Żelka 07.10.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Nefeć, wiem, że u Ciebie mogę bez pytania nawet zostawić Stefka stronę na allegro. Dzięki! http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19732995 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Bez pytania mozesz u mnie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dzięki wielkie Małgoś, poproszę o to Ciebie i ew. wszystkich chętnich! Po woli bedę na Stefka stronę dodawała przedmioty, bo troche czasu na to idzie, uf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 W zasadzie to sama juz wstawilam linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Dziękuję Małgoś, tak czułam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Żeleczko ja też ukradłam linka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Nefeć, wiem, że u Ciebie mogę bez pytania nawet zostawić Stefka stronę na allegro. Dzięki! http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19732995 No joooooooooo Sie nie musisz pytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.10.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Nefciu co tam u Ciebie:) kota puchnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Kota puchnie, ja ledwo patrzę na oczy. Jutro wylewa się stopa pod bramę. Zalicytowałam już na aukcji :) Ale mi pasuje do sypialni miooooooooooooodzio - stare złoto - bajeczka :) Teraz latam tu i tam i rozpączkowuję :) więc zaraz wrócę , dobra ? A Twoja puchnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2010 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Nefcia ło matko coś Ty zalicytowała:jawdrop: Kota to mam wrażenie że ogólnie przytyła to jeszcze nie wiadomo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.10.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 obstawiam rekodziela Zelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.10.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 przywitam siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.10.2010 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 A ja sie zasubskrybuję. Nefer, aleś sobie twiedze postawiła. Nawet przysłowiowy listonosz ma pod górkę. Łazienki wyszły cud miód. Łózko w sypialni mi nie gra do reszty. Chyba, że tak chcialaś. Gratuluję wytrwałości. Winiarką mnie zaskoczylas, bo dzięki Twojemu dziennikowi sie dowiedxzialam, że takie coś istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 A ja sie zasubskrybuję. Nefer, aleś sobie twiedze postawiła. Nawet przysłowiowy listonosz ma pod górkę. Łazienki wyszły cud miód. Łózko w sypialni mi nie gra do reszty. Chyba, że tak chcialaś. Gratuluję wytrwałości. Winiarką mnie zaskoczylas, bo dzięki Twojemu dziennikowi sie dowiedxzialam, że takie coś istnieje Cze Amalfi Twierdzę ? no co Ty... Łóżko w sypialni nie ma z nią nic wspólnego i pasuje jak pięść do nosa Bo to nasze łóżko z poprzedniego mieszkania - na to co mi się podoba niestety muszę jeszcze pozarabiać :) Winiarka występuję w przyrodzie i jest bardzo pomocna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.10.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Kurcze, nie doczytałam o tym łóżku. Piękna chałupa Ci wyszła. Taras zajebiaszczy. Jednak drewno to drewno i nic nie może go zastąpić. Fajnie wygląda, bo "ociepla" bryłę domku. Szkoda, że zimsko idzie, bo aż sie prosi o kawke z rana. Wejście do domu też pierwsza klasa. No jednym słowem: cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Dzięki Amalfi za dobre słowo Zimno, a ja nadal na tarasie siaduję W końcu nie złapię "wilka" :) Nareszcie. Drewienko jest cudne, to fakt i bardzo ociepla bryłę. To był świetny wybór. Jeszcze ogrodzenie, kostka, i jakoś się ta przestrzeń zamknie w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.10.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Naprawdę super. I projekt wybrałaś fajny i ogrodzenie. Kuchnia też nietuzinkowa. Teraz trzymam kciuki za otoczenie domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Dzięki Amalfi :) Widziałam, że drewienko pod prysznicem sobie trzasnęłaś - bardzo mi się podoba ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 cze Nefuś już niedługo przyjedziesz do mię co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.10.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Dzięki. Tylko mi brakło zapału, żeby sobie jeszcze drewniane mebelki trzasnąć. I zdjąć wreszcie obrus z okna Dlatego podziwiam, że cały czas coś dodajesz. A jak sie mieszka reszcie rodziny? No i zapytam, ale nie musisz odpowiadać Czy taki dwurodzinny dom daje możliwość odcięcia się od wspólokatorów w razie ochoty na chwile samotności? Jak to odbierasz? Wiem, że to zależy od relacji, ale tak ogólnie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts