacz przemysłowy - ja dopiero teraz to mam fajne zabawki :):) Pocałuj go od cioci :)

Wpadam sie powitać.... odwiedziny cza przełozyć niestety... mały wciąż na antybiotyku :( ale już nie kaszle na szczęście :)

Widziałam płot i jeża.... jestem na bieżąco.... płot masz taki jaki ja bym sobie z chęcią pierdykneła na całej długości :lol: z wiadomuch względów... ale nadrabiam... roślinami... ku rozpaczy małżona... bo to on kopie rowy pod to wszystko.... :lol: a dobrze mu tak

O masz , jak nie urok to sraczka. Jak się ogarniesz - wpadaj :)

hej, Nefer...dawaj ten plot :) zapowiada się super, jak postępy w pracach?

yyyyyyyyyyy postęp taki sobie powiedziałabym........ jutro albo pojutrze ciąg dalszy tynkowania. Przyszedł domofon i skrzynka. Dogaduję się z panem od spawania metalu... Jak krew z nosa generalnie ...

Doberek:)

Byłam wczoraj w Twojej okolicy, bo małż ma tam księgową:)

My u nas też niedługo ruszamy z ogrodzeniem i też chyba skusimy się na marmolit, tylko brązowy:)

Mój jest brązowy :):)

Jak stoi srebrna Hondka to wjeżdżaj :)