wu 16.09.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 no i na grzyby z nami poszła:lol2: dobry zwierzak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nefciu Kochana jak do Arniki pojedziesz to zaglądniesz i do mnie cooooooooooooo http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c018.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nefciu Kochana jak do Arniki pojedziesz to zaglądniesz i do mnie cooooooooooooo http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c018.gif Chyba nie będę miała wyjścia - w końcu to rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 no i w sumie ja przed Wiolą tylko jakoś mało entuzjazmu wyczuwam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 jeeeeeeeeeessssssssooooooooo nie wiem jak ten entuzjazm okazać CHyba to przez ten podły dzień deszczowy ... ALe już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nefcia wiem o czym mówisz /mnie też ta pogoda w deprechę wpędza:( ja to się dopiero cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.09.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nefcia, daj namiary na ludzi o ogrodzenia... może i moje dobrze wycenią??? A winiarka pierwsza klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Jak ja Ci zazdroszczę tych szaf.... Ale to nic wytrzymam dalej w workach tylko połapać się trudno.... Na winaiarkach się nie znam bo i wina kwaśnego nie lubię.... Brama ważna rzecz. .... Drewienko cudne..... Już nie mogę się doczekać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 (edytowane) Nefcia, daj namiary na ludzi o ogrodzenia... może i moje dobrze wycenią??? A winiarka pierwsza klasa!!! Może poczekaj jak u mnie się sprawią, obejrzysz i zdecydujesz czy Ci się podoba. W przyszłym tygodniu wylewają stopę pod bramę samonośną, i za jakiś tydzień mogą montować. Facet mi się spodobał- to taki typ rzemieślnika, a nie handlowca. Bardzo kulturalny i miły człowiek. Z jednej ekipy zrezygnowałam jak zobaczyłam jak się facet posługuje poziomicą i miarką A winiarka z tych tańszych Edytowane 29 Września 2010 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Nefcia wiem o czym mówisz /mnie też ta pogoda w deprechę wpędza:( ja to się dopiero cieszę Muszę jeszcze męża przekonać, że wytrzyma beze mnie. Szczególnie, że powoli szykuje się na operację kręgosłupa.. Mam nadzieję, że się to nie zbiegnie w czasie...Ale jak znam życie, to trzeba będzie trochę poczekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.09.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Jak ja Ci zazdroszczę tych szaf.... Ale to nic wytrzymam dalej w workach tylko połapać się trudno.... Na winaiarkach się nie znam bo i wina kwaśnego nie lubię.... Brama ważna rzecz. .... Drewienko cudne..... Już nie mogę się doczekać...... Sama widzisz Arniczko, że prawie rok mi zabrało te szafy kupić... a jeszcze garderobia, szafa w wiatrołapie, u Teściów... ehhh tylko drukarka do kasy by się przydała Winko uwielbiam, więc w końcu będę miała w idealnej temperaturze , bo zawsze albo za ciepłe albo za zimne... Na tarasie się zupełnie inaczej siedzi z tym drewnem :) Jakoś tak cieplej Niedługo się widzimy :) I to mnie trzyma przy życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.09.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 winiarka mnie zachwyciła!!! bjuti Nefcia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 winiarka mnie zachwyciła!!! bjuti Nefcia:rolleyes: Mała i przydatna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 u mnie chodzi na biezaco nie mialabym czym napelniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 u mnie chodzi na biezaco nie mialabym czym napelniac A ja jestem kolekcjonerka Nie mogę się opanować i uwielbiam kupować wina Takie zboczenie ... Tylko nie mam kiedy pić, bo ciągle siedzi się za kółkiem Albo zawalały mi lodówkę (białe) albo zarywały szufladę w kuchni (czerwone) . A te do gotowania przynajmniej się nie pomylą z tymi do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 01.10.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Wot, nastojaszczij znatok! Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 A co to znatok ?????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.10.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Cześć Nefcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Cze Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 02.10.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 A co to znatok ?????????/ znawca albo koneser A nie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts