Nefer 15.11.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dotarłam ... uffff ... Forum mało dla mnie łaskawe ostatnio, ale jak mu przejdą te humory to do dziennika polezę bo tu widzę wieeeeelkieeeee zmiany zaszły ... Noż zeżre mnie ta ciekawość ... Witanko wszystkim O Brazula Witaj Powoli, nie dostań zadyszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Naprawdę nie czasowo mi było a przecież wiem że "minutką" to by się nie skończyło;) I żeby mi to było ostatni raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 No dobra, to co z tą kotą? Moja małpia Nitka nie zaszła i nie będzie Nitko Filipków... buuuu... A ogrodzenie pierwsza klasa macałam własnopalczaście!!! Kota ściemniara jest i tyle ... A pan Marek był u Ciebie ? No i jak ? ogrodzenie jest number one tysz zlookcholem z bliskha pozdrawiam Cześć Duchaczku - chyba właśnie mój syn wisi z Tobą na telefonie. Że też tyle się dzieje jak ja cały dzień siedzą po konferencjach :) Padam na pyszczydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Nefcia skończ te konfery i przyjedź do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Wiesz, takie konfery to całkiem niezłe jest - dziś spotkałam pewną fajną dziewczynę, która mnie odwiedziła 1,5 roku temu jak szukała ekipy. A dziś była słuchaczem również moich występów . Świat jest mały :) Więc dobrze się stało, bo się wymieniłyśmy namiarami i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 widzę ze starannie pominęłaś temat odwiedzin:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 widzę ze starannie pominęłaś temat odwiedzin:( Słońce, marzy mi się wolne ... marzy mi się , szczególnie,że czwartek, piątek, sobotę i niedzielę pracowałam... Przecież wiesz, że jak tylko znajdę okazję to Cię nawiedzę i pitulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 o to to pitulania mi trza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 o to to pitulania mi trza:( Tylko pitulać i pitulać nooooooo :) Może wezmę jakieś wolne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 należy Ci się pracusiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Taaaa jeszcze przeprowadzkę biura mam na łbie .. szkoda gadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.11.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Nie słuchaj pana - głupoty gada. Żywicowany jak najbardziej jest git. Zero problemów. ...nie rysuje się, nie zaciera, nie jest zbytt miękki? To wszystko jego słowa. A ja się zastanawiam, może był inny ? Ale miał piękny połysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Ma połysk i się nie rysuje (bo niby czym ? Goście mogą u mnie w butach chodzić, kostki nie ma, więc piasek się pęta). Za miękki ? Nie zauważyłam. Ale może po 10 latach coś będzie widać ... kto wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 ja 10 lat temu zaliczyłam przeprowadzkę firmy więc rozumiem Twój ból:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.11.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Kota ściemniara jest i tyle ... A pan Marek był u Ciebie ? No i jak ? No nie był... Ale może jutro się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelkae 15.11.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 PIĘKNY DOM, BĘDZIE INSPIRACJĄ DLA WIELU LUDZI, i chociaż widać, że ktoś w nim mieszka. Na szafkach codzienne rzeczy, na wieszakach szlafroki, ręczniki itp. Fajnie, że nie picowałaś specjalnie do zdjęć. Nie raz podziwiam czyjeś kuchnie i zastanawia mnie gdzie się znajdują te wszystkie rzeczy, których się ciągle używa. Ja patrzę na swoją i u mnie nawet jak posprzątam to zawsze coś stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.11.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Doberek z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 ja 10 lat temu zaliczyłam przeprowadzkę firmy więc rozumiem Twój ból:) To już moja kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 PIĘKNY DOM, BĘDZIE INSPIRACJĄ DLA WIELU LUDZI, i chociaż widać, że ktoś w nim mieszka. Na szafkach codzienne rzeczy, na wieszakach szlafroki, ręczniki itp. Fajnie, że nie picowałaś specjalnie do zdjęć. Nie raz podziwiam czyjeś kuchnie i zastanawia mnie gdzie się znajdują te wszystkie rzeczy, których się ciągle używa. Ja patrzę na swoją i u mnie nawet jak posprzątam to zawsze coś stoi. Dzięki Ewelkae No bo ja tam mieszkam :) A tak ładnie to tylko kilka chwil po montażu wygląda jak w katalogu - potem szare życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.11.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Doberek z rana Dzień Doberek Pasieczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts