Nefer 03.08.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 i tak całe życie.... Dokładnie Ale trzeba iść do przodu Uściski Nefciu:) Będzie dobrze:) Dzięki Maggi :) ------------------------ Za chwilkę wkleję zdjęcia mojej oświetlonej rezydencji (żart) ----------------------- Starszy miał dziś punkcję i pierwszą rehabilitację. Po powrocie okazało się, że ma 39 stopni gorączki. Przecież nie może być za dobrze, nie ? Chyba się upiję, ale to dopiero w piątek wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Cały czas trzymam kciuki i nie puszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.08.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Cały czas trzymam kciuki i nie puszczam... Odpituluję :) Jakieś zdjęcia widziałam, wis ? No zajebiste były :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Odpituluję :) Jakieś zdjęcia widziałam, wis ? No zajebiste były :) Ja też bym chciała zobaczyć zajebiste zdjęcia, wis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.08.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Nefcia rezydencja zajefajniście wygląda:) a Młody to normalnie też ma pod górkę razem z Mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Oświetlenie widziałam.Prezentuje się genialnie. Oczywiście przytulam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Ja też bym chciała zobaczyć zajebiste zdjęcia, wis... Takie były czarno białe i drewniane trochę te co je widziałam :) Baaaaaaaaaaaaaardzo mi się podobywały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Nefcia rezydencja zajefajniście wygląda:) a Młody to normalnie też ma pod górkę razem z Mamą Oświetlam pół wsi :) A Młody był chyba po prostu przemęczony. Dziś tylko 37 . Następna rehabilitacja w piątek więc wydobrzeje Oświetlenie widziałam. Prezentuje się genialnie. Oczywiście przytulam. Dzięki Betko - jak Cię już dawno nie widziałam.. lecę do Twojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 04.08.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Jak szaleć to szaleć - dałaś czadu z tym oświetleniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzięki Betko - jak Cię już dawno nie widziałam.. lecę do Twojego dziennika U mnie nic nowego Mam nadzieję, że jesienią się coś ruszy jak nam dadzą kredyt. Na razie delektujemy się działką czysto rekreacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 U mnie nic nowego Mam nadzieję, że jesienią się coś ruszy jak nam dadzą kredyt. Na razie delektujemy się działką czysto rekreacyjnie. No właśnie widzę Tam u Ciebie jakiś śnieg jeszcze leży To fajnie, że już niedługo ruszycie - bardzo jestem ciekawa dalszego ciągu To ja sobie poczekam w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Jak szaleć to szaleć - dałaś czadu z tym oświetleniem . Kurde, ale mnie zawsze straszyli,że ledy to marnie świecą ......taaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) a dobry wiecor sie z pania ze tez nie bylem wieczieram :(opkukalbym to i owo:) Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez ghost34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) a dobry wiecor sie z pania ze tez nie bylem wieczieram :(opkukalbym to i owo:) To się da nadrobić śmiesznie, bo teraz mam w ogrodzie całą noc księżycową poświatę :) Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Nefcia, ta poświata księżycowa jest przecudowna!!! Zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.08.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Nefcia, ta poświata księżycowa jest przecudowna!!! Zazdraszczam... Za to ogród mam jakby kto bombę wrzucił :) Więc ja zazdraszam ogrodu Na szczęście w tej poświacie niewiele widać - poza doskonale oświetloną , straszącą, górą humusu Światło jest tak ze dwa razy mocniejsze od księżyca w pełni. Czytać się nie da, ale obalić flaszkę poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.08.2010 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Za to ogród mam jakby kto bombę wrzucił :) Więc ja zazdraszam ogrodu Na szczęście w tej poświacie niewiele widać - poza doskonale oświetloną , straszącą, górą humusu Światło jest tak ze dwa razy mocniejsze od księżyca w pełni. Czytać się nie da, ale obalić flaszkę poradzi I oto chodzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziki666 05.08.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witaj Nefer, prosze cie o infirmacje na temat halogenow - tubek, ktore masz pod antresola i w lazience chlopcow. Prosze napisz jaki producent, gdzie je kupilas i w jakej cenie oraz ile maja dlugosci. Szukam wlasnie takich i mam duze problemy. Pozdrawaim.ziki666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Witaj Nefer, prosze cie o infirmacje na temat halogenow - tubek, ktore masz pod antresola i w lazience chlopcow. Prosze napisz jaki producent, gdzie je kupilas i w jakej cenie oraz ile maja dlugosci. Szukam wlasnie takich i mam duze problemy. Pozdrawaim. ziki666 Cześć Ziki, zaraz postaram się wygrzebać te informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.08.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Oprawy z łazienki chłopców : http://halogen.pl/index.php?site=produkt&what=kat&id_kat=121&id=2967 i pod antresolą : http://halogen.pl/index.php?site=produkt&what=kat&id_kat=136&id=954 Zresztą brałam ze sklepu z linków - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts