dobroszka 02.11.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A u Ciebie wciąż coś przybywa tym razem biblioteka na tapecie - superowo wyszło Znasz powiedzenie - nowy domek , nowy potomek - ciesz się Dziewczyno,że Kota za Ciebie robotę odwala Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 A u Ciebie wciąż coś przybywa tym razem biblioteka na tapecie - superowo wyszło Znasz powiedzenie - nowy domek , nowy potomek - ciesz się Dziewczyno,że Kota za Ciebie robotę odwala Buziaki I tylko z tego powodu nie śpi na tarasie :) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2010 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Szykuj sie do roli babci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.11.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Właśnie nie wiem czy coś z tego będzie czy nie ...zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 i co i co jest coś czy czekamy dalej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 jeszcze nie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ech no i teraz z ciekawości człeka pognie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Wusia, co Ty sie tak na ta chrzestna pchasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 04.11.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Dziewczyny - nie śmiejcie się za głupie pytanie off-topicowe trochę - ale jak to jest z ciężarnymi kotami? Czy weterynarz tez robi jakieś usg kocie i ustala mnie więcej termin porodu czy tylko można czekać i obserwować? Z domowych kotów miałam tylko facetów więc nie mam doświadczenia . Co do porodu to i ja się nie darłam bo mnie jakoś nie bolało :/ - chyba miałam duuużo szczęścia. Pomijając już fakt, że drugi poród zajął mi niecałą godzinę od pierwszego wyczuwalnego coś - co wzięłam za dokuczanie hemoroida . Gdyby nie ferie to nie dojechałabym do szpitala bo zjawiłam się tam z połową główki i położna miała robotę na całe 8min z czego większość to była próba rozebrania mnie z płaszcza, butów, rajstop - he, he...kota sprowokowała wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 niezle malwes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Z tego co wiem, weterynarz tylko obmacuje brzuch, ale pewnie gdybys sie uparla to i USG by zrobil. Ta pierwsza metoda dosc zawodna bywa, bo kotecki malenkie sa. Tak wiec raczej czekac i obserwowac chyba, ze chcesz ze tak powiem... dokonac aborcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Z tego co wiem, weterynarz tylko obmacuje brzuch, ale pewnie gdybys sie uparla to i USG by zrobil. Ta pierwsza metoda dosc zawodna bywa, bo kotecki malenkie sa. Tak wiec raczej czekac i obserwowac chyba, ze chcesz ze tak powiem... dokonac aborcji. No to niech sobie sam pomaca :) Nie pali się. 10.11 mija 65 dni kiedy to już powinno się wyjaśnić w te czy we w tę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 No to niech sobie sam pomaca :) Nie pali się. 10.11 mija 65 dni kiedy to już powinno się wyjaśnić w te czy we w tę Noooo ale chyba taka ciezarna kotecka to powinna jesc za 2 albo i 3... nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.11.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Noooo ale chyba taka ciezarna kotecka to powinna jesc za 2 albo i 3... nie? I tak je :) Chodzi, marudzi, gniazdo sobie uwiła ... ehh cyrk normalnie ...a potem się okaże, że to urojona ..przeze mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.11.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 I tak je :) Chodzi, marudzi, gniazdo sobie uwiła ... ehh cyrk normalnie ...a potem się okaże, że to urojona ..przeze mnie :) no tez tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nefcia, Dorcia powiedziała mi, że wiesz, gdzie mogłabym zobaczyć płytki Pamesa Ikom koło mostu Siekierkowskiego. Mogłabym się uśmiechnąć o namiar ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Nefcia jeszcze kilka dni i będzie wiadomo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 I tak je :) Chodzi, marudzi, gniazdo sobie uwiła ... ehh cyrk normalnie ...a potem się okaże, że to urojona ..przeze mnie :) Ale zaraz, to Ty chodzisz i marudzisz, czy kota? Kurde, moze ona wlasnie rodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2010 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Nefcia, Dorcia powiedziała mi, że wiesz, gdzie mogłabym zobaczyć płytki Pamesa Ikom koło mostu Siekierkowskiego. Mogłabym się uśmiechnąć o namiar ? Ul. Kosmatki 12. Pytaj o Panią Ewę i krzycz, że ode mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2010 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Moja kota znów dziś poprawiła swoje gniazdo. Ściągnęła kolejny ręcznik. Chyba jutro zrobię Wam zdjęcie :) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa przyznam się .......... zamówiłam moje boskie łóżko hihihi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts