Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mayadasku, taras nie jest duży , jakieś 12 metrów. Konserwować będę takim czymś co Duchaty kupił i to chyba jest olejo-bejca - jak wyciągniemy z samochodu to ci powiem. Raz w roku trzeba przemalować ławkowcem.

Z płytek zrezygnowałam, bo praw fizyki się nie zmieni i ja nie wierzę, że można położyć tak fugę, żeby woda się nie dostała i nie popękały płytki.

;)

odpowiednio duzy:) tak sobie licze pr razy drzwi, ze nasz tez tyle moze miec....do sprzatania po grillu 12 m tez wystarczy;)

a ostatnie fotki juz po wykonczeniu piekne sa!!! na pewno chce taras drweniany!!

Maja

Witam, tak sobie szukałam inspiracji do planów remontowych, trafiłam na forum i czytałam wątek związany z łazienkami forumowiczów.

Po despotycznej wypowiedzi jednego z uczestników o absolutnym zakazie kafelkowania do sufitu nastąpiła Twoja wypowiedź: że w takim razie od razu każesz skuć swoje czaderskie łazienki :D

Zachęcona zaczęłam czytać Dziennik. A było co! I chociaż budowa domu mnie nie dotyczy, wsiąkłam w ten temat i z wypiekami na twarzy przeczytałam historię. I to nic, że pięknie wybierasz i pięknie się przyjaźnisz, że jesteś mega tytanem pracy i nie podajesz się, ale jak Ty piszesz....

To była fascynująca opowieść - napięcie, błyskawiczne zwroty akcji, dramat, komedia no i wspaniałe dialogi.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie realizacje!

Witam, tak sobie szukałam inspiracji do planów remontowych, trafiłam na forum i czytałam wątek związany z łazienkami forumowiczów.

Po despotycznej wypowiedzi jednego z uczestników o absolutnym zakazie kafelkowania do sufitu nastąpiła Twoja wypowiedź: że w takim razie od razu każesz skuć swoje czaderskie łazienki :D

Zachęcona zaczęłam czytać Dziennik. A było co! I chociaż budowa domu mnie nie dotyczy, wsiąkłam w ten temat i z wypiekami na twarzy przeczytałam historię. I to nic, że pięknie wybierasz i pięknie się przyjaźnisz, że jesteś mega tytanem pracy i nie podajesz się, ale jak Ty piszesz....

To była fascynująca opowieść - napięcie, błyskawiczne zwroty akcji, dramat, komedia no i wspaniałe dialogi.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie realizacje!

Cześć Sondragon :) Ale żeś teraz dała do pieca - muszę ochłonąć :):) Najważniejsze, że dałaś radę tę grafomanię przejść - jesteś bardzo dzielna :) I mam nadzieję, że zagościsz w komentarzach :)