Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle zmian....

Wspólczuję kłopotów z bankiem :x

Cześć Asiula :) No w końcu sie zebrałam :):)

no, a ja już mieszkam i dalej wykańczam- teraz ogródek, pan robi kominek ( bo pierwszy nie zdążył, a u drugiego musieliśmy czekać aż będzie miał czas) i pokoje mieszkalne też powoli malujemy, ale jest całkiem nieźle

Super ! Gratuluję ! Fajnie, że już u siebie :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle zmian....

Wspólczuję kłopotów z bankiem :x

Cześć Asiula :) No w końcu sie zebrałam :):)

no, a ja już mieszkam i dalej wykańczam- teraz ogródek, pan robi kominek ( bo pierwszy nie zdążył, a u drugiego musieliśmy czekać aż będzie miał czas) i pokoje mieszkalne też powoli malujemy, ale jest całkiem nieźle

Super ! Gratuluję ! Fajnie, że już u siebie :)

No pewnie... :wink:

No i jak tam dziewczyny? U mnie po staremu.., tylko mnie martwi, ze od 20. netu nie bede miala. Jak do tego czasu Redakcja nie umozliwy nam wysylanie zgloszen na spotkanie, to sie nie zapisze... :-?

Jutro, tfu,tfu przyjezdza tesciowa. Tfu,tfu, to dlatego, ze Ona przyjezdza juz od czasu zimowych ferii i jakos Jej sie nie udaje. Oby jutro sie udalo, bo juz tesknie aby po sklepie polatac na luzie. :lol: Brzydka baba zemnie, nie? :lol:

Gratulacje z okazji Wiechy!! To ile ty ten domek wzniosłaś, 60 dni??? Kiedy dachówka?

4 lutego nastapiło rozwalenie ruderki. A 5 lutego zdjęty humus. Wychodzi 2 miesiące z 2 tygodniową przerwą.

Dekarz wchodzi w połówie kwietnia. Połowa maja okna i drzwi. A potem będę dziubać...

No, nareszcie! :D :D :D

Gratulacje z okazji kawusi i pitu-pitu w banku oraz oczywiście gratulacje z okazji wiechy! :D :D :D

Już się tak przyzwyczaiłam, że idziesz jak burza, że miałam ochotę zapytać: co tak długo? :lol:

Masz wiechę, masz gorączkę i anginę, masz wystąpienie...

Coś Ty taka pazerna? :o

Gratuluje wiechy!!! :D Pieknie sie domek prezentuje! :D

Nefercia jak tylko bedziesz mogla to musisz troche poleniuchowac z ta angina. Powinno sie odlezec troche a nie tak po konferencjach i wystepach i w ogole. :roll: Na prawde nie zwlekaj z tym leczeniem.

Gratuluje wiechy!!! :D Pieknie sie domek prezentuje! :D

Nefercia jak tylko bedziesz mogla to musisz troche poleniuchowac z ta angina. Powinno sie odlezec troche a nie tak po konferencjach i wystepach i w ogole. :roll: Na prawde nie zwlekaj z tym leczeniem.

Kochana Żelko, jutro podpisanie umowy kredytowej. Muszę pojechac rano do gminy, do sądu wieczystoksięgowego, zabrać teściową w samochód i pojechać do banku. A wtedy już będę mogła wpaść do pracy . I tam pewnie zejdę...

Ale damy radę :):):)

No, nareszcie! :D :D :D

Gratulacje z okazji kawusi i pitu-pitu w banku oraz oczywiście gratulacje z okazji wiechy! :D :D :D

Już się tak przyzwyczaiłam, że idziesz jak burza, że miałam ochotę zapytać: co tak długo? :lol:

Masz wiechę, masz gorączkę i anginę, masz wystąpienie...

Coś Ty taka pazerna? :o

Pazerna jestem jak cholera :):) Dlatego tyle od losu otrzymuję - daaaarmo :)