Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Trzymam się cały czas.

Jutro mam coference call o 15.00, ale mam też gazownika, który musi teściowej rurę przestawić i zadzwoni do mnie nie-wiadomo-kiedy, o 20.00 wraca dziecko po które trzeba wyjechać, a "teść pytał o te galaretki" ("nie masz ich może jeszcze, Kochanie ? No to jutro kup, dobrze ?" jakby nie było oczywiste, że ja mam fabrykę galaretek...). Zaraz pewnie śmignę do Ikei po tę pieprzoną kuchnie i łóżko:):) Mówiłam, że dziś przyjechał malarz kończyć w garażu i naszą dziurę w sypialni ? Nie ? A iiiii była pani do sprzątania do kompletu.

Dzień Świra to ja mogłabym nakręcić od nowa :):)

Buziaki KOchane, bez Was bym zwariowała dawno temu. Na szczęście wpadła do mnie Kruelcia i Dobroszka wczoraj i chociaż się popłakałam ze smiechu jak zwykle :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ło matko, a mnie się wydawało że ja mam nieustający dzień świra. trzymaj się Nefer!, choćby dzięki Ikei!

Ale ja się pocieszam, że ludzie mają jeszcze gorzej :):) Ja chociaż mogę pójść do Ikei :):) Dzięki Kochana :)

Małgoś, ta moja kota to się normalnie zku....ła. Dziś na noc nie wróciła i rano spała na trarasie na moim leżaczku ! TY sobie wyobrażasz ???? Małż otworzył taras a ta lampucera pożarła z miski, wysikała się w kuwecie i poszła spać ! Sodomia i gomoria Pani Kochana :)

Wusia, pokazywać to nie za bardzo jest co (w końcu to Ikea, więc szału nie ma :):)) Kuchnię montują w poniedziałek, to jak skończą cóś pokażę. Żeby nie było - teściowa poszła w czerwień i metal:):)

Nefeć, wczoraj byłam w pobliżu i dzwoniłam do Ciebie, ale Cię nie było.

Trzeba było mi powiedzieć, że masz urwanie głowy to bym Ci dupy nie zawracała moim pudełkiem do tortu.:bash:

Ja na prawdę zrozumiałabym słowa "nie mogę teraz, nie mam czasu". :wiggle:

No to sie trzymaj, dasz sobie rady. Jak zawsze. ;-)

Trzymam kciuki za operację Syna.

Nefeć, wczoraj byłam w pobliżu i dzwoniłam do Ciebie, ale Cię nie było.

Trzeba było mi powiedzieć, że masz urwanie głowy to bym Ci dupy nie zawracała moim pudełkiem do tortu.:bash:

Ja na prawdę zrozumiałabym słowa "nie mogę teraz, nie mam czasu". :wiggle:

No to sie trzymaj, dasz sobie rady. Jak zawsze. ;-)

Trzymam kciuki za operację Syna.

Kochana, pomimo wielkich chęci - nie dałam rady. Jeszcze myślałam, że dziś przyjadę rano, ale od świtu pilnuję różnych panów specjalistów od różnych kanaliz i wody i nawet telewizorów - i jestem uziemiona . Myślałam, że łatwiej da się to opanować ...Przepraszam CIę bardzo.

Noooo szalejesz!!! A Teściowa z kuchnią też poszalała!:jawdrop: Brawo!!!:cool: Trzymam kciuki za kolanko Młodego. Rozumiem, że pan "wężowy pan" mu to pyknie?;):)

Ehhh... tak, Tomek będzie mu robił to krzyżowe, więc jestem w miarę spokojna. Ale ta rehabilitacja potem mnie przeraża...Zobaczymy. Nadal staram się nie zwariować ..

Badania dziecku zrobiłam. Jutro odbieramy teścia ze szpitala. Przewrócił się więc nie chodzi . Więc przywiezie go karetka i będzie leżący. Uszkodził sobie nogę i ramię. Kule nie wchodzą w grę, bo prawa strona sparaliżowana i obita. Zajebiście jest.

W czwartek ta operacja. Cały czas się skupiam, żeby nie zwariować.

Kuchnia teściowej zrobiona. Nawet nieźle wyszła. Dziś zapełniłam jej lodówkę, więc trochę mi odchodzi obowiązków, ale jeszcze droga daleka...

Sorry, ale jestem ostatnio mało komunikatywna, generalnie brakuje mi czasu na jedzenie i sen. Będzie lepiej.