Gosiek33 28.07.2010 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nefer trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.07.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Hejka Duuuużo sił!!!!!!!!!! Jeszcze chwilka i będzie po wszystkim. No i zjedz coś od czasu do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.07.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nefer, jesteś super synową. Dużo sił Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.07.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nefercia Kochana to strasznie mocniaste przytulaski:( i duuuużo siły:) Dzięki Dziś się nie daję przytulać, bo jestem spięta jak struna . Jutro operacja starszego dziecka - i ja tak mam ,że lepiej do mnie nie podchodzić. Przynajmnije do czasu, gdy gnojek nie będzie bezpieczny pod moją opieką w domu. ALe dzięki KOchana Nefer trzymaj się Trzymam się jak zwykle powietrza. Ale przyjdzie dzień -jak już wszyscy będą zabezepieczeni w domu - że otworzę pół litra i obudzę się za dwa dni :) Hejka Duuuużo sił!!!!!!!!!! Jeszcze chwilka i będzie po wszystkim. No i zjedz coś od czasu do czasu... Liczę na to, że sytuacja się niebawem uspokoi. Tak zawsze jest jak się dużo dzieje na raz, ale potem się stabilizuje. Muszę tylko dożyć :) A zapasy tłuszczu mam, więc to tylko zdrowiej się trochę przegłodzić Nefer, jesteś super synową. Dużo sił Ci życzę. NIe jestem Każdy by tak zrobił na moim miejscu - to zupełnie normalne. ALe jak w Wiadomościach usłyszysz, że super synowa wyrwała łeb super teściowej to będę ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.07.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.07.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Czytam co piszesz i smutno się robi. Wiem, takie zycie. Za kilkanaście lat to nami będą sie dzieci zajmować. Ciężko patrzeć na cierpienie bliskich. Jedyne co zostaje to czekać...... na lepsze czasy, na czasy kiedy to minie i będzie dobrze. Bo będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.07.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Nefcia, trzymam kciuki za jutrzejszą operację starszaka Na pewno wszystko pójdzie gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.07.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 To ja dołączę kciuki za operację. nie wypatruję newsa o urwanej głowie teściowej bo i tak tego nie zrobisz. A że czasem się piętrza to fakt, najwazniejsze przezyc lawinę. Tego CI życze. Pomysl ze inni mają gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Nefuś trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i szybciutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Kciuakasy trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.07.2010 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Co prawda wpadam niezbyt często, ale dziś jestem i przyłączam się do trzymania kciuków za starszego młodego:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.07.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Ściskam i zaciskam wszystkie palce za operacyjny happy end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.07.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dzięki Kochane Starszak po operacji - zaczęła się o 8.00 zakończyła o 10.00. O 10.30 byłam go obejrzeć i wyglądał zadziwiająco dobrze (pewnie dlatego, że znieczulenie jeszcze działało ) Jadę zaraz na druga wizytę - kontrolną (zawieźć laptopa tak naprawdę ). W sobotę zabieram go do domu. Niestety zastrzyki w brzuch go nie miną..ale za to będzie miał kolanko jak nowe. Teść nie chce chodzić, ale wymyśliliśmy wersję przewożenia go na krześle na kółkach - i na razie się udaje W przyszłym tygodniu pół firmy idzie na urlop, więc chyba się pochlastam, ale sytuacja domowa będzie prawie ustabilizowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 29.07.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Witam fajnie, ze juz po z tego co wiem, to teraz długa rehabilitacja. W którym szpitalu była operacja? Mojego chrześniaka w sierpniu czeka to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.07.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Dluga i u porzadnego specjalisty coby nie schrzanic tego co zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 O matko salatko, dzieje sie... Trzymaj sie mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.07.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no to Nefciu chociaż jedno do przodu:) teraz niech tylko słucha lekarzy i grzecznie ćwiczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.07.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 .... oooo matko noż ale wstyd... ja nie zaglądałam już wieki na foruma i nawet nie wiedziałam, że naszą ostatnia rozmowe to od pytania o syna zacząć powinnam... kajam się strasznie za to z ulgą doczytuje, że juz jest wsio pod kontrolą.... ciesze się .... Przekonałam małżona... i chyba bedzie co dzięki i buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.07.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Kurna, na chwile sie człowiek obróci, a tu takie komplikacje.. Wysyłam wszystkie pozytywne myśli jakie mam Będzie dobrze i tej wersji się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.07.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witam fajnie, ze juz po z tego co wiem, to teraz długa rehabilitacja. W którym szpitalu była operacja? Mojego chrześniaka w sierpniu czeka to samo. Polecam serdecznie Tomka Kozieła. Przyjmuje w Avi , a operował w Mediq w Legionowie (szpital prywatny, full wypas, operacja z NFZ, żeby nie było :)) Jakby co dam Ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts