Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od razu się horyzonty powiększyły wraz z lustrami :) Superaśnie...

A ja jeszcze poproszę małą łazienkę w zbliżeniu, żeby oczy nacieszyć - bo ja jeszcze nic nie kupiłam...waluta poszła w górę :eek:

Ale masz fajnie Nefcia :D

U mnie powolutku, powolutku....

Spoko Amtluś - na końcówce to zawsze powolutku...U mnie też jeszcze półeczki szklane w łazienkach muszą dojść (jutro) żeby z nimi skończyć. Zostało mi lustro w naszej łazience, bo małż sobie wymyślił :cool: więc muszę pokombinować ..

Uuuuuuuuuuuuuuu , ale się zrobiło świetliście i przejrzyście :jawdrop: Fucktycznie lustra zupełnie zmieniają łazienkowe oblicza.Na jeszcze lepsze rzecz jasna. Normalnie chyba się wdrapię na antresolę pomiziać czarno-czerwoną łazienkę z lustrem :yes:

Oć, oć... jutro i pewnie pojutrze będę siedzieć w domu więc masz cały dzień do dyspozycji :)

o, jak ładnie wyglądają szybki w kartonowych wnękach. To był dobry pomysł, żeby dziury na szaro strzelic

Jutro panowie przyjdą i będą je przyklejać. I właśnie się zastanawiam czy to dobry pomysł... może lepiej, że się dadzą wyjąć i umyć ? Sama nie wiem...

Jutro panowie przyjdą i będą je przyklejać. I właśnie się zastanawiam czy to dobry pomysł... może lepiej, że się dadzą wyjąć i umyć ? Sama nie wiem...

no i storczyka zakiblowałas ;)

Jak dokładnie obsilikonują szlane pólki dookoła, to szybki będą się trzymać katronu- to raz, a dwa, ze przetrzec scierą się dadzą bez trzymanki a trzy, ze jak panowie dokładnie zasilikonują, to kurz nie będzie włazić pod spód -wiec po co wyjmowac, a cztery, ze jak jak się niedajboże jakas szybka stłucze-to usuwanie szkła nie będzie się wiązało z demolką kartonu i drapaniem kleju, tylko z odcieciem nożykiem silikonu na brzegach :)

no i storczyka zakiblowałas ;)

Jak dokładnie obsilikonują szlane pólki dookoła, to szybki będą się trzymać katronu- to raz, a dwa, ze przetrzec scierą się dadzą bez trzymanki a trzy, ze jak panowie dokładnie zasilikonują, to kurz nie będzie włazić pod spód -wiec po co wyjmowac, a cztery, ze jak jak się niedajboże jakas szybka stłucze-to usuwanie szkła nie będzie się wiązało z demolką kartonu i drapaniem kleju, tylko z odcieciem nożykiem silikonu na brzegach :)

zakiblowałam najmarniejszego - będę teraz na nim robić doświadczenia :):) Dziś był czas karmienia dla storczyków - ale się nażarły :):)

Szybki zostały nieprzyklejone. Zobaczę jak zadziała - zawsze można przykleić :)

jakoś mi tak gorzej. Chyba jestem już zmęczona. Jakiś urlop by się przydał...

Dziś zakładają się videodomofony, lampki w podbitce i tp...zewnętrzne. Czyli znowu do przodu...Ale jakoś tak się nie cieszę - coś mi się popsuło...