Nefer 11.04.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ten stan to się chyba nazywa "radosne wypróżnienie" :) Dzięki za gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No nie...Neferko jak Ty to robisz???? Jesteś BOSKA!!! http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/3d/184.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 TRANSZA URUCHOMIONA :) JESSSSOOOO Pooooożżżżyyyyczzzz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 a co to za wymazone auto ?moze jakas fota ? buuziaaki i trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No nie...Neferko jak Ty to robisz???? Jesteś BOSKA!!! Jestem zjeb...a generalnie jak małe zwierzątko i marzę o tym, by się zaszyć w kącie . To był ciężki tydzień http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/3d/184.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 TRANSZA URUCHOMIONA :) JESSSSOOOO Pooooożżżżyyyyczzzz..... Kochana, ale przy następnej transzy :) Mój mąż właśnie dziś, na 40 -te urodziny zakupił sobie mały, sportowy samochodzik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 a co to za wymazone auto ? moze jakas fota ? buuziaaki i trzymaj tak dalej A to moja prawie nowa Honda CRV :) Lekko chodzona. I jeszcze muszę tego mojego Civika sprzedać...jak ja tego nienawidzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Kochana, ale przy następnej transzy :) Mój mąż właśnie dziś, na 40 -te urodziny zakupił sobie mały, sportowy samochodzik :) czerwony ?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Kochana, ale przy następnej transzy :) Mój mąż właśnie dziś, na 40 -te urodziny zakupił sobie mały, sportowy samochodzik :) czerwony ?!?!?! Grafitowy : taki http://autodrum.com/img/media/wallpapers/nissan_350z_2006_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 O rane! Ja tez taki chce na 40 urodzinki! Choc prawde mowiac nie wiem po co, jak ja tylko konie i traktory wyprzedzam.., no i autobusy..., jak stoja na przystanku... p.s. Nefercia czemu ja nic o tych urodzinkach nie wiedzielam, ciacho bym zrobila czekoladowe. Jak co to mow zaraz , jutro zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Nefer napisał Ale obiecałam sobie, że teraz zrobię coś dla siebie. Plan jest taki: 1. kilka dni wolnego (zanim moje szefowa pójdzie na operację barku , bo wtedy przeje.bane) 2. pójść do fryzjera 3. pójść na lunch z przyjaciółką 4. pójśc na zabiegi kosmetyczne za (bagatela - 10 zabiegów) 800 pln all polegające na taplaniu się w błocie i owijaniu sie folią no masz babo placek, daj babie piniondze to siem wypróźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ja tez chce!!!!! ( pomijajac ten drobny fakt ze nie mam pojecia co to za marka ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja się chętnie przyłączę do tego taplania Kolor samochodu zaje.... bisty!!!!!!!! (marki też nie znam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ps. doczytalam teraz w dzienniki... Nefercia jak kcesz to ja Cie upaplam w blocie za duzo taniej..., tylko bloto przyniesc, bo ja tylko piasek mam wokol domu... A tak powanie, dobrze powiadasz, ( jak zawsze..,) teraz czas odpoczac po takiej bitwie... Ale ten Twoj maz szcesliwy facet jest, ze taka babke ma przy sobie... Jak to mlodziez mowi - Respekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 O rane! Ja tez taki chce na 40 urodzinki! Choc prawde mowiac nie wiem po co, jak ja tylko konie i traktory wyprzedzam.., no i autobusy..., jak stoja na przystanku... p.s. Nefercia czemu ja nic o tych urodzinkach nie wiedzielam, ciacho bym zrobila czekoladowe. Jak co to mow zaraz , jutro zrobie. Słońce Ty Moje. Jesteśmy tak oboje wypompowanie, że nawet żadnej impry nie będzie - może pójdziemy do klubu potańczyć co najwyżej...na chwilkę ... Ale dzięki serdeczne za propozycję :) Wiem, że na Ciebie zawsze mogę liczyć - a ciasto bajeczne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Nefer napisał Ale obiecałam sobie, że teraz zrobię coś dla siebie. Plan jest taki: 1. kilka dni wolnego (zanim moje szefowa pójdzie na operację barku , bo wtedy przeje.bane) 2. pójść do fryzjera 3. pójść na lunch z przyjaciółką 4. pójśc na zabiegi kosmetyczne za (bagatela - 10 zabiegów) 800 pln all polegające na taplaniu się w błocie i owijaniu sie folią no masz babo placek, daj babie piniondze to siem wypróźni Ja mam tańsze zabawki niż co poniektórzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja się chętnie przyłączę do tego taplania Kolor samochodu zaje.... bisty!!!!!!!! (marki też nie znam) kolorek piękny, 350 KM, pierd....nięcie niekulawe :) A to Nissan 350z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ps. doczytalam teraz w dzienniki... Nefercia jak kcesz to ja Cie upaplam w blocie za duzo taniej..., tylko bloto przyniesc, bo ja tylko piasek mam wokol domu... A tak powanie, dobrze powiadasz, ( jak zawsze..,) teraz czas odpoczac po takiej bitwie... Ale ten Twoj maz szcesliwy facet jest, ze taka babke ma przy sobie... Jak to mlodziez mowi - Respekt! No co Ty Żelka respect to zarezerwowany dla takich ludzi jak Ty , KOchana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No to milej zabawy, zaslugujecie na dobry odpoczynek. Usciskaj meza ode mnie i zycz samych dobroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No co Ty Żelka respect to zarezerwowany dla takich ludzi jak Ty , KOchana... O nie, Ty gory pokonujesz ja tylko znosze to co mi zycie przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts