DPS 04.04.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Będzie dooooobrze, bedzie Pani zadowoloooooooooooooonaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.04.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cześć Słoneczko mój ryjek tysz uśmiechnięty Teraz to już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Chciało by się powiedzieć NARESZCIE Gratuluje i trzymam kciuki żeby kasda w końcu była na Twoim koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.04.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Gdzie się szwęda Pije chyba szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Gdzie się szwęda Pije chyba szczęścia No właśnie Wojowniczko, gdzie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Właśnie wróciłam ze szpitala. Musiałam zawieźć i przywieźć koleżankę. W 6 m-cu ciąży dostała nieprawdopodobnego ataku bólu brzucha.. co było robić. A w piątek piłam z fajnymi ludźmi (kolega z Włoch przyjechał i przywiózł mi własnoręcznie wydeptaną oliwę ze swojej plantacji - mniam :)) a w sobotę pochodziłam do siebie Już wracam powoli do ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.04.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mam nadzieję, że z koleżanką będzie dobrze, a przede wszstkim z Jej dzieckiem! Własnonożnie deptana oliwa ... mmmmyyy ... pychotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Już z nią OK. Ale już jedno dziecko straciła, więc dmuchamy na zimne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Właśnie wróciłam ze szpitala. Musiałam zawieźć i przywieźć koleżankę. W 6 m-cu ciąży dostała nieprawdopodobnego ataku bólu brzucha.. co było robić. A w piątek piłam z fajnymi ludźmi (kolega z Włoch przyjechał i przywiózł mi własnoręcznie wydeptaną oliwę ze swojej plantacji - mniam :)) a w sobotę pochodziłam do siebie Już wracam powoli do ludzi... oliwę piłaś biednaś Ty współczuję i nie dziwię się że powoli dochodzisz do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Właśnie wróciłam ze szpitala. Musiałam zawieźć i przywieźć koleżankę. W 6 m-cu ciąży dostała nieprawdopodobnego ataku bólu brzucha.. co było robić. A w piątek piłam z fajnymi ludźmi (kolega z Włoch przyjechał i przywiózł mi własnoręcznie wydeptaną oliwę ze swojej plantacji - mniam :)) a w sobotę pochodziłam do siebie Już wracam powoli do ludzi... oliwę piłaś biednaś Ty współczuję i nie dziwię się że powoli dochodzisz do siebie a ten koleś czyste giry miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 oliwę piłaś biednaś Ty współczuję i nie dziwię się że powoli dochodzisz do siebie :) Nie, nie piłam : Gin z colą Gin z tonikiem Wściekłe psy Czystą :) Ale to już była 4.00 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 a ten koleś czyste giry miał Po smaku wnoszę, że niezbyt brudne :) A przywiózł jeszcze oliwki - suuuper - i karczochy z grilla i suszone pomidory Chyba mnie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 a ten koleś czyste giry miał Po smaku wnoszę, że niezbyt brudne :) A przywiózł jeszcze oliwki - suuuper - i karczochy z grilla i suszone pomidory Chyba mnie lubi Hmmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle zmian.... Wspólczuję kłopotów z bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle zmian.... Wspólczuję kłopotów z bankiem Cześć Asiula No w końcu sie zebrałam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Oczywiscie ja tez gratuluje wygranej z bankiem. Tez czekalam na wiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Oczywiscie ja tez gratuluje wygranej z bankiem. Tez czekalam na wiesci. Dzięki Małgoś. Cieszyć się będę jak pierwsza transza zawita na koncie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Oczywiscie ja tez gratuluje wygranej z bankiem. Tez czekalam na wiesci. Dzięki Małgoś. Cieszyć się będę jak pierwsza transza zawita na koncie :) No wiem, dlatego nie chcialam zbyt wylewnie sie tu cieszyc, zeby nie zapeszac Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.04.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 oliwę piłaś biednaś Ty współczuję i nie dziwię się że powoli dochodzisz do siebie :) Nie, nie piłam : Gin z colą Gin z tonikiem Wściekłe psy Czystą :) Ale to już była 4.00 rano taką bandę, to i ja lubię zaliczyć zwłaszcza, że wyżerka świeża była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.04.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle zmian.... Wspólczuję kłopotów z bankiem Cześć Asiula No w końcu sie zebrałam :) no, a ja już mieszkam i dalej wykańczam- teraz ogródek, pan robi kominek ( bo pierwszy nie zdążył, a u drugiego musieliśmy czekać aż będzie miał czas) i pokoje mieszkalne też powoli malujemy, ale jest całkiem nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts