Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Dla teścia zdrówka życzę.

Będzie dobrze. W ten upał wszyscy dostaliśmy w tyłek... Tyle tylko, że Ty masz klime.....

I jak papierki. Straszne to czy da się przeżyć?

Przede mną też bieganina....

I dobrze Wusi napisałaś, że jak się przeprowadzi, to niech sobie nie myśli, że skończyła budować....

Wiem coś o tym....

A Ty jak się teraz czujesz?

Dla teścia zdrówka życzę.

Będzie dobrze. W ten upał wszyscy dostaliśmy w tyłek... Tyle tylko, że Ty masz klime....

I jak papierki. Straszne to czy da się przeżyć?

Przede mną też bieganina....

I dobrze Wusi napisałaś, że jak się przeprowadzi, to niech sobie nie myśli, że skończyła budować....

Wiem coś o tym....

A Ty jak się teraz czujesz?

Dzięki Kochana,

No mam klimę i ratuje mi życie. Albo leżę w wannie w temperaturze poniżej temperatury ciała :):)

Chyba z teściami będzie dzybka akcja - przeprowadzka, bo idą znów upały. NIe mam sumienia przenieść teścia ze szpitala prosto w 55 stopni ich mieszkania.

Z papierami nie jest tak źle - tylko nie trzeba dać się pogonić :):) Jakby co - pisz, dzwoń -pomogę jak tylko dam radę.

Ja generalenie teraz troche mam życie skomplikowane, a będzie gorzej jak chłopaki wrócą z wakacji - za tydzień , bo mi się skład osobowy poszerzy do 7 sztuk. akupy, obiady, praca, papiery.. może być niezła jazda. Na razie pracuję nad zminimalizowaniem skutków :)....

Witam po przerwie :)

Nefcia dzięki wielkie za cynk :D fajnie było znow się usłyszeć.... chyba musze wrócic do ludzi bo ciut zdziczałam w tej mojej wsi :lol:

czytałam że coś nie dobrze z teściem - mam nadzieje, że wszystko minie wraz z upałami....

Walka trwa. W skrócie :

- teściowa z synem już chyba u nas zostanie - odesłanie jej w takie temperatury to skazanie na śmierć

- teść wychodzi w sobotę i chyba go przeflancujemy już do nas

- dziś pomiar kuchni z Ikea. Potrzebuję jej NATYCHMIAST, bo prowadzenie gospodarstwa domowego dla 7 osób ( w tym jednej na diecie) raczej wymaga zwolnienia się z pracy

- jadę dziś po trzecie łóżko, ktore musi mieć 180 cm - zostaje niezawodna Ikea.

- dzieci wracają w piątek i niedzielę

- w następny czwartek starszy syn ma operację kolana, a to oznacza, że zacznie się rehabilitacja . Gnojek będzie się poruszał o kulach, więc potrzebuje obsługi (nie on jeden , więc luz)

- rehabilitacja to 3 x tygodniu (zawieźć, poczekać 2 h, odwieźć) - chyba jednak się z pracy zwolnię....(czeka mnie sprawność "szofer" i powtórki w domu ćwiczeń - sprawność "rehabilitant")

- kot chyba jest w ciąży (sprawność "akuszerka")

- muszę przeprowadzić rzeczy teściów jak najszybciej (i kupić miliard rzeczy dla nich - ma ktoś drukarnię kasy ?)

- bardzo, bardzo , bardzo się skupiam, żeby nie wpaść w ciężką histerię