Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia, daj namiary na ludzi o ogrodzenia... może i moje dobrze wycenią???:rolleyes:

A winiarka pierwsza klasa!!! :D

Może poczekaj jak u mnie się sprawią, obejrzysz i zdecydujesz czy Ci się podoba. W przyszłym tygodniu wylewają stopę pod bramę samonośną, i za jakiś tydzień mogą montować.

Facet mi się spodobał- to taki typ rzemieślnika, a nie handlowca. Bardzo kulturalny i miły człowiek.

Z jednej ekipy zrezygnowałam jak zobaczyłam jak się facet posługuje poziomicą i miarką :wtf:

A winiarka z tych tańszych :rolleyes:

Edytowane przez Nefer

Nefcia wiem o czym mówisz /mnie też ta pogoda w deprechę wpędza:( ja to się dopiero cieszę:)

Muszę jeszcze męża przekonać, że wytrzyma beze mnie. Szczególnie, że powoli szykuje się na operację kręgosłupa.. Mam nadzieję, że się to nie zbiegnie w czasie...Ale jak znam życie, to trzeba będzie trochę poczekać..

Jak ja Ci zazdroszczę tych szaf.... Ale to nic wytrzymam dalej w workach tylko połapać się trudno....

Na winaiarkach się nie znam bo i wina kwaśnego nie lubię....

Brama ważna rzecz. ....

Drewienko cudne.....

Już nie mogę się doczekać...... :)

Sama widzisz Arniczko, że prawie rok mi zabrało te szafy kupić... a jeszcze garderobia, szafa w wiatrołapie, u Teściów... ehhh tylko drukarka do kasy by się przydała :)

Winko uwielbiam, więc w końcu będę miała w idealnej temperaturze , bo zawsze albo za ciepłe albo za zimne...

Na tarasie się zupełnie inaczej siedzi z tym drewnem :):) Jakoś tak cieplej :)

Niedługo się widzimy :):) I to mnie trzyma przy życiu :)

u mnie chodzi na biezaco nie mialabym czym napelniac :)

A ja jestem kolekcjonerka :) Nie mogę się opanować i uwielbiam kupować wina :) Takie zboczenie ... Tylko nie mam kiedy pić, bo ciągle siedzi się za kółkiem :)

Albo zawalały mi lodówkę (białe) albo zarywały szufladę w kuchni (czerwone) . A te do gotowania przynajmniej się nie pomylą z tymi do picia :rolleyes: