Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Nefer, jak tam występ konferencyjny się udał? Pozdrawiam! Dzięki za poprawienie humoru!

Nell

Nell - jak obejrzałam te Twoje ławy to aż mnie coś zabolało w środku :( ALe będzie dobrze - z tego się nie strzela :):)

Występ konferencyjny przeżyłam. Nawet było miło. Trochę śmiesznie jak dorośli ludzie słuchają jak świnia grzmotu rzeczy, które mnie się wydają oczywiste :):) Ale uciekłam zaraz po występie :) I poszłam sobie umrzeć na sofkę..

Myślałam, że to będzie wysoki budynek ale jestem mile rozczarowana. Bardzo fajnie wygląda Wasz domek :lol: Teraz widać całą bryłę. Ładnie się wpasował w krajobraz.

A dziękuję - rzeczywiście nie jest to jakiś wielki dom. Jakoś tak jeszcze go nie "widzę" w tej przestrzeni - chyba brakuje mi wyobraźni lub..dachu ? :):):)

Pozwole sobie tez wzniesc toast dla wiechy

Tak niebudowlanie bo... szampanem ale nic bj. stosownego nie znalazlam :)

http://www.theage.com.au/ffximage/2006/02/27/champagne_narrowweb__300x467,0.jpg

Ależ my, DAMY , możemy i szmpańskoje walić na budowie z gwinta :):) Dzięki Piękna :)

Nefer ja nie napisałam "wielki dom" a jedynie "wysoki budynek" 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

Nio - wysoki nie jest i wielki zarówno nie jest - i dobrze. I tak zabrał mi strasznie dużo działki :) Właściwie to niewiele tej ziemi jaoś zostało ... Następna działka 10 ha :)

Nefer dostałam ofertę millenium ale mnie nie powaliła :-? a miała :roll:

Ty specjalistka jesteś to powiedz komu ja mam tam pie$^&$ąć :oops:

Trzy głebokie wdechy - i jeśli stać CIę na komfort przedłużenia całego procesu to idź vabanque. Potem jak wdepniesz i się zaangażujesz to już jesteś w dup.ie.

Więc zastanów sie czy nie szukać innego banku. Zanim będziesz mieć nóż na gardle - jak ja :):)

Szczerze ? Gdyby mi w umowie wpisali 80 % rocznie też bym wzięła - a potem kombinowała :):)