Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kto by sie tesciowa przejmowal. ;)

Hahaha :):):)

Nefcia dla teścia nie mam pojęcia ale jak tam kocia;)

Kota ... to już sama nie wiem. Jedni mówią, że w ciąży, inni , że nie ...... ja już głupia jestem. Czy ja jej tą ciążę wmawiam czy jak ? No mnie się wydaje, że zdecydowanie utyła, ale może to autosugestia...Więcej żre (2 razy więcej, ale może to zima...) jest bardziej przytulna, więcej śpi ( o ile u kota to możliwe) ostatnio stała się rozmowna (bo ona z natury nie gada, a teraz przychodzi do mnie podyskutować) , podejrzanie często zagląda za kominek (a nie wchodziła tam wcześniej) i nie wiem co tam robi - stoi i patrzy. Jak do niej zajrzę to mówi do mnie...

No nie wiem...

Czekam do 5 listopada.

wiesz w sumie to chyba już powinny być kociaki wyczuwalne a może nawet już powinno być widać jak łażą w brzuchu;) jak się podwoziem do góry wywali to zobacz czy sutki się powiększyły:)

Co dziwne - ona w mieszkaniu sobie strasznie wylizywała brzuch. A od jakiś 2 miesięcy przestała i ma cały brzuch w pięknym, bujnym futrze. Muszę ją przylukać...

Mojej koleżance się kotka okociła 3 tygodnie temu - nic nie było widać po kocie ...

A nie lepiej do weta zabrac? ;) Olga kiedys widziala po kocie wszystkie symptomy, lacznie z mlekiem, nawet sterylke aborcyjna zamowila, a tu po sterylce sie okazalo, ze nie bylo zadnej ciazy. :D

Łomasz.... no chyba trzeba będzie zawieźć ścierwo do weta (w spawalniczych rękawicach).

Moja na razie przygotowała sobie kącik w garderobie i go pilnuje , tudzież usprawnia (nowymi ręcznikami ukradzionymi z półek wyżej).

A ja na razie zaczęłam (w końcu) remont dawnego mieszkania.

Punkt pierwszy : podłoga.

Powypalana (po imprezach), odchodzące klepki, zajechana , zero lakieru, syf na maksa. Ciekawe jak to się skończy :):)