rasia 28.08.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Kocie kwiatki... czaderskie! Taras cudowny! Ale na kolana powaliło mnie wejście!!! REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Dzięki Kochana - musisz sama obejrzeć . NIe wybierasz się do Ikei ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Dzięki Kochana - musisz sama obejrzeć . NIe wybierasz się do Ikei ? :) Aaa tam do Ikei! Na piękny taras, by wcześniej wejść po czerwonym eukaliptusie /lepiej jak po dywanie;)/... to bym się wybrała....:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Aaa tam do Ikei! Na piękny taras, by wcześniej wejść po czerwonym eukaliptusie /lepiej jak po dywanie;)/... to bym się wybrała....:cool: Moja Droga - nawet zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.08.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Moja Droga - nawet zaraz Nooo... gdybym to przeczytała od razu, to już u Ciebie bym była... Tak pozostaje mi gryźć przez jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Jutro też się nigdzie nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 29.08.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Eukaliptus wygląda cudnie. Dodał elegancji i ciepła całemu "obejściu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 29.08.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 A...i jeszcze dwa słowa a kolorystyce. Mnie się bardzo podoba - wydobyła cały urok tych sęków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Dzięki Malwesik. Na zdjęciach nie widać za bardzo, ale rzeczywiście sęki i struktura drewna dopiero teraz jest widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.08.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Twoj tarasik przypomina mi o moim balkoniku... Hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Twoj tarasik przypomina mi o moim balkoniku... Hmmmm... NO to go raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 taras i wejście gorące jak Nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Zupełnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.08.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 no toż wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.08.2010 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Noszzz nie udało się dzisiaj, boszzz pół dnia spędziłam na targach szkółkarskich na Prądzyńskiego... znowu przywlokłam bagażnik badyli do ogródka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.08.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Noszzz nie udało się dzisiaj, boszzz pół dnia spędziłam na targach szkółkarskich na Prądzyńskiego... znowu przywlokłam bagażnik badyli do ogródka... Najważniejsze, że będzie jeszcze zieleniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.08.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Mayadasku, taras nie jest duży , jakieś 12 metrów. Konserwować będę takim czymś co Duchaty kupił i to chyba jest olejo-bejca - jak wyciągniemy z samochodu to ci powiem. Raz w roku trzeba przemalować ławkowcem. Z płytek zrezygnowałam, bo praw fizyki się nie zmieni i ja nie wierzę, że można położyć tak fugę, żeby woda się nie dostała i nie popękały płytki. odpowiednio duzy:) tak sobie licze pr razy drzwi, ze nasz tez tyle moze miec....do sprzatania po grillu 12 m tez wystarczy;) a ostatnie fotki juz po wykonczeniu piekne sa!!! na pewno chce taras drweniany!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sondragon 30.08.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, tak sobie szukałam inspiracji do planów remontowych, trafiłam na forum i czytałam wątek związany z łazienkami forumowiczów. Po despotycznej wypowiedzi jednego z uczestników o absolutnym zakazie kafelkowania do sufitu nastąpiła Twoja wypowiedź: że w takim razie od razu każesz skuć swoje czaderskie łazienki Zachęcona zaczęłam czytać Dziennik. A było co! I chociaż budowa domu mnie nie dotyczy, wsiąkłam w ten temat i z wypiekami na twarzy przeczytałam historię. I to nic, że pięknie wybierasz i pięknie się przyjaźnisz, że jesteś mega tytanem pracy i nie podajesz się, ale jak Ty piszesz.... To była fascynująca opowieść - napięcie, błyskawiczne zwroty akcji, dramat, komedia no i wspaniałe dialogi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie realizacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.08.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 bardzo podoba mi sie sposób ułozenia deszczułek na wejsciu do domu. Bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.08.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, tak sobie szukałam inspiracji do planów remontowych, trafiłam na forum i czytałam wątek związany z łazienkami forumowiczów. Po despotycznej wypowiedzi jednego z uczestników o absolutnym zakazie kafelkowania do sufitu nastąpiła Twoja wypowiedź: że w takim razie od razu każesz skuć swoje czaderskie łazienki Zachęcona zaczęłam czytać Dziennik. A było co! I chociaż budowa domu mnie nie dotyczy, wsiąkłam w ten temat i z wypiekami na twarzy przeczytałam historię. I to nic, że pięknie wybierasz i pięknie się przyjaźnisz, że jesteś mega tytanem pracy i nie podajesz się, ale jak Ty piszesz.... To była fascynująca opowieść - napięcie, błyskawiczne zwroty akcji, dramat, komedia no i wspaniałe dialogi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie realizacje! Cześć Sondragon Ale żeś teraz dała do pieca - muszę ochłonąć :) Najważniejsze, że dałaś radę tę grafomanię przejść - jesteś bardzo dzielna I mam nadzieję, że zagościsz w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts