Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nie...Neferko jak Ty to robisz???? :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8)

Jesteś BOSKA!!!

Jestem zjeb...a generalnie jak małe zwierzątko i marzę o tym, by się zaszyć w kącie . To był ciężki tydzień :)

http://www.gifownik.pl/gify_02xxz/3d/184.gif

Kochana, ale przy następnej transzy :):)

Mój mąż właśnie dziś, na 40 -te urodziny zakupił sobie mały, sportowy samochodzik :):)

czerwony ?!?!?!

Grafitowy : taki :)

http://autodrum.com/img/media/wallpapers/nissan_350z_2006_01.jpg

O rane! :o

Ja tez taki chce na 40 urodzinki! :D Choc prawde mowiac nie wiem po co, jak ja tylko konie i traktory wyprzedzam.., no i autobusy..., jak stoja na przystanku... :lol:

p.s. Nefercia czemu ja nic o tych urodzinkach nie wiedzielam, ciacho bym zrobila czekoladowe. :p Jak co to mow zaraz , jutro zrobie. :D

Nefer napisał

Ale obiecałam sobie, że teraz zrobię coś dla siebie.

Plan jest taki:

1. kilka dni wolnego (zanim moje szefowa pójdzie na operację barku , bo wtedy przeje.bane)

2. pójść do fryzjera

3. pójść na lunch z przyjaciółką

4. pójśc na zabiegi kosmetyczne za (bagatela - 10 zabiegów) 800 pln all polegające na taplaniu się w błocie i owijaniu sie folią

no masz babo placek, 8)

daj babie piniondze to siem wypróźni :lol: :lol: :lol: :wink:

ps. doczytalam teraz w dzienniki...

Nefercia jak kcesz to ja Cie upaplam w blocie za duzo taniej..., tylko bloto przyniesc, bo ja tylko piasek mam wokol domu... :lol:

A tak powanie, dobrze powiadasz, ( jak zawsze..,) teraz czas odpoczac po takiej bitwie...

Ale ten Twoj maz szcesliwy facet jest, ze taka babke ma przy sobie... :D

Jak to mlodziez mowi - Respekt! :D :wink:

O rane! :o

Ja tez taki chce na 40 urodzinki! :D Choc prawde mowiac nie wiem po co, jak ja tylko konie i traktory wyprzedzam.., no i autobusy..., jak stoja na przystanku... :lol:

p.s. Nefercia czemu ja nic o tych urodzinkach nie wiedzielam, ciacho bym zrobila czekoladowe. :p Jak co to mow zaraz , jutro zrobie. :D

Słońce Ty Moje. Jesteśmy tak oboje wypompowanie, że nawet żadnej impry nie będzie - może pójdziemy do klubu potańczyć co najwyżej...na chwilkę ...

Ale dzięki serdeczne za propozycję :):) Wiem, że na Ciebie zawsze mogę liczyć - a ciasto bajeczne ! :)

Nefer napisał

Ale obiecałam sobie, że teraz zrobię coś dla siebie.

Plan jest taki:

1. kilka dni wolnego (zanim moje szefowa pójdzie na operację barku , bo wtedy przeje.bane)

2. pójść do fryzjera

3. pójść na lunch z przyjaciółką

4. pójśc na zabiegi kosmetyczne za (bagatela - 10 zabiegów) 800 pln all polegające na taplaniu się w błocie i owijaniu sie folią

no masz babo placek, 8)

daj babie piniondze to siem wypróźni :lol: :lol: :lol: :wink:

Ja mam tańsze zabawki niż co poniektórzy :):)

ps. doczytalam teraz w dzienniki...

Nefercia jak kcesz to ja Cie upaplam w blocie za duzo taniej..., tylko bloto przyniesc, bo ja tylko piasek mam wokol domu... :lol:

A tak powanie, dobrze powiadasz, ( jak zawsze..,) teraz czas odpoczac po takiej bitwie...

Ale ten Twoj maz szcesliwy facet jest, ze taka babke ma przy sobie... :D

Jak to mlodziez mowi - Respekt! :D :wink:

No co Ty Żelka :oops: :oops: respect to zarezerwowany dla takich ludzi jak Ty , KOchana...