Nefer 06.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle zmian.... Wspólczuję kłopotów z bankiem Cześć Asiula No w końcu sie zebrałam :) no, a ja już mieszkam i dalej wykańczam- teraz ogródek, pan robi kominek ( bo pierwszy nie zdążył, a u drugiego musieliśmy czekać aż będzie miał czas) i pokoje mieszkalne też powoli malujemy, ale jest całkiem nieźle Super ! Gratuluję ! Fajnie, że już u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.04.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle zmian.... Wspólczuję kłopotów z bankiem Cześć Asiula No w końcu sie zebrałam :) no, a ja już mieszkam i dalej wykańczam- teraz ogródek, pan robi kominek ( bo pierwszy nie zdążył, a u drugiego musieliśmy czekać aż będzie miał czas) i pokoje mieszkalne też powoli malujemy, ale jest całkiem nieźle Super ! Gratuluję ! Fajnie, że już u siebie No pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Załatwimy i Żelkę i Rrmi Ale poproszę jeszcze karencję do uruchomienia kredytu :) Jak to załatwię, to nie będę już miała tego "strupa na mózgu" i się powygłupiamy Spoko Karencja udzielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.04.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kredyt dobrze opity to musi być juz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RybciaFiga 07.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 O rany!!! Nefer jak ty to przeżyłaś? A raczej jakim cudem przeżył ten anal-ityk.....? ja też czekam na kredyt i modlę się tylko żeby to szybko nastąpiło...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No i jak tam dziewczyny? U mnie po staremu.., tylko mnie martwi, ze od 20. netu nie bede miala. Jak do tego czasu Redakcja nie umozliwy nam wysylanie zgloszen na spotkanie, to sie nie zapisze... Jutro, tfu,tfu przyjezdza tesciowa. Tfu,tfu, to dlatego, ze Ona przyjezdza juz od czasu zimowych ferii i jakos Jej sie nie udaje. Oby jutro sie udalo, bo juz tesknie aby po sklepie polatac na luzie. Brzydka baba zemnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.04.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Gratulacje z okazji Wiechy!! To ile ty ten domek wzniosłaś, 60 dni??? Kiedy dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Gratulacje z okazji Wiechy!! To ile ty ten domek wzniosłaś, 60 dni??? Kiedy dachówka? 4 lutego nastapiło rozwalenie ruderki. A 5 lutego zdjęty humus. Wychodzi 2 miesiące z 2 tygodniową przerwą. Dekarz wchodzi w połówie kwietnia. Połowa maja okna i drzwi. A potem będę dziubać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.04.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No, nareszcie! Gratulacje z okazji kawusi i pitu-pitu w banku oraz oczywiście gratulacje z okazji wiechy! Już się tak przyzwyczaiłam, że idziesz jak burza, że miałam ochotę zapytać: co tak długo? Masz wiechę, masz gorączkę i anginę, masz wystąpienie... Coś Ty taka pazerna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Gratuluje wiechy!!! Pieknie sie domek prezentuje! Nefercia jak tylko bedziesz mogla to musisz troche poleniuchowac z ta angina. Powinno sie odlezec troche a nie tak po konferencjach i wystepach i w ogole. Na prawde nie zwlekaj z tym leczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.04.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Fajną masz wiechę - ogromne gratulki Angina mało fajna i jak widzę czasu na wyleczenie nie ma to może w jakimś tam między czasie ją wyleczysz..... Dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 08.04.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 http://images25.fotosik.pl/190/06fde2934e662e42med.jpg a ja myślałem że rzeczoznawca się powiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 a ja myślałem że rzeczoznawca się powiesił Jak podjechałam, to przeszło mi przez myśl, że to mój wykonawca - nie wytrzymał nerwowo do pierwszej transzy MARIUSZ !!!!!!!!! JUŻ NIEDŁUGO !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.04.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 WIELKIE GRATULKI Wiecha to już coś Nawet nie sądziłam, że to minęły dwa miesiące, bo tak sprawnie idzie A swoją drogą jak to zleciało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 WIELKIE GRATULKI Wiecha to już coś Nawet nie sądziłam, że to minęły dwa miesiące, bo tak sprawnie idzie A swoją drogą jak to zleciało..... Też jestem zaskoczona :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Fajną masz wiechę - ogromne gratulki Angina mało fajna i jak widzę czasu na wyleczenie nie ma to może w jakimś tam między czasie ją wyleczysz..... Dużo zdrówka życzę Dzięki Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Gratuluje wiechy!!! Pieknie sie domek prezentuje! Nefercia jak tylko bedziesz mogla to musisz troche poleniuchowac z ta angina. Powinno sie odlezec troche a nie tak po konferencjach i wystepach i w ogole. Na prawde nie zwlekaj z tym leczeniem. Kochana Żelko, jutro podpisanie umowy kredytowej. Muszę pojechac rano do gminy, do sądu wieczystoksięgowego, zabrać teściową w samochód i pojechać do banku. A wtedy już będę mogła wpaść do pracy . I tam pewnie zejdę... Ale damy radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No, nareszcie! Gratulacje z okazji kawusi i pitu-pitu w banku oraz oczywiście gratulacje z okazji wiechy! Już się tak przyzwyczaiłam, że idziesz jak burza, że miałam ochotę zapytać: co tak długo? Masz wiechę, masz gorączkę i anginę, masz wystąpienie... Coś Ty taka pazerna? Pazerna jestem jak cholera :) Dlatego tyle od losu otrzymuję - daaaarmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 http://images25.fotosik.pl/190/06fde2934e662e42med.jpg a ja myślałem że rzeczoznawca się powiesił PO PROSTU SUPER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 zaczyna mi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts