Nefer 30.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 .... oooo matko noż ale wstyd... ja nie zaglądałam już wieki na foruma i nawet nie wiedziałam, że naszą ostatnia rozmowe to od pytania o syna zacząć powinnam... kajam się strasznie za to z ulgą doczytuje, że juz jest wsio pod kontrolą.... ciesze się .... Przekonałam małżona... i chyba bedzie co dzięki i buźka Nitu, daj spokój :) NIe ma powoduu do kajania Każdy ma swój krzyżyk. Jak też nie spytałam o Twoich Teściów - aż wstyd . Mam nadzieję, że jakoś sobie radzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.07.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 O matko salatko, dzieje sie... Trzymaj sie mocno. Ano się dzieje Ale będzie git Jak nie zwariuję. Na szczęście mam małża. Mamy na zmianę: albo ja mam zjazd albo on, ale sie staramy podtrzymywać wzajemnie Dluga i u porzadnego specjalisty coby nie schrzanic tego co zrobione Jeszcze nie wiemy gdzie będziemy robić rehabilitację. Muszę pogadać z naszym chirurgiem. Wiem, że tam, gdzie mój mąz robił rehabilitacje swoich dwóch kolan są świetni goście, ale żeby to ogarnąć logistycznie to chyba musiałabym się z pracy zwolnić - dzięki odległościom 4 h dziennie na bank zajęte. W tym szpitalu, gdzie miał operację młody też jest rehabilitacja, ale muszę się po cichu wywiedzieć czy warto. Logistycznie łatwiejsze do ogarnięcia - niby 20 km w jedną stronę, ale bez korków, więc lepsza wersja. Zobaczymy. no to Nefciu chociaż jedno do przodu:) teraz niech tylko słucha lekarzy i grzecznie ćwiczy:) Tak jest Dziś po raz trzeci robiłam teściowej kurs obsługi piekarnika, może załapie Wiem, że każdy dzień to lepsza wersja - wszystko po porostu musi się poukładać. Teść śpi u mnie jak zabity i do tego bez leków nasennych - pierwszy sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.07.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Kurna, na chwile sie człowiek obróci, a tu takie komplikacje.. Wysyłam wszystkie pozytywne myśli jakie mam Będzie dobrze i tej wersji się trzymaj Dzięki - i przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.07.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 to Twoje dobre fluidy tak usypiają Tescia:) jesteś Wileka Kobieto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 :hug: Młody jeszcze na jednej nodze będzie zaraz zmykał z domu... Jest dobrze. Teściu zaopatrzony w kochające go osoby. Instrukcja obsługi piekarnika to trudna sprawa... Ja swojego nie odpaliłam , bo nie umiem, i wcale nie dziwie się twojej Teściowej. Muszę zagłębić się w coś takiego co zwie się instrukcją, ale to za dużo do ogarnięcia na raz. Natomiast zaprzyjaźniłam się ze zmywarką i jest to super sprawa. Że ja wcześniej, nie wiedziałam że zmywarki są takie koleżeńskie i oszczędzają nam ręce... Jak już będziesz wolniejsza, i będziesz przejazdem na południu to zapraszam. Obiecałaś. Do mnie zawsze po drodze Jeszcze raz buziaczki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 a bo tzra bylo brac taki skomplikowany sprzet? u mnie to wszytsko proste jak precel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.07.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Jesli mogę prosić o namiary na tego lekarza, będę bardzo wdzięczna Młody ma juz termin na 19 sierpnia, ale prywatnie. Zyczę, zeby wszystko się elegancko poukładało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 a bo tzra bylo brac taki skomplikowany sprzet? u mnie to wszytsko proste jak precel Może i to proste jest, ale mi się nie chce zajrzeć do instrukcji. Natomiast wczoraj zakupiłam najprostszą mikrofale i włożyłam do szafki... Jest super i nawet nie musiałam instrukcji czytać, żeby ją obsługiwać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 no ja mam taki piekarnik co i bez instrukcji nie ma problemu z obsluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.08.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Nitu, daj spokój :) NIe ma powoduu do kajania Każdy ma swój krzyżyk. Jak też nie spytałam o Twoich Teściów - aż wstyd . Mam nadzieję, że jakoś sobie radzą... radza sobie ... czasem lepiej czasem gorzej, ale jakoś idzie.... nagadałam im pierdół.... i poprawiając hydraulike zrobili sobie na parterze ogrzewanie podłogowe ale, że ja to synowa jestem, a wiadomo synowa nie rodzina to kaloryfery tyż zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.08.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 radza sobie ... Czasem lepiej czasem gorzej, ale jakoś idzie.... Nagadałam im pierdół.... I poprawiając hydraulike zrobili sobie na parterze ogrzewanie podłogowe Ale, że ja to synowa jestem, a wiadomo synowa nie rodzina To kaloryfery tyż zostały niezłe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.08.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Nefuś odrobiłaś się trochę chociaż na tyle żeby sobie dobrze powietrza nabrać jak syn?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.08.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 W sobotę odebraliśmy młodego. I był w kiepskiej formie. Ale już dziś jest zdecydowanie lepiej. Jak się okazało na NFZ się nie udało ... nawet mi się nie chce pisać na ten temat. .. We wtorek zaczynamy rehabilitację. Przy teściowej nie bardzo da się odpocząć -permanentna inwigilacja - byle do zimy :) Jestem zmęczone i niewyspana. Ale idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.08.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Nefer, trzymaj się dzielnie, dobrze ze syn dobrze przeszedł operacje i teraz lepiej. Oby nie poddal sie podcas rehabilitacji.inwigilacji nie lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Nefeć, sił dużo zyczę. Ostatnio życie daje Ci popalić. Jakbym coś mogła pomóc, upiec, ugotować, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.08.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Nefer, trzymaj się dzielnie, dobrze ze syn dobrze przeszedł operacje i teraz lepiej. Oby nie poddal sie podcas rehabilitacji. inwigilacji nie lubię. Młody ma chrakterek po tacie- twardy wojownik z niego Da radę Mam nadzieję, że my też :) Małż mu rano robi zastrzyki i nie płacze Nefeć, sił dużo zyczę. Ostatnio życie daje Ci popalić. Jakbym coś mogła pomóc, upiec, ugotować, to daj znać. Dzięki Dobry Duszku. U mnie to jak sama wiesz kaszka z mleczkiem - jak mi źle to sobie pomyślę o Tobie. Jak Ty dajesz radę to ja też dam :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Uściski Nefciu... Tak to nas dopada i odpuszcza, dopada i odpuszcza... Żeby nam się za dobrze nie zrobiło. Ale i tak jakoś dajemy radę . Na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.08.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Uściski Nefciu... Tak to nas dopada i odpuszcza, dopada i odpuszcza... Żeby nam się za dobrze nie zrobiło. Ale i tak jakoś dajemy radę . Na szczęście. Nie mamy kuźwa innego wyjścia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.08.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 i tak całe życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.08.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Uściski Nefciu:)Będzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts