Nefer 21.01.2011 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Aaaaaaaaaaa, no cos mi nie pasowalo. \ Bo to tak wyglądało :) Rasia ma taki samochodzik jak mój, więc więcej pytań nie mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 \ Bo to tak wyglądało :) Rasia ma taki samochodzik jak mój, więc więcej pytań nie mam :) Loooooj, to jej cohones wyrosna. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2011 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 To nie od tego rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 To nie od tego rosną Chyba musze znowu na jakies przeszkolenie sie udac do Ciebie, bo mi calkiem rura zmiekla ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.01.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No Rasia to zazdraszczam autka i gratuluje oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 ja to bym też takie chętnie zaadoptowała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Chyba musze znowu na jakies przeszkolenie sie udac do Ciebie, bo mi calkiem rura zmiekla ostatnio. Ojej, a ktoś Ci kuku jakie zrobił ? No weeeeź ... jakby co to numer znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Drzwi u Teściów zamontowane ... nareszcie - wygląda w końcu jak w domu. Mój Teść nareszcie się uśmiechnął i mnie przytulił Dobrze, że im lepiej. Wzięłam sosnowe, tylko malowane lakierem, żadnej bejcy. I bardzo fajnie wyglądają, bo meble wszędzie mają też jasne, podłogę jasną , fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 pokażesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Musiałabym zdjęcia zrobić - a to jutro może , bo dziś za późno i dzień babci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 nio zrób jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ojej, a ktoś Ci kuku jakie zrobił ? No weeeeź ... jakby co to numer znasz Aaaa tak ogolnie potrzebna mi wlasciwa perspektywa zewnetrzna... A a propos kuku, to akurat w tym momencie wku.wiaja mnie do zywego budowlancy u mojej mamy w budynku, ktorzy nie dosc, ze zaszczali cala altane smietnikowa (czesc garazu podziemnego, sa tam tez skrzynki na listy), to ostatnio postawili tam wiaderko z... wiesz czym. Tak mi sie przypomnialo jak mowilas, ze mialas takie akcje w bloku, ale kuuuuuuuuzwa ten blok nie ma nawet 3 miesiecy, ja pierdziu. Administracja wywiesza tylko kartki i "nic nie moze". Pytanie za 10 punktow - czy jesli zadzwonie do sanepidu, to wpierdziela kare administracji czy wspolnocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 CO za bydło. Oczywiście dzwoń.To grozi epidemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.01.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Zapraszam do mnie na zlocik To tak żeby odświeżyć atmosferę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2011 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ojej Zlocik ???? Tylko ja poproszę :) tylko litości troszkę, bo pracuję Chyba, żebym urlop na piątek wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 \ Bo to tak wyglądało :) Rasia ma taki samochodzik jak mój, więc więcej pytań nie mam :) no jeśli skleroza mózgu nie zawaliła, to chyba dobrze kojarzę miłośniczki pewnej marki na "H" ? Nefcia, ja poprzednią musiałam w grudniu sprzedać, bo starutka już była. Ale kupiłam nowszą i też oczywiście "H" Intuicja mi podpowiedziała, że muszę tu dziś do Ciebie zajrzeć. Przy okazji przeczytałam, że u Maluszka wszystko w porząsiu, Nitka też na chodzie, to się cieszę. Pozdrawiam wszystkie babeczki "zza miedzy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 no jeśli skleroza mózgu nie zawaliła, to chyba dobrze kojarzę miłośniczki pewnej marki na "H" ? Nefcia, ja poprzednią musiałam w grudniu sprzedać, bo starutka już była. Ale kupiłam nowszą i też oczywiście "H" Intuicja mi podpowiedziała, że muszę tu dziś do Ciebie zajrzeć. Przy okazji przeczytałam, że u Maluszka wszystko w porząsiu, Nitka też na chodzie, to się cieszę. Pozdrawiam wszystkie babeczki "zza miedzy" Witaj Toluś No jasne, że na "H" - o to najlepsiejsze wózki som :) A kupiłaś tą bez koła z tyłu czy mniejszą jakąś ? U Dziewczyn ok - a Ciebie mocno przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2011 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 bez koła, ale ona wcale nie taka mniejsza. To już mój trzeci z kolei Accordzik. W stolicy kupiłam, poprzednią zresztą też Śmigam jak strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.01.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Maluszek ma się świetnie. Wygląda ok, ze zdrówkiem w porządku, więc wszystko gra. to nie jest prawda, oponków do KK nie dostarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 to nie jest prawda, oponków do KK nie dostarcza jak zmieni na letnie, to zimowe nam odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts