Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

no cena w przeciwieństwie do urody nieciekawa;) ale stwierdzenie "jak pani przyjdzie do mnie to na pewno coś dobierzemy" wybitnie mnie rozśmieszyło;) chociaż przyznaję uczciwie, że widziałam znacznie brzydsze za znacznie wyższą cenę;)

Nefer namiar na wideodomofon wysłałam mężowi - dzięki za linka i ja skorzystałam.

Czy możesz mi napisać jakie światła wybrałaś do podbitki?

Widziałam u Ciebie w kuchni piękne czarne szkło na ścianie - masz jakiś sprawdzony namiar???

Chciałabym się niedługo przeprowadzić a u mnie jak zawsze u dzieci gluty z nosa do pasa i 40 stopni - chyba w życiu nie wykończymy tego domu :(

dzień dobry

no cena w przeciwieństwie do urody nieciekawa;) ale stwierdzenie "jak pani przyjdzie do mnie to na pewno coś dobierzemy" wybitnie mnie rozśmieszyło;) chociaż przyznaję uczciwie, że widziałam znacznie brzydsze za znacznie wyższą cenę;)

I to wcale nie jest takie głupie stwierdzenie , bo pani Ewa ma chyba wszystkie możliwe katalogi na świecie i jak Ci się coś podoba, to znajdzie prawie takie samo taniej :):)

Kochana, nie porzuciłam Was tylko szefowa w Londynie (nie ma takiego miasta !!!) więc trochę za nią robię (np. dziś miałam walne spółki...brrr) i do tego to mój ostatni tydzień przed urlopem. Na to się nakładają wizyty ekip różnych (nie myśl, że jak się przeprowadzisz to skończyłaś budowę :):)). Dziś debatowałam np. z kierbudem, bo muszę ten burdel już oficjalnie zamknąć (w sensie - budowę). I klimę byli obejrzeć, bo coś nie bałdzo - ale naprawili. A wczoraj cały dzień siedzieli elepstrycy i mam różne światełka na zewnątrz ( w końcu - na tarasie też)

Edytowane przez Nefer

Nefer namiar na wideodomofon wysłałam mężowi - dzięki za linka i ja skorzystałam.

Czy możesz mi napisać jakie światła wybrałaś do podbitki?

Widziałam u Ciebie w kuchni piękne czarne szkło na ścianie - masz jakiś sprawdzony namiar???

Chciałabym się niedługo przeprowadzić a u mnie jak zawsze u dzieci gluty z nosa do pasa i 40 stopni - chyba w życiu nie wykończymy tego domu :(

Jak chcesz to możesz wpaść i obejrzeć ten domofon :):)

Szkło robione przez firmę All-met z Olsztyna (chłopaki od balustrady mojej i Rasi)

Światła do podbitki - wpadłam na pomysł dość demoniczny. Kupiłam ledy, ktore mam we wnętrzu - sprawdziłam, że są IP44 - więc tak jak wszystkie lampy zewnętrzne , które mam. Fakt są nie rozbieralne, bo to diody SMD , ale za to nie kupuję opraw i żarówek oddzielnie.

Tu masz linkę : http://www.halogen.pl/index.php?site=produkt&what=szukaj&id=2557

Ale nie kupuj zanim nie odpalę, dobra ? Jak odpalę to CI powiem czy są grzechu warte. Mam nadzieję, że max przyszły tydzień.

U dzieci to na szczęście mija - dasz radę :):)

ta jasne jak mi swoją furę zapodasz to może w złoty trzydzieści się wyrobię;)

Kiepskiej baletnicy :):);) Chyba będę musiałam po Ciebie pojechać i odwieźć czy jak .....A jakiś pociąg ? TO tam u Was działa ? Były jakieś tory ;)