Nefer 08.09.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Witam! powiem tyle-taras wyszedł zakukisty!!! MOja dziękować Najfajniej wygląda z góry z antresoli , rano jak świeci słońce. W połączeniu z jatobą na dole - mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 cze Nefcia czemu Cię u Cię nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Boooo nabieram drugiego oddechu ? Dziś odwiedziliśmy Ikeę Zamówiłam szafy do dzieci - będą we wtorek. Kupiliśmy stół i krzesła dla Teściów, fotel i wypatrzyliśmy sofę (której dziś nie było) i kupimy też regały na książki, bo trochę tego jest. Ale Teściówka musi wybrać rodzaj drzwiczek. Sofa razem z szafkami nocnymi dla Teściów będą w piątek. Finalizuję sprawę ogrodzenia. Dostałam wycenę na 6.000 (zamiast 12.000) więc już jest zdecydowanie lepiej. W przyszłym tygodniu też postaram się zorganizować zabudowę szaf ( u nas i u Teściów) i drzwi u nich (w końcu). A potem polecimy dalej :) Strasznie mnie wkurzają już ludzie i zwierzęta bezkarnie włażący na moją posesję, więc ogrodzenie to sprawa numer jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 o Nefcia to masz tak jak ja już szału dostaję na widok śladów na działce że ktoś sobie łaził jak mnie nie było dlatego tymczasowe ale ogrodzenie od frontu robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Ja już mam stałego bywalca. Myje się u mnie przy pompie, wygrzebuje puszki po piwie z worków ze śmieciami .... mam go dość. Aaaaa i jeszcze chyba w końcu kupię żaluzje drewniane do salonu i kuchni. I mąż sobie chyba w końcu kupi telewizor i będzie szczęśliwszy I może nawet uda mi się kostkę położyć ...albo już przesadzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 o po kostkę to do mnie miałaś przyjechać ja nikogo nie nakryłam ale przyjeżdżam na działkę po większej części piasek to widać że ktoś łaził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 o po kostkę to do mnie miałaś przyjechać ja nikogo nie nakryłam ale przyjeżdżam na działkę po większej części piasek to widać że ktoś łaził Kaska na śliczną kostkę pójdzie w remont mieszkania :) Do mnie też notorycznie wpada tak wielki pies sąsiadów i stresuje moją kotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 To się nazywa chyba kompromis. Strasznie nie lubię kompromisów...ale maszynka do pieniędzy się popsuła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 ale na pociechę i bez kostki możesz przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Do mnie też notorycznie wpada tak wielki pies sąsiadów i stresuje moją kotę Noooo, tego bym nie darowala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Noooo, tego bym nie darowala... Ale moja kota chyba lubi takie sporty ekstremalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 no może potrenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 trenuje gryzienie i w końcu nie na mnie Wspominałam, że w zeszłym tygodniu jak podjechałam pod dom to zastałam mojego kota pukanego przez jakiegoś szaro-białego persa ? Nie ? To będziemy pewnie już teraz mieć śliczne kocięta. Muszę poczytać o tym jak się kocie porody odbiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.09.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 trenuje gryzienie i w końcu nie na mnie Wspominałam, że w zeszłym tygodniu jak podjechałam pod dom to zastałam mojego kota pukanego przez jakiegoś szaro-białego persa ? Nie ? To będziemy pewnie już teraz mieć śliczne kocięta. Muszę poczytać o tym jak się kocie porody odbiera... Ja się piszę na jedno pod warunkiem, że będzie myszy łapać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 a w kwestii kotów i myszy;) dałam dzisiaj mojej kocie nadprogramową porcyjkę mięska bo taka chudziutka coś polazłam na górę za chwilę słyszę kota z dołu ryczy jakby ją kto za ogon ciągnął lecę mało nóg nie łamiąc co się dzieje sprawdzić a ta zaraza przyniosła mi w podzięce myszkę i się pochwalić chciała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Nefeć piękne wejście, ogrodzenie, oświetlenie domu i taras! Widok wykończonego tarasu z ogrodu jest przepiękny! Trzymam kciuki za rehabilitację Syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 13.09.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Siemanko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.09.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 berek sie z panstffem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.09.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 trenuje gryzienie i w końcu nie na mnie Wspominałam, że w zeszłym tygodniu jak podjechałam pod dom to zastałam mojego kota pukanego przez jakiegoś szaro-białego persa ? Nie ? To będziemy pewnie już teraz mieć śliczne kocięta. Muszę poczytać o tym jak się kocie porody odbiera... Pogadaj z wusia, ona ma dobra reke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts