Nefer 28.06.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 dobry wieczór Nefusia podzwoniłam sobie dzisiaj No i jak wynik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 dzień dobry no cena w przeciwieństwie do urody nieciekawa;) ale stwierdzenie "jak pani przyjdzie do mnie to na pewno coś dobierzemy" wybitnie mnie rozśmieszyło;) chociaż przyznaję uczciwie, że widziałam znacznie brzydsze za znacznie wyższą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Wusia, co to za szyfr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 przyznaj uczciwie Małgoś o czym myślałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Wstydze sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.06.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 nie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.06.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ... ale za tydzień zaczynam urlop więc może gdzieś skoczę eh też bym tak kciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.06.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Nefer namiar na wideodomofon wysłałam mężowi - dzięki za linka i ja skorzystałam. Czy możesz mi napisać jakie światła wybrałaś do podbitki? Widziałam u Ciebie w kuchni piękne czarne szkło na ścianie - masz jakiś sprawdzony namiar??? Chciałabym się niedługo przeprowadzić a u mnie jak zawsze u dzieci gluty z nosa do pasa i 40 stopni - chyba w życiu nie wykończymy tego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 dobry wieczór Nefuś odnoszę wrażenie że nas porzuciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) dzień dobry no cena w przeciwieństwie do urody nieciekawa;) ale stwierdzenie "jak pani przyjdzie do mnie to na pewno coś dobierzemy" wybitnie mnie rozśmieszyło;) chociaż przyznaję uczciwie, że widziałam znacznie brzydsze za znacznie wyższą cenę I to wcale nie jest takie głupie stwierdzenie , bo pani Ewa ma chyba wszystkie możliwe katalogi na świecie i jak Ci się coś podoba, to znajdzie prawie takie samo taniej :) Kochana, nie porzuciłam Was tylko szefowa w Londynie (nie ma takiego miasta !!!) więc trochę za nią robię (np. dziś miałam walne spółki...brrr) i do tego to mój ostatni tydzień przed urlopem. Na to się nakładają wizyty ekip różnych (nie myśl, że jak się przeprowadzisz to skończyłaś budowę :)). Dziś debatowałam np. z kierbudem, bo muszę ten burdel już oficjalnie zamknąć (w sensie - budowę). I klimę byli obejrzeć, bo coś nie bałdzo - ale naprawili. A wczoraj cały dzień siedzieli elepstrycy i mam różne światełka na zewnątrz ( w końcu - na tarasie też) Edytowane 29 Czerwca 2010 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 no tylko jakby trochę daleko było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Nefer namiar na wideodomofon wysłałam mężowi - dzięki za linka i ja skorzystałam. Czy możesz mi napisać jakie światła wybrałaś do podbitki? Widziałam u Ciebie w kuchni piękne czarne szkło na ścianie - masz jakiś sprawdzony namiar??? Chciałabym się niedługo przeprowadzić a u mnie jak zawsze u dzieci gluty z nosa do pasa i 40 stopni - chyba w życiu nie wykończymy tego domu Jak chcesz to możesz wpaść i obejrzeć ten domofon :) Szkło robione przez firmę All-met z Olsztyna (chłopaki od balustrady mojej i Rasi) Światła do podbitki - wpadłam na pomysł dość demoniczny. Kupiłam ledy, ktore mam we wnętrzu - sprawdziłam, że są IP44 - więc tak jak wszystkie lampy zewnętrzne , które mam. Fakt są nie rozbieralne, bo to diody SMD , ale za to nie kupuję opraw i żarówek oddzielnie. Tu masz linkę : http://www.halogen.pl/index.php?site=produkt&what=szukaj&id=2557 Ale nie kupuj zanim nie odpalę, dobra ? Jak odpalę to CI powiem czy są grzechu warte. Mam nadzieję, że max przyszły tydzień. U dzieci to na szczęście mija - dasz radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 no tylko jakby trochę daleko było;) Nie rób scen z tym "daleko" do Cz-wy złoty trzydzieści a do CIebie to już chwila. Ja nie wiem co to za herezje jakieś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ta jasne jak mi swoją furę zapodasz to może w złoty trzydzieści się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ta jasne jak mi swoją furę zapodasz to może w złoty trzydzieści się wyrobię Kiepskiej baletnicy :) Chyba będę musiałam po Ciebie pojechać i odwieźć czy jak .....A jakiś pociąg ? TO tam u Was działa ? Były jakieś tory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 jakieś tory są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 czeeeeee , a gdzie foty świecącej podbitki ja siem pytam? dowlec się do Ciebie nie mogę tobym przynajmniej popatrzyła jak wygląda ucywilizowane obejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.06.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 .....A jakiś pociąg ? TO tam u Was działa ? Były jakieś tory tory były a pociąg został do ...... używek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.06.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Kiepskiej baletnicy :) Chyba będę musiałam po Ciebie pojechać i odwieźć czy jak .....A jakiś pociąg ? TO tam u Was działa ? Były jakieś tory O wlasnie. Tez to powtarzam wusi zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.06.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Doberek:) trochę mnie nie było ale już wszysssstko nadrobiłam i muszę chyba Cię nawiedzić żeby to na żywo sobie pooglądać, baaardzo mnie korci tylko czasu jakoś mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts