Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Drzwiczki faktycznie nie tylko praktyczne, ale dodają też elegancji całości :) Piękna biblioteczka :)

Bardzo dziękuję Famelio :)

Tam gdzie będzie bałagan (papiery., faktury , dokumenty) albo niewyjściowe segregatory jednak wybrałam pełne drzwi, bo nie ma czego pokazywać :)

Nefcia - biblioteka piękna. Aż mnie korci pobuszować w zawartości

A jeśli masz jakieś fociska odrestaurowanej podłogi to może posłałabyś mi na priva albo mailika na który czasem sobie "popisujemy" ?

Bardzo mi się też podoba ogrodzenie.

Cześć Malwesik. Właśnie mi się aparat fotograficzny zmaterializował to podjadę zrobić zdjątko podłogom. To CI podeślę :)

Fajnie, że CI sie podoba, a pobuszować zawsze możesz :):)

cze Nefusia:) jak życie:)

Szkoda gadać. Właśnie finalizuję zmianę miejsca firmy. Łatwo nie jest. Potem projekt "przeprowadzka" a w międzyczasie klienci u gardłą - standardzik. Dziś do kibla poszłam o 16.30. A śniadanie zjadłam tuż przed przyjazdem Ducha z aparatem czyli koło 19.00.

Ale daję radę.

Kocilla dalej do mnie mówi a ja jej nie rozumiem :)

Aaaa i maż sobie kupuje różne zabawki do słuchania muzyki ... zwariować w tym domu można...Najbardziej lubię moją kuchnię i sypialnię :)

a bardzo miauczy?? jak bardzo i tak inaczej niż zwykle to możesz mieć niespodziankę wkrótce;) popatrz czy nie robi pozy jakby chciała z kuwety skorzystać a nie mogła no a jak zacznie sobie non stop wylizywać drogi rodne to już będzie moment:)

a bardzo miauczy?? jak bardzo i tak inaczej niż zwykle to możesz mieć niespodziankę wkrótce;) popatrz czy nie robi pozy jakby chciała z kuwety skorzystać a nie mogła no a jak zacznie sobie non stop wylizywać drogi rodne to już będzie moment:)

Zauważyłam, że ostatnio szczególnie dokładnie się myje i do tego bardzo często....

Marudzi i marudzi ... Będą ją obserwować ...