rasia 23.01.2011 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ojej Zlocik ???? Tylko ja poproszę :) tylko litości troszkę, bo pracuję Chyba, żebym urlop na piątek wzięła Bardzo zacny pomysł z tym urlopikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 bez koła, ale ona wcale nie taka mniejsza. To już mój trzeci z kolei Accordzik. W stolicy kupiłam, poprzednią zresztą też Śmigam jak strzała łeeee to Ty pańcia jesteś :) Accordzik jest fajowy (tylko nie ma 4x4 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 hi hi, pańcia srańcia z limuzynom mój Szanowny ratuje honor rodziny, ma 4x4 i na tych naszych ślizgawkach, to ja przy nim cienias jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 31.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam serdecznie Nefer, zachwycam się twoją piękną szklaną kuchnią - choruję na taką tylko w bieli, czy możesz mi podać namiary na wykonawcę? Może podawałaś na którejś stronie wcześniej niestety ich ilość mnie pokonała. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.01.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Nefcia czy Ty u Rydzyka zostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.01.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Lomatko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cze Nefcia gdzie wsąkłaś? wiesz że tak chodzi za mną taka pewna sałatka, że nie wytrzymam chyba i też sobie zapodam aaaaa i kuchnie juz prawie mam będzie można zrobić jaką zlotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 hi hi, pańcia srańcia z limuzynom mój Szanowny ratuje honor rodziny, ma 4x4 i na tych naszych ślizgawkach, to ja przy nim cienias jestem No to Małż w razie czego wyciągnie tę Twoją lymuzynę :) Accordziki dają radę na śniegu i na lodzie, więc tak źle nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam serdecznie Nefer, zachwycam się twoją piękną szklaną kuchnią - choruję na taką tylko w bieli, czy możesz mi podać namiary na wykonawcę? Może podawałaś na którejś stronie wcześniej niestety ich ilość mnie pokonała. Pozdrawiam Tulipio Droga, kuchnia nie jest szklana Jest lakierowana Troszkę ma szkła tylko na ścianie A wykonawcą jest Standrex (maja stronę, ale kiepską, więc się nie sugeruj : http://www.standrex.pl/) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Nefcia czy Ty u Rydzyka zostałaś? Nie,nie atmosfera tam ciężka.... ale w robocie prawie wszyscy chorzy ... więc zapierdzielam i nie wiem jak się nazywam Dzięki za spotkanie Pasiu, dobrze było Cię przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Cze Nefcia gdzie wsąkłaś? wiesz że tak chodzi za mną taka pewna sałatka, że nie wytrzymam chyba i też sobie zapodam aaaaa i kuchnie juz prawie mam będzie można zrobić jaką zlotkę Jestem, jestem - a sałatka prosta jak konstrukcja cepa więc nożyk w dłoń :) Ojej, to ja muszę tę kuchnie oblukać - myśl o terminie zlotki I bardzo dziękuję za przemiły wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 a co to za salatka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Łeeee żadne halo , Ruska sałatka. Gotujesz kilka ziemniaków w mundurkach. Tyle samo jajek na twardo. Bierzesz tyle samo ogórków kiszonych. Obierasz ziemniaki ze skórki i kroisz, jajak kroisz i ogórki (ważne, żeby wszystko pokroić "byle jak" i nie za drobno) Dorzucasz majonezu, pieprz, sól - czasem którego składnika - jak komu pasuje. I już. Chodzi o to, że jak się to wszystko wytytła w majonezie to na widelcu nie widać co jest co i masz niespodziankę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 musze sprobowac brzmi ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ma tę zaletę,że można się rzeczywiście najeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tulipia 01.02.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dziękuję za szybką odpowiedz odnośnie producenta kuchni Aż mi szczęka opadła, że to lakier - super A sałatkę ruską znam i uwielbiam ją jeść do kiełbaski z grilla mniam, mniam dobrze, że już niedługo zacznie się sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Oj dobrze, dobrze, już się chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.02.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Dziendoberek sie z Panią..juz wkrótce nawiedzę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Obiecanki cacanki - pozdrowienia masz od Kamola - pytał kiedy rozpracujemy jakąś flaszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Żyjesz Ciotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts