AmberWind 17.12.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Genaralnie to czekam na Nefer az wpadnie tutaj z winkiem schlodzonym w pieknej chlodziarce i z tortem Przeca nie odpuscimy Nefer, ta chlodziarke chyba zgapie ... baaardzo mi sie podoba Napisz czy warto ... ale jak mniemam z pewnoscia TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 17.12.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 I ode mnie - spóźnione ale najszczersze i najserdeczniejsze życzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego Nef http://www.img.blizej.info/przedszkole5.sokolka/bukiet-kwiatw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Nefciu sto lat w zdrowiu szczęściu i miłości i żebyś mogła wreszcie swobodnie odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.12.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Wszystkiego dobrego http://www.gim4tychy.republika.pl/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.12.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Ledwo zdążyłam NEFCIU DLA CIEBIE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Sto lat sto lat niech żyje żyje naaaammm a kto z nami nie wypije niech go piorun trzaśnie : Nefcia - zdrówko ps. dzięki za pakiet VIP nie omieszkam z niego korzystać Dzięki NItusiu, wyglądałam dziś za Tobą - goście mnie z domu wypuścili o 10.30 :) Nefer, niezwykła Kobieto, w Dniu Urodzin wszystkiego co piękne, mądre, dobre, szczęśliwe Urodzinowe buziaki Dzięki Tolu, moja niezwykłość chyba nieco uleciała - zmachana jestem po przeprowadzce firmowej, ale poprawiłam tężyznę fizyczną - co w świetle ukończonych 41 lat jest pocieszające. Najważniejsze , że nadal żyję : ):) STO LAT!!!!! Dzięki Monique Nefer, cudowna i mega aktywna KOBIETO, wszystkiego dla Ciebie Najlepsiejszego Niech Ci sie wiedzie w zyciu, nieustannej Milosci i samych dobrych Ludzi na drodze Hmmm ... czy ja już pisałam, że masz cudowny dom???? Bardzo dziękuję Amberko NIe wiem czy cudowny, ale taki mój :) Dzięki Nefer wszystkiego dobrego Dzięki Maylandzik Genaralnie to czekam na Nefer az wpadnie tutaj z winkiem schlodzonym w pieknej chlodziarce i z tortem Przeca nie odpuscimy Nefer, ta chlodziarke chyba zgapie ... baaardzo mi sie podoba Napisz czy warto ... ale jak mniemam z pewnoscia TAK! A uprzejmie proszę : http://th.interia.pl/30,b313012f94045672/rose_pierre.jpg i coś z mojej ulubionej cukierni : http://www.elsner.pl/img/21/7.jpg Chłodziarkę zgapiaj - polecam - najbardziej się cieszę, że w końcu moje ulubione białe wino ma odpowiednią temperaturę I ode mnie - spóźnione ale najszczersze i najserdeczniejsze życzenia!!!! Wcale nie spóźnione - bardzo w sam raz Dzięki Wszystkiego najlepszego Nef Dzięki Liduś Nefciu sto lat w zdrowiu szczęściu i miłości i żebyś mogła wreszcie swobodnie odetchnąć Serdeczne dzięki Wusieczko - wiesz,że jak odpoczywam to się strasznie nudzę :) Wszystkiego dobrego Bardzo dziękuję Leszku :) Ledwo zdążyłam NEFCIU DLA CIEBIE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZGO Dałaś radę - bardzo dziękuję Pasieczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.12.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 To i jak w ostatniej minucie się załapię, z pustymi łapami ale zdążyłam rzutem na taśmę NAJLEPSZEGO WSZYSTKIEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.12.2010 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 To i jak w ostatniej minucie się załapię, z pustymi łapami ale zdążyłam rzutem na taśmę NAJLEPSZEGO WSZYSTKIEGO Bardzo dziękuję Gosieczku. NIc tak dobrze nie robi jak pozytywna energia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 18.12.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Daaaaaaaaaaaaaaawno mnie tu nie było , pewnie ze sto lat .Domek CUDNNNNNY mogłabym w nim dzisiaj zamieszkać i nie pytać o szczegóły .Nic tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 .... Domek CUDNNNNNY mogłabym w nim dzisiaj zamieszkać i nie pytać o szczegóły . ....szczegóły czasami są najważniejsze ... ... jak to u Sośnickiej ... ...prawda Zdzisławo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Daaaaaaaaaaaaaaawno mnie tu nie było , pewnie ze sto lat . Domek CUDNNNNNY mogłabym w nim dzisiaj zamieszkać i nie pytać o szczegóły . Nic tylko pozazdrościć Dzięki serdeczne Rossa Nie wiem czy wytrzymałabyś ze mną jako sublokatorką , ale zawsze możesz wpaść w odwiedziny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ....szczegóły czasami są najważniejsze ... ... jak to u Sośnickiej ... ...prawda Zdzisławo ? Taaaaaaaaa dzieci nad ranem trzaskają drzwiami jak wracają z imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 18.12.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 E tam pewnie bym wytrzymała , bo ja to taka sama jestem ..............bezpośrednia ale majtki ostatnie oddam potrzebującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ...dobrze, że mają gdzie wrócić ... ... kiedyś to docenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 18.12.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Ta jasne tylko dla niektórych jest z deko za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 ...dobrze, że mają gdzie wrócić ... ... kiedyś to docenią Nie wiem, nie wiem.... czy ich wpuszczę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Zarobiona byłam...ale teraz... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO... http://www.studiobroadway.pl/wp-content/uploads/2009/09/DSC_0028.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Nie wiem, nie wiem.... czy ich wpuszczę :) wpuścisz , wpuścisz ... ja też bym tak zrobił ... bez względu na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.12.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 wpuścisz , wpuścisz ... ja też bym tak zrobił ... bez względu na wszystko Hmmm nie wiem,wiele zależy od okoliczności .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts