joola 08.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Neferka, gratuluję wiechy!!! Przyniosłam Ci coś w prezencie... (to na anginę) (odkazić trzeba no nie ) http://img176.imageshack.us/img176/1913/37025741gr2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.04.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hej Nefer, jak tam występ konferencyjny się udał? Pozdrawiam! Dzięki za poprawienie humoru! Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Neferka, gratuluję wiechy!!! Przyniosłam Ci coś w prezencie... (to na anginę) (odkazić trzeba no nie ) http://img176.imageshack.us/img176/1913/37025741gr2.jpg Mniam mniam :) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Pozwole sobie tez wzniesc toast dla wiechy Tak niebudowlanie bo... szampanem ale nic bj. stosownego nie znalazlam http://www.theage.com.au/ffximage/2006/02/27/champagne_narrowweb__300x467,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Myślałam, że to będzie wysoki budynek ale jestem mile rozczarowana. Bardzo fajnie wygląda Wasz domek Teraz widać całą bryłę. Ładnie się wpasował w krajobraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Hej Nefer, jak tam występ konferencyjny się udał? Pozdrawiam! Dzięki za poprawienie humoru! Nell Nell - jak obejrzałam te Twoje ławy to aż mnie coś zabolało w środku ALe będzie dobrze - z tego się nie strzela :) Występ konferencyjny przeżyłam. Nawet było miło. Trochę śmiesznie jak dorośli ludzie słuchają jak świnia grzmotu rzeczy, które mnie się wydają oczywiste :) Ale uciekłam zaraz po występie I poszłam sobie umrzeć na sofkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Myślałam, że to będzie wysoki budynek ale jestem mile rozczarowana. Bardzo fajnie wygląda Wasz domek Teraz widać całą bryłę. Ładnie się wpasował w krajobraz. A dziękuję - rzeczywiście nie jest to jakiś wielki dom. Jakoś tak jeszcze go nie "widzę" w tej przestrzeni - chyba brakuje mi wyobraźni lub..dachu ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Pozwole sobie tez wzniesc toast dla wiechy Tak niebudowlanie bo... szampanem ale nic bj. stosownego nie znalazlam http://www.theage.com.au/ffximage/2006/02/27/champagne_narrowweb__300x467,0.jpg Ależ my, DAMY , możemy i szmpańskoje walić na budowie z gwinta :) Dzięki Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nefer ja nie napisałam "wielki dom" a jedynie "wysoki budynek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Neferko czy ja już Ci gratulowałam Jeśli nie to Gratuluję Mam nadzieję niedługo Cię dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Fajna wiecha, na szubienicy jeszcze nie widziałam Mogę przyłaczy się do toastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ty popatrz, a ja myślałam, że to tylko ja używam tego ze świnią i grzmotem porównania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nefer ja nie napisałam "wielki dom" a jedynie "wysoki budynek" Nio - wysoki nie jest i wielki zarówno nie jest - i dobrze. I tak zabrał mi strasznie dużo działki Właściwie to niewiele tej ziemi jaoś zostało ... Następna działka 10 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Neferko czy ja już Ci gratulowałam Jeśli nie to Gratuluję Mam nadzieję niedługo Cię dogonić Dzięki Bobowa - zasuwaj, zasuwaj, zaraz mnie dogonisz na bank teraz zaczynam rzeźbę w g...e małym patyczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Fajna wiecha, na szubienicy jeszcze nie widziałam Mogę przyłaczy się do toastu? A bo moje chłopaki to takie z poczuciem humoru som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Ty popatrz, a ja myślałam, że to tylko ja używam tego ze świnią i grzmotem porównania... No co Ty Depesia :) Ja mam korzenie na kresach, to wiesz :) Takie różne mi się czasem wyrwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 09.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Wiecha dobra rzecz ale poczekajmy na hydraulików - u mnie właśnie byli, po sporym drinku jakoś wróciłem do równowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nefer dostałam ofertę millenium ale mnie nie powaliła a miała Ty specjalistka jesteś to powiedz komu ja mam tam pie$^&$ąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Wiecha dobra rzecz ale poczekajmy na hydraulików - u mnie właśnie byli, po sporym drinku jakoś wróciłem do równowagi Zaraz zajrzę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nefer dostałam ofertę millenium ale mnie nie powaliła a miała Ty specjalistka jesteś to powiedz komu ja mam tam pie$^&$ąć Trzy głebokie wdechy - i jeśli stać CIę na komfort przedłużenia całego procesu to idź vabanque. Potem jak wdepniesz i się zaangażujesz to już jesteś w dup.ie. Więc zastanów sie czy nie szukać innego banku. Zanim będziesz mieć nóż na gardle - jak ja :) Szczerze ? Gdyby mi w umowie wpisali 80 % rocznie też bym wzięła - a potem kombinowała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts