Nefer 01.11.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Fajna biblioteka, fajna Najfajniejsze jednak te zamykane drzwiczki szklane, bo kurzu nie będzie No właśnie taki był plan :) Bo z czyszczeniem książek to można szału dostać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Drzwiczki faktycznie nie tylko praktyczne, ale dodają też elegancji całości Piękna biblioteczka Bardzo dziękuję Famelio Tam gdzie będzie bałagan (papiery., faktury , dokumenty) albo niewyjściowe segregatory jednak wybrałam pełne drzwi, bo nie ma czego pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 01.11.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Też wychodzę z takiego założenia - bałagan jest dozwolony, ale w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 I nie ma się co oszukiwać, że go nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 odrobina bałaganu jest niezbędna dla zdrowia psychicznego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 02.11.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nefcia - biblioteka piękna. Aż mnie korci pobuszować w zawartości A jeśli masz jakieś fociska odrestaurowanej podłogi to może posłałabyś mi na priva albo mailika na który czasem sobie "popisujemy" ?Bardzo mi się też podoba ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 cze Nefusia jak życie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Nefcia - biblioteka piękna. Aż mnie korci pobuszować w zawartości A jeśli masz jakieś fociska odrestaurowanej podłogi to może posłałabyś mi na priva albo mailika na który czasem sobie "popisujemy" ? Bardzo mi się też podoba ogrodzenie. Cześć Malwesik. Właśnie mi się aparat fotograficzny zmaterializował to podjadę zrobić zdjątko podłogom. To CI podeślę Fajnie, że CI sie podoba, a pobuszować zawsze możesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 cze Nefusia jak życie:) Szkoda gadać. Właśnie finalizuję zmianę miejsca firmy. Łatwo nie jest. Potem projekt "przeprowadzka" a w międzyczasie klienci u gardłą - standardzik. Dziś do kibla poszłam o 16.30. A śniadanie zjadłam tuż przed przyjazdem Ducha z aparatem czyli koło 19.00. Ale daję radę. Kocilla dalej do mnie mówi a ja jej nie rozumiem Aaaa i maż sobie kupuje różne zabawki do słuchania muzyki ... zwariować w tym domu można...Najbardziej lubię moją kuchnię i sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 no szybko mija czas nie;) a kocilla pewnie daje Ci do zrozumienia że pora na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Teraz stoi na antresoli i miauczy żałośnie ... co za ścierwo nooooooooooo I kiziata się zrobiła strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 a bardzo miauczy?? jak bardzo i tak inaczej niż zwykle to możesz mieć niespodziankę wkrótce;) popatrz czy nie robi pozy jakby chciała z kuwety skorzystać a nie mogła no a jak zacznie sobie non stop wylizywać drogi rodne to już będzie moment:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 O matko, dobrze, ze Jonaszek to facet i w dodatku hmmm... pozbawiony klejnotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 a bardzo miauczy?? jak bardzo i tak inaczej niż zwykle to możesz mieć niespodziankę wkrótce;) popatrz czy nie robi pozy jakby chciała z kuwety skorzystać a nie mogła no a jak zacznie sobie non stop wylizywać drogi rodne to już będzie moment:) Zauważyłam, że ostatnio szczególnie dokładnie się myje i do tego bardzo często.... Marudzi i marudzi ... Będą ją obserwować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 O matko, dobrze, ze Jonaszek to facet i w dodatku hmmm... pozbawiony klejnotow. Tak, Jonaszek to dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 tylko fotek nie zapomnij zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 tylko fotek nie zapomnij zrobić Jak jej wcześniej nie zabiję za to darcie ryja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ty pewnie też darłaś przy porodzie daj kotu spokój:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 aaaaaaaa jakbyś wsparcia moralnego potrzebowała to dzwoń w środku nocy o północy nawet;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Ty pewnie też darłaś przy porodzie daj kotu spokój:lol2: Ano ja się nie darłam :) Taki dziwny przypadek ALe za wsparcie bardzo dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts