Nefer 27.10.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 luuuuubie klapsy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 to jak przyjedziesz to dostaniesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 szampan jeszcze jest? bo z gartulacjami przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A się częstuj Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.10.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Gratulacje !!! chyba jestes jedna z rekordzistek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A dziękuję :) Rekordzistka jest tylko jedna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 27.10.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dobra, skończone :) (jeszcze tylko elektryka domofonu) (...) Może być ? Jakie tam może być? Jest SUPER! Bardzo ładne. Ja tu jestem pierwszy raz - przyszłam za ogrodzeniem:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Jakie tam może być? Jest SUPER! Bardzo ładne. Ja tu jestem pierwszy raz - przyszłam za ogrodzeniem:) Pozdrawiam A witaj Czyli ogrodzenie się do czegoś dobrego przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.10.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 A dziękuję bardzo I wzajemnie ...i w dodatku na taki piękny rekordzik trafiłam! Gratuluje jeszcze 700-ki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ...i w dodatku na taki piękny rekordzik trafiłam! Gratuluje jeszcze 700-ki! Jeszcze raz serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Szampan !!!!!!!!!!!!!!!!!! ...to coś dla mnie, dziękuję i 700tki GRATULUJĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Tak, szampan jest dla dam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Noooo co ja będę dużo gadać, wszystko powiem Ci osobiście... Ogrodzenie jest zaje!!!!!!!!!! Czy ono ma taki sam kolor jak dachówka? Rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 No i na szampana się załapałam psim swędem! Juuuupiiii!!! Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 27.10.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 już na ploty siem umawiajom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.10.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Nef super ogrodzenie wyszło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 to ja najpierw po szampana sięgam i z kieliszkiem w ręku chciałam powiedzieć, że piękne ogrodzenie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Noooo co ja będę dużo gadać, wszystko powiem Ci osobiście... Ogrodzenie jest zaje!!!!!!!!!! Czy ono ma taki sam kolor jak dachówka? Rewelacja!!! Ono ma kolor jak dachówka. Przyjedziesz to obejrzysz. Ekipę mogę polecić -bardzo staranni i bardzo uważający. NIe mam żadnych, absolutnie żadnych uszkodzeń tynku, pomimo spawania. Do ponownego malowania wszystko było dokładnie oklejone. Jeśli trzeba było spawać przy murze, to mur był osłaniany. Wszystkie moje uwagi i prośby były uwzględnione. Jestem pod wrażeniem, więc namiarem mogę się podzielić z czystym sumieniem. No i na szampana się załapałam psim swędem! Juuuupiiii!!! Gratulki! Bardzo dziękuję Kochana już na ploty siem umawiajom:D Ale to Ty otworzyłeś listę - nie pamiętasz ? Nef super ogrodzenie wyszło!!!! Dzięki bardzo to ja najpierw po szampana sięgam i z kieliszkiem w ręku chciałam powiedzieć, że piękne ogrodzenie wyszło Pij, pij Dobrze, że nie wyszła jakaś kaszanka, bo szczerze mówiąc bardzo kiepsko u mnie z wyobraźnią przestrzenną, więc generalnie nie wiedziałam jak to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 27.10.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ogrodzenie super - mogłoby być moje tylko w innych kolorach ( chociaż ja będę robiła ogrodzenie od strony Karguli - to chyba powinnam wystąpić o pozwolenie na ogrodzenie wyższe niż 2 metry) ale najbardziej urzekają mnie firanki w oknach....tak mi się chce mieć już firanki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 ogrodzenie super - mogłoby być moje tylko w innych kolorach ( chociaż ja będę robiła ogrodzenie od strony Karguli - to chyba powinnam wystąpić o pozwolenie na ogrodzenie wyższe niż 2 metry) ale najbardziej urzekają mnie firanki w oknach.... tak mi się chce mieć już firanki.... Dzięki An.i - już niedługo będziesz wieszać firanki :)Ja też w to nie wierzyłam, serio. Już całkiem niedługo :) Jeśli powyżej 2m - to pozwolenie niestety .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts