Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Noooo co ja będę dużo gadać, wszystko powiem Ci osobiście...;) Ogrodzenie jest zaje!!!!!!!!!! Czy ono ma taki sam kolor jak dachówka? Rewelacja!!! :D

Ono ma kolor jak dachówka. Przyjedziesz to obejrzysz. Ekipę mogę polecić -bardzo staranni i bardzo uważający. NIe mam żadnych, absolutnie żadnych uszkodzeń tynku, pomimo spawania. Do ponownego malowania wszystko było dokładnie oklejone. Jeśli trzeba było spawać przy murze, to mur był osłaniany. Wszystkie moje uwagi i prośby były uwzględnione. Jestem pod wrażeniem, więc namiarem mogę się podzielić z czystym sumieniem.

No i na szampana się załapałam psim swędem! Juuuupiiii!!! Gratulki!:wiggle:

Bardzo dziękuję Kochana :)

już na ploty siem umawiajom:D

Ale to Ty otworzyłeś listę - nie pamiętasz ? :)

Nef super ogrodzenie wyszło!!!!

Dzięki bardzo :)

to ja najpierw po szampana sięgam ;)

i z kieliszkiem w ręku chciałam powiedzieć, że piękne ogrodzenie wyszło :D

Pij, pij :) Dobrze, że nie wyszła jakaś kaszanka, bo szczerze mówiąc bardzo kiepsko u mnie z wyobraźnią przestrzenną, więc generalnie nie wiedziałam jak to wyjdzie :)

ogrodzenie super - mogłoby być moje tylko w innych kolorach ( chociaż ja będę robiła ogrodzenie od strony Karguli - to chyba powinnam wystąpić o pozwolenie na ogrodzenie wyższe niż 2 metry) ale najbardziej urzekają mnie firanki w oknach....

tak mi się chce mieć już firanki....

Dzięki An.i - już niedługo będziesz wieszać firanki :)Ja też w to nie wierzyłam, serio. Już całkiem niedługo :):)

Jeśli powyżej 2m - to pozwolenie niestety ..