wu 09.07.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dobry wieczórno pewnie Ty wiesz wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dobry wieczór no pewnie Ty wiesz wszystko:) A ja się już zapisuję na korki! Dzień doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2010 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 A ja się już zapisuję na korki! Dzień doberek. Masz u mnie darmowy abonament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2010 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 dobry wieczór no pewnie Ty wiesz wszystko:) Staram się - w poniedziałek przećwiczę gazownię- najbardziej skostniałą i nieprzyjazną instytucję w W-wie (ale to tylko moje doświadczenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2010 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Bo tam Jolka z gazowni jeszcze pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.07.2010 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Bo tam Jolka z gazowni jeszcze pracuje. To może być to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Nefuś zdrowia Teściowi dużo życzę i trzymaj się dzielna Wojowniczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.07.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Dla teścia zdrówka życzę.Będzie dobrze. W ten upał wszyscy dostaliśmy w tyłek... Tyle tylko, że Ty masz klime..... I jak papierki. Straszne to czy da się przeżyć?Przede mną też bieganina.... I dobrze Wusi napisałaś, że jak się przeprowadzi, to niech sobie nie myśli, że skończyła budować.... Wiem coś o tym.... A Ty jak się teraz czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.07.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Cześć Nefciu:) A może byś tak wpadła w tym biegu na mrożoną kawkę na taras? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.07.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dla teścia zdrówka życzę. Będzie dobrze. W ten upał wszyscy dostaliśmy w tyłek... Tyle tylko, że Ty masz klime.... I jak papierki. Straszne to czy da się przeżyć? Przede mną też bieganina.... I dobrze Wusi napisałaś, że jak się przeprowadzi, to niech sobie nie myśli, że skończyła budować.... Wiem coś o tym.... A Ty jak się teraz czujesz? Dzięki Kochana, No mam klimę i ratuje mi życie. Albo leżę w wannie w temperaturze poniżej temperatury ciała :) Chyba z teściami będzie dzybka akcja - przeprowadzka, bo idą znów upały. NIe mam sumienia przenieść teścia ze szpitala prosto w 55 stopni ich mieszkania. Z papierami nie jest tak źle - tylko nie trzeba dać się pogonić :) Jakby co - pisz, dzwoń -pomogę jak tylko dam radę. Ja generalenie teraz troche mam życie skomplikowane, a będzie gorzej jak chłopaki wrócą z wakacji - za tydzień , bo mi się skład osobowy poszerzy do 7 sztuk. akupy, obiady, praca, papiery.. może być niezła jazda. Na razie pracuję nad zminimalizowaniem skutków .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.07.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Cześć Nefciu:) A może byś tak wpadła w tym biegu na mrożoną kawkę na taras? Dzięki Słoneczko :) Dziś nie dam rady, ale może w czwartek się uda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.07.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Nefuś zdrowia Teściowi dużo życzę i trzymaj się dzielna Wojowniczko:) Czymam się powietrza Wusia i nie puszczam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 no ja chociaż dobrego myśla podeślę coby Ci się lepiej trzymało:) aczkolwiek ze wstydem przyznaję ze podła się ze mnie zrobiła istota:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.07.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzięki Słoneczko :) Dziś nie dam rady, ale może w czwartek się uda :) Łubudubu... łubudobu... niech nam żyje prezes klubu... siedmiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.07.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam po przerwie Nefcia dzięki wielkie za cynk fajnie było znow się usłyszeć.... chyba musze wrócic do ludzi bo ciut zdziczałam w tej mojej wsi czytałam że coś nie dobrze z teściem - mam nadzieje, że wszystko minie wraz z upałami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.07.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Nefuś jak tam walka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.07.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Walka trwa. W skrócie : - teściowa z synem już chyba u nas zostanie - odesłanie jej w takie temperatury to skazanie na śmierć- teść wychodzi w sobotę i chyba go przeflancujemy już do nas- dziś pomiar kuchni z Ikea. Potrzebuję jej NATYCHMIAST, bo prowadzenie gospodarstwa domowego dla 7 osób ( w tym jednej na diecie) raczej wymaga zwolnienia się z pracy - jadę dziś po trzecie łóżko, ktore musi mieć 180 cm - zostaje niezawodna Ikea.- dzieci wracają w piątek i niedzielę- w następny czwartek starszy syn ma operację kolana, a to oznacza, że zacznie się rehabilitacja . Gnojek będzie się poruszał o kulach, więc potrzebuje obsługi (nie on jeden , więc luz)- rehabilitacja to 3 x tygodniu (zawieźć, poczekać 2 h, odwieźć) - chyba jednak się z pracy zwolnię....(czeka mnie sprawność "szofer" i powtórki w domu ćwiczeń - sprawność "rehabilitant")- kot chyba jest w ciąży (sprawność "akuszerka")- muszę przeprowadzić rzeczy teściów jak najszybciej (i kupić miliard rzeczy dla nich - ma ktoś drukarnię kasy ?) - bardzo, bardzo , bardzo się skupiam, żeby nie wpaść w ciężką histerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 To się uśmiałam w szczególności ze sprawności akuszerka a tak serio to widzę że masz coś w stylu dnia świra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 ooooooooooooooo Nefcia nie no to ja żyję na luzaku;) trzym się Kobieto jakby co to krzycz;) a mówiłam uważaj na kota:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.07.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Nefer trzymaj się pomyśl, że to w końcu minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts