braza 11.04.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja się chętnie przyłączę do tego taplania Kolor samochodu zaje.... bisty!!!!!!!! (marki też nie znam) kolorek piękny, 350 KM, pierd....nięcie niekulawe :) A to Nissan 350z Wymiękłam ... już mi nawet błoto nie w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja się chętnie przyłączę do tego taplania Kolor samochodu zaje.... bisty!!!!!!!! (marki też nie znam) kolorek piękny, 350 KM, pierd....nięcie niekulawe :) A to Nissan 350z Wymiękłam ... już mi nawet błoto nie w głowie... Ja tego typu samochody nazywam "kurwołapami", ale 40 lat ma się raz w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No to milej zabawy, zaslugujecie na dobry odpoczynek. Usciskaj meza ode mnie i zycz samych dobroci. Przekaże i serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.04.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Zaraz, czy Twój Szanowny Małżonek ma DZISIAJ urodziny????? Urodzinowe serdeczne buziaki dla Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.04.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Spóźniona, ale w temacie Szczena mi opadła szkoda, że miałam już urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A dzięki Kochane, przekażę... a ten wózek tylko tak zacnie wygląda ( tańszy niż rozwalona w grudniu Honda Accord ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Moj maz pytal mnie o parametry technicze. To znaczy nie pytal, tylko kazal mi poszukac w necie abym zrozumiala jaki to samochod. A ja odpowiedzialam, po co mi parametry jak ladny kolor ma i krztalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Nissan 350z silnik 3,5 pojemności KM ma tylko 300 ( przepraszam, przedtem podałam 350) waga 1100 kg:) Czołg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Moj maz jak mu pokzalam, powiedzial - UUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Moj maz jak mu pokzalam, powiedzial - UUUUUUU pozdrowienia dla Męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.04.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dzieki. Ide juz aja, wiec dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Dzieki. Ide juz aja, wiec dobranoc. BUźka :) POcałuj Stefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.04.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Gratuluję postepów w budowie, no i kredytu co do zabiegów blotnych to spokojnie jak sie zrobi cieplej mozna zaryzykowac na łonienatury po deszczu . PS. To żewspomniany przez Ciebie bank jest jaki jest to wiem od 15 lat, ale czym Cie konkretnie dobili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Gratuluję postepów w budowie, no i kredytu co do zabiegów blotnych to spokojnie jak sie zrobi cieplej mozna zaryzykowac na łonienatury po deszczu . PS. To żewspomniany przez Ciebie bank jest jaki jest to wiem od 15 lat, ale czym Cie konkretnie dobili ? Cześć Gawełku, dzięki za dobre słowo A porównałam sobie PKO SA z NOrdea. Ceny za karty, przelewy, opłaty za debet i takie tam. NIech sie gonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A całkiem mnie dobili tym, że dla klienta od kilkunastu lat nie mają nic do zaproponowania w kwestii kredytu na dom. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 11.04.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja tam mam konto od 8 lat w BRE (mbanku) i jestem zadowolony wszystko jest on-line. Jak pamietasz nawet w przypadku kradziezy zwrócili mi kase w ciągu kilku dni, to jakos mnie przekonuje karty są niezawodne przelewy 0 zł i oplata za prowadzenie tez debet obecnie po 14% Chyba nieżle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 12.04.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Jezuuuu ... ale samochodzik ... mniammmm .... Nefer, za wzorcowe prowadzenie budowy nalezy Ci sie! No nalezy, jak psu buda I zabiegi tez i bloto, fryzjer, lunch a nawet cale mnostwo nowych ciuchow Jak czytam Twoj dziennik to tak jak napisalam Zeljka - RESPECT BTW i nie sa to "kurwolapy" tylko "dziwkowozy" Tak moja znajoma nazywa coupe swego Lubego A z zyczeniami o nowym aucie to trzeba bardzo uwazac. Wiem cos o tym ... jak pare miesiecy temu marudzilam o zoltym Lamborghini na podjezdzie, to dostalam ... owszem Lamborghini ale notebooka Se na nim jezdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 A z zyczeniami o nowym aucie to trzeba bardzo uwazac. Wiem cos o tym ... jak pare miesiecy temu marudzilam o zoltym Lamborghini na podjezdzie, to dostalam ... owszem Lamborghini ale notebooka Se na nim jezdze no wiesz ! To piekny gadżet ten notebook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.04.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja pie$#%^&&lę jaki herbatnik 40-tka przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.04.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Smarkacze jedne, kurwołapów im się zachciewa tylko ciągle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts