nitubaga 14.09.2010 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Persa mówisz.... to przynajmniej przyznać musisz że gust to Twoja kota ma.... i "belekim" się nie zadaje.... czeeee wszystkim sezon kominkowy już rozpoczęty? bo u nas już tak... i nawet jako taki porządek na działce mężowymi rencami zrobiłam przed zimą... taka jestem porządna o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Małgoś ale ja porodu nie odbierałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Persa mówisz.... to przynajmniej przyznać musisz że gust to Twoja kota ma.... i "belekim" się nie zadaje.... czeeee wszystkim sezon kominkowy już rozpoczęty? bo u nas już tak... i nawet jako taki porządek na działce mężowymi rencami zrobiłam przed zimą... taka jestem porządna o! A to sezon się w ogóle skończył ? U mnie trwa od zeszłego roku :) Wiesz, że już się stęskniłam za Tobą, wiesz ? no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ja się piszę na jedno pod warunkiem, że będzie myszy łapać! Jak żryć nie dasz to będzie łapać z prędkością światła :) a w kwestii kotów i myszy;) dałam dzisiaj mojej kocie nadprogramową porcyjkę mięska bo taka chudziutka coś polazłam na górę za chwilę słyszę kota z dołu ryczy jakby ją kto za ogon ciągnął lecę mało nóg nie łamiąc co się dzieje sprawdzić a ta zaraza przyniosła mi w podzięce myszkę i się pochwalić chciała:rotfl: Kofana kota , kofana :) Nefeć piękne wejście, ogrodzenie, oświetlenie domu i taras! Widok wykończonego tarasu z ogrodu jest przepiękny! Trzymam kciuki za rehabilitację Syna. A dzięki Żelku, ogrodzenie mam nadzieję zakończyć już wkrótce (w sobotę mam pomiar - nareszcie). Jeszcze troszkę pracy przed nami. Dzięki za pamięć - rehabilitacja przebiegałabym super, gdyby młody nie dostał gorączki wczoraj ... ale tylko się przeziębił. Dziś już lepiej, ale jutro też mu podaruję. Trzymajcie się cieplutko - i Stefcio i Twój Małż i Ciebie mocno ściskam Siemanko zostawiam Siema berek sie z panstffem:) Ano czeeeee Pogadaj z wusia, ona ma dobra reke. Biedna Wusia Małgoś ale ja porodu nie odbierałam:lol2: Ale dasz radę, nie ? No i tego się będę trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 A mój luby kończy składać drugą szafę dzieci. Łatwo nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Ikeowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 No sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 To bylo milych panow zaprosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 ryknęli mi 450 za dwie szafy...come on.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.09.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Aaaa, bo Pani wziela szafe wypasiona. Ja placilam cos 280 zl za 4,5 m szafy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Aaaa, bo Pani wziela szafe wypasiona. Ja placilam cos 280 zl za 4,5 m szafy. Łeeeeeeeeee jaka łona wypasiona :) Za tyle to bym ich wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nefcia no wiesz nie wiem czy bym nie zemdlała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nefcia no wiesz nie wiem czy bym nie zemdlała:lol2: No to klops, bo mam to samo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.09.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 spoko damy radę znieczulimy się i będzie gites;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.09.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 poka Nefcia w środku, bo taka sama chcę sprawić sobie....chcę obaczyć za co płaciłaś te 225 zł! podoba mi się kolor sciany do tej szafy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nefcia super u Ciebie się zrobiło :) ale szafę do chłopaków to mi garderoby zawinęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.09.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 A to sezon się w ogóle skończył ? U mnie trwa od zeszłego roku :) Wiesz, że już się stęskniłam za Tobą, wiesz ? no. no teraz już wiem Ale w tym tygodniu to lepiej będzie jak Cie nie odwiedze... wierz mi przechodze właśnie jakąś jelitówke.. i raczej zatrzymam ją dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 poka Nefcia w środku, bo taka sama chcę sprawić sobie....chcę obaczyć za co płaciłaś te 225 zł! podoba mi się kolor sciany do tej szafy;) Akuś ,szafa jest dla dwóch moich chłopaków, więc prosta jak konstrukcja cepa. Za jedną sztukę zapłaciła 1725 pln (+ 250 transport z wniesieniem za obie ) Tu wrzutka z planera Ikei środka : http://lh5.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/TJDExqOqpbI/AAAAAAAAKEc/0Ib4S9qitms/szafa.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 no teraz już wiem Ale w tym tygodniu to lepiej będzie jak Cie nie odwiedze... wierz mi przechodze właśnie jakąś jelitówke.. i raczej zatrzymam ją dla siebie A ja siedzę w robocie i właśnie mnie rozbiera. Starszy przywlókł zarazę w piątek i on już zdrowieje. A mnie chyba właśnie dopadło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.09.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Nefcia super u Ciebie się zrobiło :) ale szafę do chłopaków to mi garderoby zawinęłaś Ojej, to ja CIę bardzo sorry (ale masz ładną szafę w garderobie :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts