wu 20.10.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Nefcia dla teścia nie mam pojęcia ale jak tam kocia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Kto by sie tesciowa przejmowal. Hahaha :) Nefcia dla teścia nie mam pojęcia ale jak tam kocia;) Kota ... to już sama nie wiem. Jedni mówią, że w ciąży, inni , że nie ...... ja już głupia jestem. Czy ja jej tą ciążę wmawiam czy jak ? No mnie się wydaje, że zdecydowanie utyła, ale może to autosugestia...Więcej żre (2 razy więcej, ale może to zima...) jest bardziej przytulna, więcej śpi ( o ile u kota to możliwe) ostatnio stała się rozmowna (bo ona z natury nie gada, a teraz przychodzi do mnie podyskutować) , podejrzanie często zagląda za kominek (a nie wchodziła tam wcześniej) i nie wiem co tam robi - stoi i patrzy. Jak do niej zajrzę to mówi do mnie... No nie wiem... Czekam do 5 listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 wiesz w sumie to chyba już powinny być kociaki wyczuwalne a może nawet już powinno być widać jak łażą w brzuchu;) jak się podwoziem do góry wywali to zobacz czy sutki się powiększyły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 wiesz w sumie to chyba już powinny być kociaki wyczuwalne a może nawet już powinno być widać jak łażą w brzuchu;) jak się podwoziem do góry wywali to zobacz czy sutki się powiększyły:) Co dziwne - ona w mieszkaniu sobie strasznie wylizywała brzuch. A od jakiś 2 miesięcy przestała i ma cały brzuch w pięknym, bujnym futrze. Muszę ją przylukać... Mojej koleżance się kotka okociła 3 tygodnie temu - nic nie było widać po kocie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 moja kota tuz przed porodem to już taka gruba była że ledwo łaziła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 A nie lepiej do weta zabrac? Olga kiedys widziala po kocie wszystkie symptomy, lacznie z mlekiem, nawet sterylke aborcyjna zamowila, a tu po sterylce sie okazalo, ze nie bylo zadnej ciazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 A nie lepiej do weta zabrac? Olga kiedys widziala po kocie wszystkie symptomy, lacznie z mlekiem, nawet sterylke aborcyjna zamowila, a tu po sterylce sie okazalo, ze nie bylo zadnej ciazy. Łomasz.... no chyba trzeba będzie zawieźć ścierwo do weta (w spawalniczych rękawicach). Moja na razie przygotowała sobie kącik w garderobie i go pilnuje , tudzież usprawnia (nowymi ręcznikami ukradzionymi z półek wyżej). A ja na razie zaczęłam (w końcu) remont dawnego mieszkania. Punkt pierwszy : podłoga. Powypalana (po imprezach), odchodzące klepki, zajechana , zero lakieru, syf na maksa. Ciekawe jak to się skończy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Mam szybka prosbe do wszystkich, ktorzy kupowali cos na aukcji dla Stefka - wystawiajcie komentarze, bo cus ich nie przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 no to jak zrobiła kącik i pilnuje i usprawnia to racze4j będą kulki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 Mam szybka prosbe do wszystkich, ktorzy kupowali cos na aukcji dla Stefka - wystawiajcie komentarze, bo cus ich nie przybywa. wystawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.10.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Ja już też Mam swój piękny chustecznik - zamówiłam też coś na zaś :)Jest bajeczny Uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Podobno ogrodzenie mi się montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.10.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Podobno ogrodzenie mi się montuje a miałem nie pić w tym tygodniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 a miałem nie pić w tym tygodniu;) I cały misterny plan w piz.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.10.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 I cały misterny plan w piz.......... i łoo to chodzi zamontowali????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Nie wiem - małż siedzi i pilnuje. Mówi,że już coś tam zmontowali A ja siedzę jak na szpilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.10.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Nie derenwój siem przecież zdąrzymy je opić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.10.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 no siur :) Duchaty będzie za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 25.10.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 no siur :) Duchaty będzie za 2 tygodnie tylko mi nie mów że mam 2 tygodnie czekać zreszta ja 6.11 wyjeżdzam na 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.10.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Nefcia pokaz pokaż płotek please:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts