Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gwoździku,

Witaj :) Małych jeżyków coś nie widać, ale może powinnam się lepiej na nie zasadzić ... sprawdzę, bo noce juz cieplejsze :)

Cześć Aniapaz,

Jak znajdę numerki to napiszę. Tynk (jasny) jest dokładnie ten sam co na elewacji Kreisel . Dam znać.

Edytowane przez Nefer

Witaj Nefciu - może jeżyki jeszcze pochowane :) ?

Jak tam prace okołodomowe? Pamiętam, że przymierzałaś się do kostki. Już coś zaczęliście robić? Masz wybraną opcję kolorystyczną - jaka ta kostka ma być?

Dziś była kuna :):)

Właśnie się biję z myślami ... czy może nie poszaleć z kostką "kolory jesieni: no kurde nooooooooo...jak coś to na pewno pokażę :)

Cze Nefcia :)

Serdeczne dzięki za gościne :) Bąki rano się pytały dlaczego nie spalismy u Cioci D - skoro pozwoliła ;) :D:D:D:D

zapraszamy z rewizytą !

No właśnie - dlaczego nie spaliście ????? To ja dziękuję za przemiły wieczór i pyszne ciacho :)I dzięki za zaproszenie - niech się trochę cieplej zrobi :) Siedzę na tarasie i mi paluszki grabieją :)

Taaaa, tylko musimy się odnaleźć z własnym czasem... Ty jesteś, czy gdzieś wybywasz? Jak się ułożymy ze sobą damy znaka. A tak przy okazji powiesiłem w zapomnianych komentach barranków trochę zdjęć z roboty duchatego u nas...

Teoretycznie wybywam 18 lipca, ale jak znam życie to wtedy wejdzie ekipa od kostki i będzie po ptokach :) Dajcie znać koniecznie- a teraz lecę pooglądać :)

No właśnie - dlaczego nie spaliście ????? To ja dziękuję za przemiły wieczór i pyszne ciacho :)I dzięki za zaproszenie - niech się trochę cieplej zrobi :) Siedzę na tarasie i mi paluszki grabieją :)

I tak masz dobrze, że możesz siedzieć na tarasie u nas mogłabyś cała zgrabieć i jeszcze zmoknąć.

Pozdrawiam.

I tak masz dobrze, że możesz siedzieć na tarasie u nas mogłabyś cała zgrabieć i jeszcze zmoknąć.

Pozdrawiam.

Łomatkobosko ... Mój troche zadaszony, to daję radę, ale dziś już pojechałam brykietu szukać :):)