aniapaz 13.06.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 WitajMam pytanie: interesuje mnie kolor i firma elewacji i bramy garażowej. Przejrzałam szybko Twój dziennik ale nie znalazłam (przeglądałam dość szybko). Dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.06.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Gwoździku, Witaj Małych jeżyków coś nie widać, ale może powinnam się lepiej na nie zasadzić ... sprawdzę, bo noce juz cieplejsze Cześć Aniapaz, Jak znajdę numerki to napiszę. Tynk (jasny) jest dokładnie ten sam co na elewacji Kreisel . Dam znać. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwes 14.06.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witaj Nefciu - może jeżyki jeszcze pochowane ? Jak tam prace okołodomowe? Pamiętam, że przymierzałaś się do kostki. Już coś zaczęliście robić? Masz wybraną opcję kolorystyczną - jaka ta kostka ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.06.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witaj Nefciu - może jeżyki jeszcze pochowane ? Jak tam prace okołodomowe? Pamiętam, że przymierzałaś się do kostki. Już coś zaczęliście robić? Masz wybraną opcję kolorystyczną - jaka ta kostka ma być? Dziś była kuna :) Właśnie się biję z myślami ... czy może nie poszaleć z kostką "kolory jesieni: no kurde nooooooooo...jak coś to na pewno pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.06.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 hellou moze jutro nawiedze z lachotrzewia okolo poludnia wyjade:) coolne jutro do ciebie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.06.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 hellou moze jutro nawiedze z lachotrzewia okolo poludnia wyjade:) coolne jutro do ciebie pozdro Taaaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.06.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ależ Ty masz zwierzyniec!!!:lol2: Nuda Pani powiada??? Coś by trzeba zrobić w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.06.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Ależ Ty masz zwierzyniec!!!:lol2: Nuda Pani powiada??? Coś by trzeba zrobić w tym temacie... Piątek ? Mąż idzie na piwo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Cze laska... My się mu si my zobaczyć, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.07.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 No to raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Jak raz... to zostawiam http://www.1000rad.pl/wp-content/uploads/2011/02/Moijto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 A przyda się , przyda , Dzięki Arniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jak Arnika zostawiała to my już przestaliśmy przyjmować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Wpadacie do mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Taaaa, tylko musimy się odnaleźć z własnym czasem... Ty jesteś, czy gdzieś wybywasz? Jak się ułożymy ze sobą damy znaka. A tak przy okazji powiesiłem w zapomnianych komentach barranków trochę zdjęć z roboty duchatego u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.07.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 (edytowane) Cze Nefcia Serdeczne dzięki za gościne Bąki rano się pytały dlaczego nie spalismy u Cioci D - skoro pozwoliła :D:D:D zapraszamy z rewizytą ! Edytowane 3 Lipca 2011 przez nitubaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Cze Nefcia Serdeczne dzięki za gościne Bąki rano się pytały dlaczego nie spalismy u Cioci D - skoro pozwoliła :D:D:D zapraszamy z rewizytą ! No właśnie - dlaczego nie spaliście ????? To ja dziękuję za przemiły wieczór i pyszne ciacho :)I dzięki za zaproszenie - niech się trochę cieplej zrobi Siedzę na tarasie i mi paluszki grabieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Taaaa, tylko musimy się odnaleźć z własnym czasem... Ty jesteś, czy gdzieś wybywasz? Jak się ułożymy ze sobą damy znaka. A tak przy okazji powiesiłem w zapomnianych komentach barranków trochę zdjęć z roboty duchatego u nas... Teoretycznie wybywam 18 lipca, ale jak znam życie to wtedy wejdzie ekipa od kostki i będzie po ptokach Dajcie znać koniecznie- a teraz lecę pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 No właśnie - dlaczego nie spaliście ????? To ja dziękuję za przemiły wieczór i pyszne ciacho :)I dzięki za zaproszenie - niech się trochę cieplej zrobi Siedzę na tarasie i mi paluszki grabieją I tak masz dobrze, że możesz siedzieć na tarasie u nas mogłabyś cała zgrabieć i jeszcze zmoknąć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.07.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 I tak masz dobrze, że możesz siedzieć na tarasie u nas mogłabyś cała zgrabieć i jeszcze zmoknąć. Pozdrawiam. Łomatkobosko ... Mój troche zadaszony, to daję radę, ale dziś już pojechałam brykietu szukać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts