Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kota puchnie, ja ledwo patrzę na oczy.

Jutro wylewa się stopa pod bramę. Zalicytowałam już na aukcji :):) Ale mi pasuje do sypialni miooooooooooooodzio - stare złoto - bajeczka :):)

Teraz latam tu i tam i rozpączkowuję :):) więc zaraz wrócę , dobra ?

A Twoja puchnie ?

A ja sie zasubskrybuję. Nefer, aleś sobie twiedze postawiła. Nawet przysłowiowy listonosz ma pod górkę. ;) Łazienki wyszły cud miód. Łózko w sypialni mi nie gra do reszty. Chyba, że tak chcialaś.

Gratuluję wytrwałości. Winiarką mnie zaskoczylas, bo dzięki Twojemu dziennikowi sie dowiedxzialam, że takie coś istnieje :)

A ja sie zasubskrybuję. Nefer, aleś sobie twiedze postawiła. Nawet przysłowiowy listonosz ma pod górkę. ;) Łazienki wyszły cud miód. Łózko w sypialni mi nie gra do reszty. Chyba, że tak chcialaś.

Gratuluję wytrwałości. Winiarką mnie zaskoczylas, bo dzięki Twojemu dziennikowi sie dowiedxzialam, że takie coś istnieje :)

Cze Amalfi :) Twierdzę ? no co Ty...

Łóżko w sypialni nie ma z nią nic wspólnego i pasuje jak pięść do nosa :) Bo to nasze łóżko z poprzedniego mieszkania - na to co mi się podoba niestety muszę jeszcze pozarabiać :):):)

Winiarka występuję w przyrodzie i jest bardzo pomocna :):)

Kurcze, nie doczytałam o tym łóżku.

Piękna chałupa Ci wyszła. Taras zajebiaszczy. Jednak drewno to drewno i nic nie może go zastąpić. Fajnie wygląda, bo "ociepla" bryłę domku. Szkoda, że zimsko idzie, bo aż sie prosi o kawke z rana. Wejście do domu też pierwsza klasa. No jednym słowem: cudo.

Dzięki Amalfi za dobre słowo :)

Zimno, a ja nadal na tarasie siaduję :) W końcu nie złapię "wilka" :):) Nareszcie. Drewienko jest cudne, to fakt i bardzo ociepla bryłę. To był świetny wybór.

Jeszcze ogrodzenie, kostka, i jakoś się ta przestrzeń zamknie w końcu.

Dzięki. Tylko mi brakło zapału, żeby sobie jeszcze drewniane mebelki trzasnąć. I zdjąć wreszcie obrus z okna :)

Dlatego podziwiam, że cały czas coś dodajesz. A jak sie mieszka reszcie rodziny? No i zapytam, ale nie musisz odpowiadać ;) Czy taki dwurodzinny dom daje możliwość odcięcia się od wspólokatorów w razie ochoty na chwile samotności? Jak to odbierasz? Wiem, że to zależy od relacji, ale tak ogólnie pytam.