lidszu 09.12.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Piękne łóżeczko Nef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Piękne łóżeczko Nef O tak! O tak! O tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.12.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 aż zachciało mi się wskoczyć to takiego łóżka i poleżeć... bardzo przytulne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 a mi to zdjęcie bez lampy bardzo się podoba, taki fajny klimacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 o jakie mniamniuśne Nefcia szykują Ci się wspaniałe noce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 I żeby mnie sie to drugi raz nie powtórzyło NITUBAGO ! Jutro rano też będzie stał, więc się nie zapomnij :) Tylko chodź na kawę a taka sama jak ostatnio? Widziałam sypialnie... bardzo fajnie wyszło... wyrko klasa, a jakie masz super podłogi jak bede miała wpaść to najpierw dryndne, bo ja to wiesz o zboczonych porach bym Cię nawiedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Jutro przychodzą panie sprzątać, więc nie pośpię -- także luz. Zaraz włażę do wanny, bo dziś pół dnia zapieprzałam fizycznie. Właśnie skończyłam w garażu. Także wal śmiało- najwyżej będę w piżamie. Kawusia ta co ostatnio kurde wyszła ( obiecuję kupić ), ale jest druga - waniliowa - robię ją też w wersji czekoladowej , więc będzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.12.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Piękne łóżeczko Nef Dzięki Liduś. Naczekałam się na nie rok - ale warto było. Od początku ta sypialnia była pod nie robiona O tak! O tak! O tak!!! :) Zaraz będę testować aż zachciało mi się wskoczyć to takiego łóżka i poleżeć... bardzo przytulne Zawsze to się da zrobić Dzięki Gosieczku. a mi to zdjęcie bez lampy bardzo się podoba, taki fajny klimacik I tak dokładnie to wygląda wieczorem. Bo nie lubię górnego światła. Więc tylko mała lampka i taki czekoladowy klimat :) o jakie mniamniuśne Nefcia szykują Ci się wspaniałe noce:) Najpierw operacja kręgosłupa mojego małża a potem akrobacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 jakie akrobacje Kobieto toż mnie to nawet nie przyszło do głowy:lol2: ja mówiłam o rozciągnięciu się na całą długość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.12.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Mayadaski, to jest jesion w najbardziej skundlowej klasie :) Pod lakierem mat. nie wazne jakie - wazne ze ladne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.12.2010 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Cześć Nefer. Ale masz wyrko. Fiu fiu. No musiasz te kontakty zmienić Ale jakby pościel była biała, to byś nie musiała (rym). A która Twoja strona? Już wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 nie wazne jakie - wazne ze ladne:D Dzięki Maju Cześć Nefer. Ale masz wyrko. Fiu fiu. No musiasz te kontakty zmienić Ale jakby pościel była biała, to byś nie musiała (rym). A która Twoja strona? Już wybrałaś? WIesz,strony ustalone od dawna - moja prawa Mąż ma widok na garderobę (bez drzwi ) więc współczuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.12.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 jakie akrobacje Kobieto toż mnie to nawet nie przyszło do głowy:lol2: ja mówiłam o rozciągnięciu się na całą długość Rozciągnięcie nie jest pasjonujące :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Nefcia nie masz pojęcia co ja bym dała za takie wielkie puste wyrko dla siebie na wyłączność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Nefcia nie masz pojęcia co ja bym dała za takie wielkie puste wyrko dla siebie na wyłączność Łomasz - kobiecie to nie dogodzisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Lóżeczko widzialem, pikne!!! Buziaki zostawiam, kto kce, niech se bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.12.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Lóżeczko widzialem, pikne!!! Buziaki zostawiam, kto kce, niech se bierze. A nie wiem czy wszystkich nie zabiorę dla siebie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 no jak nie dogodzisz;) ja chcę tylko mieć łóżko na wyłączność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ywis 12.12.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Wszystkiego dobrego z okazji imienin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts