malwes 02.10.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Nefcia, Winiarka super - sama się "haczę" na ten model ale u mnie to jeszcze długo do zakupu. Szafy też bardzo ładne a namiary od człowieka od ogrodzeń też wezmę - ale to już jak "oblukam" tego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 znawca albo koneser A nie jesteś? Dzięki za tłumaczenie :) Do znawcy to mi daleko, ale dobre winko lubię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Nefcia, Winiarka super - sama się "haczę" na ten model ale u mnie to jeszcze długo do zakupu. Szafy też bardzo ładne a namiary od człowieka od ogrodzeń też wezmę - ale to już jak "oblukam" tego sąsiada Nono - sąsiada trzeba oblukać, bo może nie ma się co grodzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 cześć Wojowniczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Cze Wusiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 już niedługo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Nio A my dziś cały dzień paliliśmy po wycince drzew w ogrodzie (2 tygodnie temu był pan ogrodnik). No i kartony spaliliśmy po Ikei, po agd... jeszcze zostały nam resztki z tarasu - aż szkoda ten modrzew palić taki ładny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 ja też paliłam dzisiaj:) w kominku;) patrzyłam jak mi trawka rośnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 NO mój kot. Chyba tym razem się nie udało. Kota je dwa razy tyle, bardziej się łasi i więcej śpi. Mój teść dziś zobaczył kota i powiedział : o kotek w ciąży Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 ja też paliłam dzisiaj:) w kominku;) patrzyłam jak mi trawka rośnie:lol2: Fajnie, co ? :) A słychać jak trawa rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 o fajnie będą puchate kuleczki:rotfl: zajefajniście Nefcia żeby tylko mój małż przestał palić mokrym drewnem:mad: to bym nawet w płomienie popatrzyła;) jak rośnie to nie słychać ale jak ptaszki śpiewają to słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 a Nefcia kota coś 64 dni w ciąży chodzi to wiesz kiedy mniej więcej poród:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 o fajnie będą puchate kuleczki:rotfl: zajefajniście Nefcia żeby tylko mój małż przestał palić mokrym drewnem:mad: to bym nawet w płomienie popatrzyła;) jak rośnie to nie słychać ale jak ptaszki śpiewają to słychać Ała... nie pozwól mu , bo nie wyrobisz z czyszczeniem szyby A kotka była puknięta 5 września :)Więc początek listopada akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 wiesz musiałabym zabić gada ale to niestety kłóci mi się z planami wykończeniowymi;) ale fajniście małe puchatki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 wiesz musiałabym zabić gada ale to niestety kłóci mi się z planami wykończeniowymi;) ale fajniście małe puchatki:lol2: NIe zabijaj - jeszcze się przyda NIe wiem czy to fajnie tak mieć puchatki (pewnie w garderobie jak znam życie - chyba się wyprowadzimy z sypialni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 no ja to raczej przypuszczam że na środku łóżka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 no ja to raczej przypuszczam że na środku łóżka:lol2: Ale ona sobie chyba gniazdo robi w garderobie (czego jej życzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 mam nadzieję że mądrzejsza będzie jak moja bo moja to gniazdo na materacach miała cały czas się tam wylegiwała, poprawiała, cieplutko i mięciutko miała a jak przyszło co do czego to poszła idiotka urodzić w folię budowlaną na betonie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 No pamiętam...obawiam się, że tu nic nie da się przewidzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.10.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 no niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts