malgos2 14.06.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Lazienka chlopakow uwodzi jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 14.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Uuuuuuuuuuuuuuu , ale się zrobiło świetliście i przejrzyście Fucktycznie lustra zupełnie zmieniają łazienkowe oblicza.Na jeszcze lepsze rzecz jasna. Normalnie chyba się wdrapię na antresolę pomiziać czarno-czerwoną łazienkę z lustrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 14.06.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 o, jak ładnie wyglądają szybki w kartonowych wnękach. To był dobry pomysł, żeby dziury na szaro strzelic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Od razu się horyzonty powiększyły wraz z lustrami Superaśnie... A ja jeszcze poproszę małą łazienkę w zbliżeniu, żeby oczy nacieszyć - bo ja jeszcze nic nie kupiłam...waluta poszła w górę Ale masz fajnie Nefcia U mnie powolutku, powolutku.... Spoko Amtluś - na końcówce to zawsze powolutku...U mnie też jeszcze półeczki szklane w łazienkach muszą dojść (jutro) żeby z nimi skończyć. Zostało mi lustro w naszej łazience, bo małż sobie wymyślił więc muszę pokombinować .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Lazienka chlopakow uwodzi jak zwykle. Jeszcze muszę połowę alufelgi skołować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Uuuuuuuuuuuuuuu , ale się zrobiło świetliście i przejrzyście Fucktycznie lustra zupełnie zmieniają łazienkowe oblicza.Na jeszcze lepsze rzecz jasna. Normalnie chyba się wdrapię na antresolę pomiziać czarno-czerwoną łazienkę z lustrem Oć, oć... jutro i pewnie pojutrze będę siedzieć w domu więc masz cały dzień do dyspozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 o, jak ładnie wyglądają szybki w kartonowych wnękach. To był dobry pomysł, żeby dziury na szaro strzelic Jutro panowie przyjdą i będą je przyklejać. I właśnie się zastanawiam czy to dobry pomysł... może lepiej, że się dadzą wyjąć i umyć ? Sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Jak dobrze, że do żywych w końcu wróciłaś Lustra to jest to i od razu metraż Ci rośnie podwójnie Ja już nie widzę Chłopaki twierdzą, że się łazienka powiększyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 niestety już rok:( równo 24 czerwca:( w białej kufajce byłaś Ty to masz pamięć jak słoń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ty to masz pamięć jak słoń :) Noooooooo bo to bylo przed zlotem, a zlot byl 27 czerwca (pamietam, bo to urodziny mojego taty ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2010 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Noooooooo bo to bylo przed zlotem, a zlot byl 27 czerwca (pamietam, bo to urodziny mojego taty ). I ja pamiętam tę fajną podróż do Warszawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.06.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 I ja pamiętam tę fajną podróż do Warszawy :) Kacccccccccc. A potem bylo jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2010 02:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jako kierowca - nic nie wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.06.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Jutro panowie przyjdą i będą je przyklejać. I właśnie się zastanawiam czy to dobry pomysł... może lepiej, że się dadzą wyjąć i umyć ? Sama nie wiem... no i storczyka zakiblowałas Jak dokładnie obsilikonują szlane pólki dookoła, to szybki będą się trzymać katronu- to raz, a dwa, ze przetrzec scierą się dadzą bez trzymanki a trzy, ze jak panowie dokładnie zasilikonują, to kurz nie będzie włazić pod spód -wiec po co wyjmowac, a cztery, ze jak jak się niedajboże jakas szybka stłucze-to usuwanie szkła nie będzie się wiązało z demolką kartonu i drapaniem kleju, tylko z odcieciem nożykiem silikonu na brzegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 no i storczyka zakiblowałas Jak dokładnie obsilikonują szlane pólki dookoła, to szybki będą się trzymać katronu- to raz, a dwa, ze przetrzec scierą się dadzą bez trzymanki a trzy, ze jak panowie dokładnie zasilikonują, to kurz nie będzie włazić pod spód -wiec po co wyjmowac, a cztery, ze jak jak się niedajboże jakas szybka stłucze-to usuwanie szkła nie będzie się wiązało z demolką kartonu i drapaniem kleju, tylko z odcieciem nożykiem silikonu na brzegach zakiblowałam najmarniejszego - będę teraz na nim robić doświadczenia :) Dziś był czas karmienia dla storczyków - ale się nażarły :) Szybki zostały nieprzyklejone. Zobaczę jak zadziała - zawsze można przykleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Ty to masz pamięć jak słoń :) dobry wieczór widać jakie wrażenie na mnie wywarłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.06.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 dobry wieczór widać jakie wrażenie na mnie wywarłaś Suuuure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczórNefuś jak żyjesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dobry wieczórNefcia gdzieś Ty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 jakoś mi tak gorzej. Chyba jestem już zmęczona. Jakiś urlop by się przydał...Dziś zakładają się videodomofony, lampki w podbitce i tp...zewnętrzne. Czyli znowu do przodu...Ale jakoś tak się nie cieszę - coś mi się popsuło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts