pasie 05.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Czekamy na kocie gniazdko:)Nefcia łózko to to które niedawno wrzucałaś w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.11.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Czekamy na kocie gniazdko:) Nefcia łózko to to które niedawno wrzucałaś w dzienniku? Nio :) To samo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Znaczy, ze kota bedzie miala gdzie rodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.11.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo Neferka łóżko wybrałaś ładne.... Szafeczki też fajne. Centrum dowodzenia git... i takie ma być.... Biblioteczka super..... To Ikea czy coś innego? Ciekawa jestem kotowego gniazdka. A może już babcię jesteś? Ooooo i Dobroszka miała rację.... z tym potomkiem... Bo Tobie to i już po co, choć małe to takie słodkie, a za nas synowie mogą co wymodzić... ale lepiej jaszcze nie teraz. Jeszcze za wcześnie..... Buziolki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 No i co z ta kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nefcia nooo powiedz coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.11.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 może jest w szoku poporodowym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Albo w depresji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 zapiła z radości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Nooo Neferka łóżko wybrałaś ładne.... Szafeczki też fajne. Centrum dowodzenia git... i takie ma być.... Biblioteczka super..... To Ikea czy coś innego? Ciekawa jestem kotowego gniazdka. A może już babcię jesteś? Ooooo i Dobroszka miała rację.... z tym potomkiem... Bo Tobie to i już po co, choć małe to takie słodkie, a za nas synowie mogą co wymodzić... ale lepiej jaszcze nie teraz. Jeszcze za wcześnie..... Buziolki zostawiam Cześć Kochana, Biblioteczka to oczywiście Ikea Kot milczy i rznie głupa. Choć zachowuje się coraz bardziej neurotycznie :) Ja już za dzieci dziękuję Ale moje chłopaki - czemu nie ... w końcu każdy jest kowalem swojego losu - na mnie niech się nie oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 W szoku, w depresji... normalnie się popłakałam :) Kochane - nadal czekam :) A i na to nie mam czasu. Dziś zostałam w domku popracować, bo przeprowadzka biura (już znalazłam nowe i właśnie czytam umowę) i jakiś występ mam na konferencji w poniedziałek, i jakieś budżety robię i Rasia u mnie była w gościach ogrodzenie oglądać - faaaaaaaaaajnie, że się dzieje. Bo ja nie lubię marazmu. I staram się oderwać od roboty, bo lodówkę mam pusta a jutro święto... :)Trza się ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no ale ta kota to całkowitym brakiem przyzwoitości się wykazuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no ale ta kota to całkowitym brakiem przyzwoitości się wykazuje;) Też tak uważam - najpierw się martwiłam co zrobię z kotkami a teraz czuję się rozczarowana ... no niby jutro/pojutrze termin... może i coś wylezie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.11.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Też tak uważam - najpierw się martwiłam co zrobię z kotkami a teraz czuję się rozczarowana ... no niby jutro/pojutrze termin... może i coś wylezie ... tylko CO wylezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a cholera wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ale by byly jaja, gdyby wylazly pieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ale by byly jaja, gdyby wylazly pieski. Albo mały demonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.11.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Kobity! Wy bosssssskie jesteście Tak czekacie na małe kiciusie Ja to chyba się piesiów spodziewam - mojej suni palma odbiła i się tak podejrzanie zachowuje - czas do weta z nią jechać Ostatnio męża atakowała - tak jej się seksić chciało Cześć ja też chciałam pochwalić biblioteczkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.11.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Cześć Boratom Dawno Cię nie było :) Pieski też fajowe Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 a wywinie Ci numer niespodzianie tak jak moja mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts